Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cafenea

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• adica atunci cand ajungem la locul respectiv gratarul sa fie deja facut

Comentariu

• Eu il am gata facut da voi veniti cu carnea..prajesc paine pana atunci
      sigpic

Comentariu

• pai nu ai vazut mai sus. Carnea o da Cristi.

Comentariu

• Nu m-as baza pe carnea de la Cristi , ca s-ar putea sa fie ceva "de dulce" .
          Sa vina vremea frumoasa , si atunci vom vedea unde si cand vom face gratarul ala , avand in vedere ca guvernul cica lucreaza la un proiect de lege care zice ca nu mai avem voie sa facem gratarul in natura , decat in locurile special amenajate ..... vom traii si vom vedea .
          Apelam la cei sa locuiesc la casa ... si gata .
          sigpic

Comentariu

• GUVERNUL sa si dea foc mai bine . De abia astept sa trantim un gratarel dar sa treaca iarna asta odata sa se incalzeasca. De marti am inteles ca va fi super misto in sud-est in sensul ca vom avea parte de multa zapada
            Deci BA GEO vei fi oraganizator tu sau vom fi toti ?
            p.s. Deluxe si nu mi mai modifica posturile ca te inebunesc . Eu organizator niciodata nu mi trebuie, numai cu asta nu mi mai bateam capu nu destul vin cu dureri de cap de la munca . Stiu ca ai zis asa ... am gresit asta e barami recunosc Am vb noi si pe mess... din bun o dau in prostie, ai dreptate.
            SAILOR am zis domnul GEO de la bingo daca mai tii minte cu Domnul GEO . DOMNUL Sailor poate ar vrea si el, sigur ma bate
            Asa, deci grataru cu 1 ocazie cand se incalzeste ca deja mi e foame
            Ultima editare de Christnacht; 27.Feb.2011, 14:12.
            https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Tu vrei sa te bat? cobe ... taci ca-mi putrezesc V-urile in casa.
              sigpic

Comentariu

• O sa fie cald mah..cicu a vazut prognoza din norvegia
                sigpic

Comentariu

• . Nu mah pe bune asa anuntau astia dar sa speram sa nu fie asa ci sa se incalzeasca odata ca sa ne apucam de fiarele noastre

Comentariu

• Noi adica, tu mai ai ceva de facut? In afara de polishi si jante?
                    Ultima editare de DeLuXe; 27.Feb.2011, 17:45.
                    sigpic

Comentariu

• Pai mai vreau si eu sa fac izolatia aia + jante, polish si cam atat . Ce a fost esential pt mine s a rezolvat gata . Cand le termin si pe astea lalte de facut strans bani si plimbari

Comentariu

• e lasa , ca sunt altii care abea au inceput !
                        Membru defect al Petrolhead!

Comentariu

• Silviu stai linistit ca sunt in acelasi stadiu cu tine. Eu inca frec la rece.... jantele.

Comentariu

• Cicu are impresia ca atat ii mai trebuie, da mai sunt multe de pus la punct la masina aia Alex stiu ce are de facut, yrman la fel, silviu la fel, da astia deja au ce le trebuie..eu sunt singuru care are multe de facut da bani de niciunele
                            sigpic

Comentariu

• Eu am un cur ... nu am multe ... chiulasa mea nici acum nu e gata.
                              sigpic

Comentariu

• Bah cand te aud..te plangi de parca ai merge in 3 pistoane si ai avea 20 de cai...lasa vrajeala
                                Ultima editare de DeLuXe; 27.Feb.2011, 21:45.
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X