Pai ziceti ma, ca sa stiu sa nu mai vin ...
Pace voua ... Hristos a inviat!
Pace voua ... Hristos a inviat!
Maine daca e asa frumos ca si azi ..... ma dau la umbra si incep sa mai gadil pe la "soldatelul dizalat" .

eu personal cu treaba de plecat la o distanta mai mare nu sunt de acord, n am chef sa merg mult ca sa facem acelasi lucru ca si aici aproape, ca ne grupam sau nu ...plus ca nu e nimic sigur cu vremea- sa mergem departe si cand ajungem sa inceapa ploaia nu prea e kinky...daca mai are cineva o propunere de locatie sa zica acu, nu sambata seara 
. Mie sincer postul ala mi s a parut aiurea adica haideti sa fim cu totii civilizati. Eu mi am spus parerea, eu sunt mai dintr o bucata. Se poate sterge postul ca sa nu creada lumea ca ne certam ca nu asta e rostul meu
. Cine a citit poate sa l stearga
.... puse cap la cap, aceste studii efectuate ... cred ca voi fi consemnat la domiciliu , monitorizand cu dezinteres programele TV.
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.

Comentariu