Postat în original de DeLuXe
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cafenea
Adună
X
-
Mi-am pierdut portofelul cu toate actele(buletin,permis,talon masina,asigurare masina), din investigatii am inteles ca 2 insi de etnie rroma au intrat in posesia lor.
Eu imi tin masina in garaj si cu cateva zile in urma am observat ca cineva se uita mai atent cand bagam masina in garaj...si ma gandesc sa nu fi fost filat...si sa-mi cazut portofelul in masina sau cand am coborat si sa il fi sustras acei indivizi.
Am inteles ca am fost si cautat de acei indivizi pe acasa ca sa-mi inmaneze actele...dar de atunci nu a mai venit nimeni...incidentul sa intamplat ieri dimineata.
Comentariu
-
Imi pare rau Cosmine pt ce ti s-a intamplat. Acum alti bani alta distractie in caz ca nu le gasesti. O sa te coste ceva toate actele, nu de cost, cat de timp, te freaca astia de turbezi. Dar poate ai o relatie ceva pe la politie, sau daca nu ai, poate cineva dintre colegi te poate ajuta. Numai bine si tine ne la curent.
Comentariu
-
Merci Christnacht......man si eu sunt insurat dar din cand in cand mai dau si la cate o "popica" sau cotzoharla daca preferiPostat în original de Christnacht Vezi postThunder te asteptam cu mare drag
. Mai mesterim la ceva , un gratar o berica o cotzoharla ceva ( oups sunt insurat asta e
).
Cosmine dar ce ai patit ? Daca ai nevoie de ceva urla pe aici
Numai bine capetelor!
Cu cat mai maritata cu atat mai bine , istericale zero , "saptamana branzii" zero , discretia e garantata si nici nu risti sa sune telefonul noaptea ca descreieratul si sa fii nevoita spui nevestii ca trebuie sa pleci cu...."probleme de serviciu" . Nu de alta insa daca nu raspunzi la "alarma" , te trezesti cu "problema de serviciu" la usa , despletita , in furou si sa te tii distractie in bloc ."Threesome" frate !!!
Si Vis Pacem , Parabellum !!!
Comentariu
-
Alexe , si eu se pare ca merg la Bucale tot Sambata , bine la mine-i cu familia , alt meniu in program.
Don Tunet , la's frate , ca ne vedem la vara , ca nu esti sigurul cu saiba , doar tu si eu , ceilalti sunt inca in tratative,
. Lasam fetele la shopping , si noi de ne vedem de treburile noastre , ca baieti .
P.S. - naspa mah Cosmine , naspa. Vezi ce faci cu baietii gen "poiana", ca de la un timp isi cam fac de cap prin cartiere noaptea.Ultima editare de SAILOR MAN; 02.Feb.2011, 22:28.sigpic
Comentariu
-
Am si eu o curiozitate: Ce trebuie sa faca cineva sa fie membru in clubul vostru?Ultima editare de CT84LEU; 03.Feb.2011, 17:56.
Comentariu

La vara sigur ne vedem si trimitem "remorcile" la "odihna in mall" ca doar nu om fi nebuni sa stam cu ele "agatate" si sa bem apa de la "ghiveta" sau "tuturoi" 
Comentariu