Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalnirile membrilor Petrolhead

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Va salut si eu domnilor la urmatoarea intalnire, ma trec pe hartie acolo ca prezent!

Comentariu

• Ce? Ce? Cine e Laur ? unde si cum? io de ce sunt pe langa?imi mai zice si organizator =))
      sigpic

Comentariu

• E baiat, deci e posibil sa ti-o fure pe selda ....
        sigpic

Comentariu

• Presimt eu ca o sa ti umfle ochii cineva Alex
          Repede tu la bautura sunt periculos, am baut si eu 2 beri eram vesel ..... bai nu poate omu sa faca nimic ca repede cu gura
          Bine ai venit Laur printre noi . Eu unu te voi cunoaste de abia peste 2 saptamani dar o sa i cunosti pe ceilalti
          https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Eee ... stie asta micu de gluma ...
            Tu cicule sa taci ...
            sigpic

Comentariu

• Dupa cum am mai zis Cicule, o sa incercam sa stabilim intalnirile sa fie bine sa nu fie rau pentru toti...asa ca zi cand poti, sa nu ne vedem abia prin august...
              Gata am aflat si cine e Laur si ii zic si io bine ai venit :0 stai cu ochii pe aici sa vezi cand sunt intalnirile
              Ultima editare de DeLuXe; 26.Mar.2011, 03:17. Motiv: SCRIE BA CORECT!
              sigpic

Comentariu

• Eu o sa pot sa vin sambata sau Duminica dar numai ca acum s-a nimerit asa una dupa alta . Practic o sa lipsesc wekendul acum si wekendul viitor atat. Ne intalnim si in cursul saptamanii daca e dar cu munca asta nici nu stiu , o zi e mai libera una e pe dos.
                https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

• Geo , gata m-am stickerit si eu ! Chiar daca m-am cam chinuit putin .... eu zic ca a iesit bine , incadrarea in decor.
                  In alta ordine de idei , am o intrebare ca sa stiu cum imi planific treburile, va intalniti azi , sau maine ? Daca e maine , la ce ora ? Si bineanteles , unde?
                  sigpic

Comentariu

• Ma bucur...am zis ca am facut intalnirea joi, deci weekendu este pas...programul meu de liber e luni-vineri dupa 18 si sambata dupa 15 si duminica toata ziua...cicule, asta ziceam, sa stati cu ochii pe aici sa ne nimerim intr o zi in care putem toti, sa nu ne vedem doar 3 oameni doar de dragu ca e sambata si asa am stabilit...vremea e buna, timp s avem
                    sigpic

Comentariu

• salut si voua domnilor astept sa va hotarati cand v-a fi urmatoarea intalnire sunt nerabdator asa parca, sa vin sa va cunosc pe voi si frumusetile voastre

Comentariu

• Dupa jumatatea saptamanii stabilim exact ce si cum ce frumuseti, ca in afara de a lu DeLuXe, restu sunt in lucru constant stai cu ochii pe aici...
                        sigpic

Comentariu

• Va intreb oficial..facem intalnire saptamana asta? sambata sau duminica si la ce ora si cine vine? eu sunt liber de sambata dupa ora 14...
                          sigpic

Comentariu

• Eu si Sambata si Duminica sunt liber , asa ca nu conteaza , ca oricum vin ...... acum sunt LIBER ! Las pe alti sa hotarasca ora in functie si de programul lor.
                            sigpic

Comentariu

• Deci..
                              1. Geo
                              2. Sailor Man
                              3.....
                              sambata/duminica, la cat?
                              sigpic

Comentariu

• Deci..
                                1. Geo
                                2. Sailor Man
                                3.....

Ramane pe Sambata (2 April.) , la Corner , pe la ora 15,30 / 16 ?
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X