Postat în original de DeLuXe
Vezi post

. Mai cum ti am mai zis nu sunt cu liniutele.Si apropo cu serpentinele nu pot sa zic mama sunt super bun nu nici pe departe mai am mult de invatat
.. BTK-ule dar de unde te stiu ca dupa numar nu cunosc
. Zi-m si mie cine esti ca poate te cunosc, daca ma stii de multi ani inseamna ca ne cunoastem dar nu te cunosc dupa numarul asta.
. Mie imi plac altele nu liniutele. Sunt pasionat de raliuri de alte nebunii, liniutele pt raceri
. Nu sunt de mine dungile si cum am mai spus nici masina nu am de asa ceva. Conteaza ca imi cunosc masina , stiu cum merge si limita ei si atata timp cat stiu eu care sunt limitele ei nu ma pasioneaza sa ma dau. Accept cand o fi sa zicem la cele legale ......
. PetrolHead este o adunatura de prieteni care isi modifica masinile si pe urma le testeaza dar asta nu consta in liniute. 
)) ). Da intreadevar m ai facut in portul tomis atunci dar aveam probleme cu masina nu mai tii minte ? Dar asta e m ai facut ce mai conteaza 

Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.

Comentariu