salut...il provoc pe Christnacht la o liniuta,oricand,oriunde.eu cu un 1.4 aspirat,el...cred ca stie ce motor are
nu ai masina pt serpentine,acolo te duci cu o masina puternica si stabila,si mai ales un sofer bun,iar la semafor...sa inteleg ca iti place sa pui viata in pericol,a ta si a celorlalti participanti in trafic,dar si a pietonilor(mai lasa nfs-ul
)hai odata seara,gasim noi un loc frumos,daca vrei facem sa fie si o mica curba...k sa te simti ca pe serpentine
ca de luat oricum ti o iei de la el, oricat de prost ar merge

oricat de fricos ar fi, doar sa accelereze si sa schimbe vitezele cu ochii inchisi si tot face praf 1.4...
o liniuta nu inseamna doar sa accelerezi si sa schimbi treptele...trebuie sa stii sa pleci de pe loc...sa iti stii masina,ce cuplu are la ce turatii,si ai ramane surprins sa vezi cum cu un 1.4 am facut o pisicuta de 1.8
nu am soft la masina...ca sa zic ca am cine stie ce cai in plus...am caii care ii am din fabrica,daca or mai fii si aia toti.Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.

Comentariu