Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Probleme tehnice, sfaturi, idei

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Da Alex eu ti am zis de cand am fost cu tine ca se aude ceva in spate dar am zis 1 data ca ai tu ceva prin portbagaj. Nu cumva iti atinge toba de ceva ?
    https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Rezolvat, era de la prea mult stat degeaba, pana si-au dat drumu.
      sigpic

Comentariu

Multumesc Geo pentru indrumare. Dupa cum spuneam intr-un post postat gresit, am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu mici modificari (cat imi permit, deocamdata) pe care as vrea sa le aduc masinii. Lista incepe asa:

-90cp - in total (Alex mi-a spus despre asta, II VREAU. urmeaza sa plec la tara, si e o buna ocazie sa vad diferentele dintre cei 65 actuali)
        -stopurile rosii
        -farurile vopsite - negru, cum aveti si voi.
        -incuietoare usa sofer (nu merge descuiata usa cu cheia)
        -plafoniera (chestia aia de iluminat, suna mai comun asa)
        -Reglaj Lombar la scaunul soferului (e doar de reparat. aseara am auzit o pocnitura, nu cred ca s-a rupt nimic, doar sa fi sarit vreun arc ceva pe acolo. acum se invarte in gol rotita de reglaj, si nu se intampla nimic)
        -Cap schimbator Prestige
        -Consola aceea de la maneta de viteze, de pe PH2, pe care-am vazuto si la voi.

Asta este lista. V-as ruga daca puteti sa-mi spuneti un pret pentru fiecare in parte, si va voi spune cu ce prefer sa incep. daca nu acum, in saptamana de dupa paste (daca sunteti si voi disponibili) sper sa termin de bifat toata lista Va multumesc.

Comentariu

Am uitat sa mentionez: capul acela de schimbator, daca se poate negru sa fie. Nu prea are cu se se asorta argintiul ala. Am vazut ca au modelele Laureate de dupa 2007 asa. Si in continuarea listei am sa mai trec:
          -La ceasurile de bord, inele in loc de plasticul ala plictisit, si inversarea culorilor la CB (Scris portocaliu pe fond negru fatza de Negru pe portocaliu cum este acum). Multumesc

Comentariu

Deci
            1. Tu avand modelu de 65 de cai, prin resoftare o sa ajungi la vreo 85..da intai tre sa ti pui motoru in ordine, adica ulei ca lumea, filtre ca lumea si ce mai trebuie. E 350 ron resoftarea la diesel.
            2. Stopurile se fac usor, facem cheta la un lac de stopuri ca si noi tre sa le refacem, e 22 de lei tubu...cred ca ne trebuie doua ca vrea si gaby.
            3. Daca ai faruri originale, nu cred ca se mai baga nimeni sa le desfaca, ca ultima oara a iesit cu mult sange...e destul de dificil, da discutam.
            4. Restu trebuie vazut...
            5. Consola de ph2 trebuie cumparata, e vreo 50 de ron plus taxe si trebuie adaptata.
            6. Cap de schimbator de Laureat, ca ala de piele se face naspa, e vreo 50 ron si asta si nu prea se mai gaseste negru .
            7. Cadrane de prestige se gasesc, da costa si alea, ecranu pe negativ si ala e vreo 50 de ron si de leduri la plafoniera vorbesti cu Alex.
            Probabil dupa 1 mai toate astea. Discutam si pe mess
            sigpic

Comentariu

Laur, eram in sedinta azi cand m-ai sunat, vorbim pe net.
              sigpic

Comentariu

Ma bag si eu la tiganeli deastea , mai ales ca acum dispun si de timp. Plus ca si eu mai am ceva de gadilat pe la a mea.
                sigpic

Comentariu

M-ati uscat. mi-ai dat de m-ai julit Geo cu 350ron cre' ca o sa ramana vesnic asa cum e. =))

Comentariu

La diesel e mult mai scumpa resoftarea pentru ca si castigu e mult mai mare si se simte...am uitat ceva...daca tu ai stopuri cu semnal portocaliu, nu merita vopsite ca o sa arate naspa...
                    sigpic

Comentariu

Postat în original de grandhustler Vezi post
                      M-ati uscat. mi-ai dat de m-ai julit Geo cu 350ron cre' ca o sa ramana vesnic asa cum e. =))
                      Hai nu te mai plange ca eu am facut acum cativa ani cu 225 euro, e pomana curata acuma 350 ron.
                      Vezi ca daca faci la dimsport o sa ai parte si de o reducere...sincer nu stiu cat e...vorbeste cu CT84LEU
                      Sau posteaza aici si vei primi un raspuns de la Dimsport http://www.supercars.ro/forum/tuning...-dimsport.html

Comentariu

Laur stai linistit ca te aranjam noi..chiar eram curios cand o sa sara asta sa zica ceva de resoftare =)))
                        sigpic

Comentariu

Ce pot spune va multumesc .. cand o sa am atatia bani, o sa va contactez =)) ce glume fac si eu, 300lei in buzunarul meu 8-|

Comentariu

Laure, io zic sa ne dam sa vedem ce poate dieselu de pe loc, sa mi spulber indoiala asta odata pentru totdeauna si sa vedem la care din noi merita resoftarea ..tractor stoc vs. drujba stoc
                            sigpic

Comentariu

Hai Geo ca deja exagerezi...de ce vrei sa te dai cu baiatu...el face 0-100km/h in 15sec iar tu in 13sec...numai zic ca benzinarul pleaca mult mai bine de pe loc,nu are rost sa il umilesti si sa ii dai ceata, daca vrei te dai cu mine ca scoatem cam acelasi timp 0-100km/h.

Comentariu

Noi nu ne dam sa ne umilim, ne dam sa vedem cu stam ... geo s-a dat si cu mine, kit ca stia ca ia 4 masini ...
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X