Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Eeee hai nu fii rau , nu am zis niciodata asemenea cuvinte despre voi.
    In plus , cum sa vorbim despre voi asa ceva cand faceti clip video si dedicati TOTUL PENTRU CRAIOVA!!!
    Daca voi vreti sa postam si aici in topic o vom face si va dovedim 100% ca nu au existat nici prin gand asemenea cuvinte.
    Acum am priceput ideea voastra referitor la ceea ce se intampla acolo , dar eu mai zic inca ceva: Veti fii multi mai multi in timp .
    Am eu o premonitie .
    Lucrurile bune se afla greu dar si cand se afla....sa va tineti bine.

Comentariu

• Presimtire Adrian premonitia e de rau
      sigpic

Comentariu

• Hai ca am glumit.

Comentariu

• Auzi bre "achizitie", bine ca nu necesit punere in functiune pe baza de proces verbal
          Mesteru' @deluxe zice bine, am venit de 3 sau 4 ori, nimeni nu a pus probema de cautat membrii, iar partea cea mai importanta care pe mine m-a bucurat si m-a facut sa mai vin este ca cei cativa membrii sunt pasionati de fiare, nu ne strangem doar sa bem sucuri si sa acoperim asfaltul de seminte cu gandul la nemurirea sufletului , se mai mestereste, lumea vine cu idei, se discuta de imbunatatiri, iese si caterinca, per total te detasezi cu placere de rutina de zi cu zi.

Comentariu

• exact ce se doreste, detasarea de la comuta de zi cu zi pe un subiect comun
            sigpic

Comentariu

• Maine ce se intampla ?

Comentariu

• intalnire

Comentariu

• Va salut baieti din departare! Va era dor de mine? Observ ca inca sunteti impreuna, si va mai intalniti, deci ... e de bine. Am reusit sa vorbesc putin si cu DeLuxe, asa dupa un amar de vreme . Am sa mai lipsesc vreo 2 luni din decor, si revin pe langa casa. Pana atunci va doresc numai bine, si sa stiti pentru cei ce vor sa-mi scrie , asa cand se plictiseste, va da DeLuxe adresa mea de e-mail de la nava.
                  Cu stima, FLO.
                  sigpic

Comentariu

• Maine vorbesc la TCM, nota 10 baietilor care au venit si nu s-au deranjat cu nimic azi.
                    Numai bine!
                    Multumim george, sa ne traiesti. Asteptam pozele PENTRU CRAIOVA !!!
                    sigpic

Comentariu

• Ca de obicei baiatu cu pozele e pe felie:

Poate nu am zis la plecare, dar zic acuma, a fost fain, locul placut, o zi de sfarsit de septembrie dar cu atmosfera ca de 1 mai. Si desigur sa ne traiasca sarbatoritu ca a facut cinste .

Comentariu

• Yeti ... bueyy PENTRU CRAIOVA !!!

in loc sa faci poza din fata sa moara george de oftica ca eu am lupe si el nu, tu faci la papuci ) oricum moare de oftica ca eu am stopurile rosii si el galbene
                        sigpic

Comentariu

• Lasa TCM-ul ca e scump....mai pun niste lei si mi iau si io lupe si gasesc si 2 minute la munca sa mi fac stopurile permanent rosii sa vedem atunci cine e smecher )
                          Va multumesc ca ati venit, a fost cea mai tare sarbatoare de ani incoace
                          P.S: Pentru CRAIOVVVVVVVAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
                          sigpic

Comentariu

• Misto distractia, si uitasem : Geo , la multi ani !
                            sigpic

Comentariu

• Si un filmulet de la mine.

Petrolhead 25 Septembrie 2011 - YouTube

Comentariu

• Pentruuu Craiovaaaa vb lu nea` Florin. Sa traiasca sa ajunga sanatos acasa. La multi ani inca o data Geo...

ps: Ce foc am facut, mai ceva ca la Discovery.... Ceapaaa meaaa baaaaa

Comentariu

Procesare...
                                X