Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Pai ziceti ma, ca sa stiu sa nu mai vin ...

Pace voua ... Hristos a inviat!
    sigpic

Comentariu

• Nu i frumos sa zicem noi, tre sa te simti =)) lasand gluma la o parte, Paste fericit tuturor si sa ne auzim cu bine!

Azi m am intalnit cu Cicu care a venit cu Gabi, care l au sunat pe Florin care a venit cu Laur si a iesit intalnire in toata regula cu suc si seminte.
      sigpic

Comentariu

• Misto intalnirea inopinanta azi ! Soare care m-a ars si acum sunt bronzat cu urme de ochelari . Maine daca e asa frumos ca si azi ..... ma dau la umbra si incep sa mai gadil pe la "soldatelul dizalat" .
        Azi chiar ca a fost ziua intalnirilor , mai pe seara am avut placerea sa-l vad putin si pe DeLuxe . Pacat ca destul de putin !
        sigpic

Comentariu

• Da, si pe mine ma arde fata, m am inrosit tot

Bre, si anume membrii Petrolhead, haideti sa stabilim odata pentru totdeauna ce facem de 1 mai si cum facem. Sambata s a discutat ca posibila locatie pajistea aia de pe langa canal la Agigea, cica ar fi foarte frumos acolo..daca e sa ne gandim ca o fi full, asa peste tot e full de 1 mai, da macar stam cat de cat la aer..mergem mai devreme si nu i problema. Eu sunt de acord, gabi e de acord, cei veniti de prin mongolia sunt de acord, cicu nu vine..restu ce ziceti? banuiesc ca ar fi frumos sa venim totusi cupluri, unde se poate
          sigpic

Comentariu

• Da frumoasa intalnirea de azi . Multumesc baieti inca odata pt table
            https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Da Geo , in legatura cu reuniunea de 1 Mai .... eu trebuie sa vorbesc cu colega de apartament , sa vad ca zice .
              Si in functie de raspunsul ei .... va spun ce si cum.
              sigpic

Comentariu

• geo eu`s de acord deci vin

Comentariu

• Cicule tu mai esti membru?
                  Florine, sorry, dar eram rupt in gura si fugeam de casa ... de stat comod, ca ma fura somnu permanent ... data aviatoare ...

Cat despre 1 mai, stiti cu totii ca e prea devreme sa gandesc asa ceva ...
                  Propuneti locatii, sa vorbesc cu ,,colega de apartament" sa vedem
                  reguli:
                  1. sa nu fie langa strada, cat mai izolat posibil
                  2. sa nu fie tig... rromi
                  3. sa fie padure (pomi, iarba)
                  4. nu e obligatoriu dar ar fi cool sa intru si eu
                  ps. nu ar fi rau nici o escapda la o distanta mai mare, ne grupam la masini...

Asta de la mongoli, te prind eu, sa vedem daca mai iei mailurile de la mine in deradere

O zi productiva.
                  sigpic

Comentariu

• Mai sunt 4 zile, o zi pana vorbesc toti sa vedem cine vine, o zi pana ne hotaram unde mergem, una knd ne hotaram ce si cum luam...daca aveam toti ziua intreaga libera nu era problema, se rezolva repede,da asa unu e obosit seara, altu e plecat, nu dai de toata lumea sa te pui de acord si uite asa se duc zilele...eu am propus unde, punctele 1 si 3 ti le garantez, punctu 2 nu stiu daca ti l garanteaza cineva oriunde..si 4, in nici un caz nu intri pentru ca nici eu nu pot sa intru eu personal cu treaba de plecat la o distanta mai mare nu sunt de acord, n am chef sa merg mult ca sa facem acelasi lucru ca si aici aproape, ca ne grupam sau nu ...plus ca nu e nimic sigur cu vremea- sa mergem departe si cand ajungem sa inceapa ploaia nu prea e kinky...daca mai are cineva o propunere de locatie sa zica acu, nu sambata seara
                    Lasa, l pe Cicu acuma, ce i drept n a ajuns la intalnirile oficiale, da in rest a aparut de fiecare data...da i am zis si aseara, data viitoare cand cere sa se stearga posturi fara sa voebeasca cu mine, ne suparam rau de tot...
                    sigpic

Comentariu

• Geo te am intrebat aseara in legatura cu posturile deci n ai de ce sa te superi . Mie sincer postul ala mi s a parut aiurea adica haideti sa fim cu totii civilizati. Eu mi am spus parerea, eu sunt mai dintr o bucata. Se poate sterge postul ca sa nu creada lumea ca ne certam ca nu asta e rostul meu. Cine a citit poate sa l stearga
                      Numai bine la toata lumea.

ok, am inteles

Comentariu

• Eu am vorbit cu scumpa mea sotioara , si mi-a zis ca nu-si mai doreste nici un gratar . Vrea doar plimbareala , si poanta e ca nu stiu pe unde .
                        Si mai e o chestie , am facut o scanare stiintifico-fantastica in rezervor , de unde a rezultat ca , concentratia volumica de gaze este net superioara fata de cea de lichide . Si impreuna cu un alt studiu deosebit la banca , unde cardul meu poate fi acuzat de nuditate electronica , ca umba mai mereu gol ......... puse cap la cap, aceste studii efectuate ... cred ca voi fi consemnat la domiciliu , monitorizand cu dezinteres programele TV.
                        sigpic

Comentariu

• Pai asa ne mai dezmortim )

Comentariu

• Posibile locuri pentru 1 mai:

1. paduricea de la murfatlar(posibila intrarea cu suspensia lui alex) >> poza 1
                            2. balta limanu (nu cred ca o sa va placa drumu la cei cu suspensie "upgrade" ) >> poza 2
                            3. unde a spus george

Astea sunt relativ aproape...

Daca mai stiti completati.

sigpic

Comentariu

• Cati km sunt pana in locatiile alea ca la mine cam bate vantul prin rezervor?

Comentariu

• Daca imi permit eu cu benzina si 2 liniute sa merg pana acolo ... eu zic ca tu esti ok...
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X