Le-am stricat planul pisicilor care voiau sa ierneze la mine in portbagaj. Dupa cateva ore de munca, noaptea in jurul orei 2.30 am finalizat parte din spate in ceea ce priveste rugina si "gurile de vizitare" din portbagaj. Pozele au fost facute cu telefonul deci calitatea pozelor lasa de dorit.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Mercedes E 220 din 1996
Adună
X
-
N-am mai scris demult aici... Am inceput deja restilizarea dar mai am mult de munca. Am pus bara pe fata provizoriu deoarece aveam masina la examen si trebuia sa trec si ITP-ul dar am dat-o iar jos...... cu un caine, fara asigurare RCA, sper sa fi crapat cainele ca bara a crapat si ea. Am montat lupe in faruri si am inzestrat-o cu un kit xenon. Acum incerc sa pun poze... Stiu ca nu arata bine bara dar asta nu e forma finala asa ca nu sariti inca pe mine. Ah, am vopsit si grila negru total.Out of my mind! Back in 5 minutes!
Comentariu
-
Azi am mai facut ceva, ceva ce ma apasa pe inima... sistemul de franare. Incepand de azi am ABS cu tot cu bonus ETS. Era problema cu care ma confruntam de 1 an si jumatate si nimeni nu putea sa dea un verdict clar. Am luat problema in dinti si impreuna cu un electronist, da, "electronist" am desfacut calculatoarele masinii. Am descoperit acolo o gramada de lipituri "reci", trasee intrerupte, urme de apa etc. Momentan ma mai confrunt cu o problema de vreo cateva zile: acele din bord imi functioneaza cand vor ele. N-am reusit sa vedem de unde e problema si am ajuns la concluzia ca trebuie sa schimb ceasurile din bord.
Totusi nu am privat-o de unele placeri de-ale mele...Out of my mind! Back in 5 minutes!
Comentariu
-
Astazi am mai rezolvat niste mici amanunte. Am reusit sa-mi resuscitez EGR-ul care nu a functionat niciodata de cand e la mine. Erau niste fire rupte de la niste pompite de vacuum iar cel mai important lucru, i-am schimbat electrovalvele de la incalzire ca sa pot sa mai opresc caldura din masina. Mentionez ca aveam o caldura vara de-mi venea sa ma sinucid. Apropo, se potriveste perfect cu cea de pe C 180. Mai mult decat atat i-am pus filtru de aer nou (lucru pe care l-am omis de fiecare data) Am alta masina acum. Va urma...Out of my mind! Back in 5 minutes!
Comentariu
Comentariu