Merci mult. Cei din Cluj s-au impartit in 2 tabere: una care zic ca trebuie sa-mi refac ambele bari si eventual un prag care sa-mi vina drept si alta care zic ca arata bine. Mai adun pareri ...
Niciodata nu o sa gasesti combinatia de praguri, bari etc. care sa placa tuturor ... "perfectiunea" e greu daca nu imposibil de atins pentru o masina
). M-am riscat putin, daca nu-mi placea puteam sa renunt la ideea asta inainte de a o vopsi. Si da,e greu sa iei ceva de la zero, mai ales ca Seat-ul stock nu e chiar cea mai frumoasa masina....dar Fordul Probe, cel roz, din Arad, e o bijuterie....deci se poate.
Se camufleaza perfect cu decorul !
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.

Comentariu