Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Geo ai de ales : ori te chinui sa le refaci ori daca nu le lasi asa , pui bece cu led-uri mai puternice si inlocuiesti stopul central de la luneta cu unul mai mare si mai puternic care sa sara in ochi . Logan-ul oricum e relativ dificitar la stopuri , cel putin cele cu bec clasic e jale cu ele . Aceeasi problema o am si eu la Xantia ( deficitara la capitolul luminozitate stopuri desi sunt foarte mari ) dar am compensat cu lampa de stop amplasata central pe luneta. Spor la treaba si multa bafta
Momentan sunt curatate frumos in juru stopului si al semnalizarii si cand am timp le curat de tot, le polishez si le fac rosii la loc...se curata bine cu acetona si cu ceva carpa abraziva care folosesc astia la vopsitorie...mie imi placeau mult cum arata, da m ar fi costat mult o conversie pe leduri, ca oricum becurile dublu filament cu leduri nu bat chiar asa de bine, trebuia ceva gen placa cu leduri si n am vrut asta..stopurile nu sunt deficitare, bat chiar foarte bine
Fara nicio legatura cu tine, deja m am saturat de genu asta de vorbe..le aud zi de zi de la oameni care au masini vechi de 20 de ani, de la oameni cu tico, matiz si orice cutii mai vrei, ca loganu e asa si pe dincolo..toti care au schimbat un bec la logan, gata stiu tot despre masina si cat de praf e..si ale lor stau saptamani ridicate pe elevatoare
Salut tuturor.
Am rezolvat problema cu ASC+T aseara .
Noroc cu un coleg de servici care mi-a deschis capul si s-a uitat la senzorul ASC+T de pe clapeta de acceleratie unde cablul era cazut si cand detecta ca patineaza clapeta nu functiona.
Dupa multe incercari cu tester-ul , inclusiv acum 2 saptamani , printr-o minune am vazut unde era buba , care sincer sa va spun este din cauza mea , am spalat motorul si am atins cu buretele acel cablu scotindu-l de pe lacasul special facut pe clapeta de acceleratie.
Am sa revin cu poze si mii de multumiri colegului meu de servici.
Am sa dau de baut pentru treaba asta.
Corect , asa este , atunci eu m-am uitat la ce mi-ai spus insa, cablul era prins in clapeta dar nu era pe lacasul lui corect , clapeta actiona dar nu actiona in totalitate si senzorul il detecta fiind neactiv ASC+T-ul , am sa pun cateva poze cit mai curand sa fie invatatura de minte si mai multa atentie pe viitor cand se spala sau se umbla pe acel compartiment motor.
Am revenit cu poze sa fiu mai explicit in neatentia mea.
DeLuXe ai avut dreptate neatentia si greseala a fost a mea.
Multumesc inca o data baieti si va doresc Km fara incidente.
Imi cade acul la vitezometru ...cand cade cand merge nu e o regula....stiu ca poate sa fie : senzorul de viteza..sau de la cd player pe care l-am schimbat cu unu` sony..am inteles ca daca nu sunt foarte bine legate firele apare problema pe care o am si eu( nu sunt singuru`).... poate cineva din constanta sa ma ajute..sa-mi lege firele inca o data sau sa le verifice? cineva care se pricepe la partea electrica.
Imi cade acul la vitezometru ...cand cade cand merge nu e o regula....stiu ca poate sa fie : senzorul de viteza..sau de la cd player pe care l-am schimbat cu unu` sony..am inteles ca daca nu sunt foarte bine legate firele apare problema pe care o am si eu( nu sunt singuru`).... poate cineva din constanta sa ma ajute..sa-mi lege firele inca o data sau sa le verifice? cineva care se pricepe la partea electrica.
Ai rezolvat problema, poti sa ne spui ce avea? care era cauza?
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu