Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Frumoasa masina... cateva lucruri nu sunt in "trend" ... adik, ar fi mers mai bine un stretch pentru cauciucuri pe jante ... si lasate in pace aripile, era mai de efect.
Ar merge foarte bine miezul jantelor sa fie facut intr-o culoare mai deosebita, arata ciudat gri mat cu gri lucios... ti-am atasat 2 poze ...
Hey...in cautarea ideilor pt tuning la ibize, am dat peste forumul asta. cand am vazut ce ai facut din masinuta asta nu am putut sa ma abtin sa nu ma inregistrez la voi pe forum sa te felicit!
ORICUM arata foarte bine deja niste jante spitate pe 17" cu niste telescoape reglabile cat despre audio(ca am vazut ca se discuta si asta) iti recomand M.N.C. uri, sunt foarte bune raport calitate-pret ideal.
buna , super tare masinuta....
am si eu 2-3 vorbe
1. barile sunt cumparate sau facute?
2. dc nu iti pui distantiere ?
3. ai putea sa lucrezi si la aripi sa fie la aceelasi nivel cu capota , ar da mai frumos
...Buna Carmen,
Sincer eu as merge pe ideea asta:BBS 8J cu miezul vopsit intr-o culoare mai traznita ramane la alegerea ta sau mergi in continuare pe gri mat sau lucios depinde de gusturi...si bineinteles buza polishata
in rest numai bine si bafta cu tot ceea ce ti-ai propus sa faci in continuare !!!
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu