Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Mercedes E 220 din 1996

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Nu o "buleste" nimeni cat sunt eu in dreapta. Imi place ceea ce fac, imi place sa-i fac pe oameni sa pretuiasca o masina. Gandeste-te ca eu ii fac ITP-ul din 6 in 6 luni. Deci acest lucru ma obliga sa am grija de masina.
    Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comentariu

Colegu , sti bine ce am vrut sa zic. Nu poti compara uzura unei masini de "scoala", cu una folosita in uzul zilnic familial. Succes in ceea ce faci , si sa auzim numai de bine.
      sigpic

Comentariu

Si asta e adevarat dar cumva trebuie sa-si gaseasca si o utilitate nu numai la carat gaini si cartofi cum a procedat probabil anteriorul, mai mult de atat statul roman a avut grija sa ma faca sa platesc un impozit destul de frumusel si crede-ma nu e usor sa strang bani. Eu muncesc cinstit in Romania, banii pe care ii am si tot ce am realizat aici tot in Romania i-am facut.
        Acum merge mai greu ce-i drept si trebuie sa trag tare prin orice mijloc posibil. Incerc sa combin utilul cu placutul. Eu nu caut pe forumuri auto de tuning sa vand masini sau alte maruntisuri, eu caut sa ma integrez intr-o comunitate care sa ne mai scoata din problemele cotidiene, care sa mai trezeasca o oarecare pasiune din noi. Ma uitam la pustanii din ziua de azi ca nu au nici cel mai mic spirit practic in ei.
        Nu vreau sa mai continui ca deja bat campii si ma iau nervii. Ideea este sa vedem ce se poate scoate dintr-o masina si nu ce face ea in viata de zi cu zi.

Comentariu

Postat în original de DeLuXe Vezi post
          Cuplul la o masina nu inseamna nimic daca nu este echilibrat si cu puterea.
          Ca un adevarat inginer-cofetar ai vorbit. Daca te pricepi la prajituri ... Mai bine iti pastrezi gandurile pentru tine ca mai sunt oameni care citesc forumuri sa se documenteze, iar tu daca vi cu baliverne unul care nu stie te crede.

Nu te supara dar de obicei cei care nu stiu se documenteaza.

Deci ma scuzati pentru ca stiu ca ar fi normal sa explic ce este cuplul dar ca sa nu ma apuc sa scriu o pagina va rog sa va uitati pe wikipedia sau asa ceva unde este explicat frumos.

Comentariu

+1
            Nu te supara dar am fost si eu instructor auto dar aveam si masini de vanzare si mai stateam si pe net ca doar suntem in Romania si daca nu te superi stii prea bine ca din munca doar de instructor auto nu poti intretine o familie .
            Sa nu fiu off: Succes mult in continuare in ceea ce iti propui cu steluta stralucitoare si multa sanatate sa le poti face pe toate.

Comentariu

Nu e nici o suparare, nu traiesc in totalitate din asta. Ma refeream strict la faptul ca imi place sa "construiesc" ceva la o masina la faptul ca pasiunea asta incepe sa moara pe zi ce trece, am ajuns intr-o generatie de "clubbing", coffe shop-uri si alte prosteli de astea. Nu mi-o luati in nume de rau, imi cer scuze daca m-am exprimat gresit, n-am nimic cu vanzarile de masini.
              Apropo, eram la expozitia de tuning auto si ma uitam cu atentie la Loganul SGM-ului, studiam atat cat cunosteam eu cu a reusit sa realizeze acea masina. A trecut pe langa mine un grup de trei tineri, s-au uitat la ea si replica a fost: "Ce-i cu asta? Un Logan stoc. Ce naiba cauta asta aici? Amice, masina aia avea capota ridicata cat sa te uiti ca era un alt motor cu toate modificarile aferente referitoare la frane, suspensie, directie, era o masina care te facea de vorbeai singur in urma lui cu gura plina de praf. La acest lucru ma refeream,. O seara buna.

Comentariu

Hai sa ne reauzim cu bine si sa iti iasa proiectul cum iti doresti.
                Mult succes si tinem aproape sa vedem sigla stralucitoare cit mai provocatoare.
                Fișiere atașate

Comentariu

In ultimele zile am mai reusit ceva. Am schimbat bratul superior din cauza pivotului... e cu totul, asta dupa ce am demontat "jumatate" de masina. O a doua realizare ar fi ca am reusit sa scot surubelnita din geam. Mi-am luat alta macara. Iar chin... e nituita. Constructiile continua...

Comentariu

Din ciclul "Sabia care nu taie, invineteste" va prezint o noua situatie... Nu stric masina pe Scoala dar mi-o darama in parcare. Un BMW seria 3 din 1990 si un pic, cu numere rosii si cu inevitabilul volan pe dreapta mi-a modificat un pic fundul masinii adica:
                    -bara spate;
                    -tripla dreapta spate;
                    -portbagaj (nu mai pot sa-l deschid si e indoita si capota);
                    -aripa dreapta spate;
                    -merge un pic pe o parte.

Comentariu

Nasol ! Banuiesc ca individul respectiv avea asigurare , sau poate tu ai Casco . Si uite asa , te-ai ales cu nervi prin service, si bineanteles timp pierdut aiurea.
                      Ca de, doar de asta aveai nevoie.
                      Sper sa nu mai ai evenimente de tipul asta , si sa ne ti la curent cu evolutia proiectului tau.
                      sigpic

Comentariu

Casco nu pot avea vreodata la ea. Asigurarea lui e de la Carpatica. Maine aflu, cred ca-mi pun mainile in cap.

Back to work!

Se pare ca nu am mai scris demult pe aici, ce-i drept am fost foarte ocupat. S-au intamplat cam multicele la masina asta a mea:
                        1.Ma cert si acum de vreo 2 saptamani cu cei de la Carpatica. Nu va faceti asigurari la ei! E teapa!
                        2.Mi-am spart parbrizul. Nu vreti sa stiti cum.
                        3.Am schimbat bucsele la puntea spate, pivotii, tamponul la motor, bratele superioare, capetele de bara. Alta viata!
                        4.Mi-am luat jante... pe 19
                        5.Mi-am polishat farurile si le-am tras o folie de protectie, mai inchise la culoare ce-i drept...

Va urma...

pana atunci mai atasez poze...
                        Fișiere atașate

Comentariu

Evita sa iti mai faci asigurari la Carpatica, sunt tepari, incearca la Omniasig,Generali.
                          Vad ca ti-ai schimbat jantele, cat ai dat pe ele?

Comentariu

Referitor la Carpatica si un prieten a patit-o la fel , dauna de 12000 lei si acum se judeca cu ei pe baza procesului verbal emis de politie care spune clar ca cel care l-a lovit este vinovat , dar cei de la Carpatica surpriza: accidentul nu s-a produs pe baza celor declarate ..........ce oameni , ce societate......
                            Parerea mea , ar trebui sa o faci pe banii tai apoi sa ii dai in judecata pe cei de la Carpatica sa iti dea banii pe dauna si pe cheltuielile de judecata.
                            Stiu , o sa fie mare bataie de cap si multe hartii , timp pierdut si multe altele dar masina este muncita si in plus banii pe asigurare sunt deja achitati , acum ramane la aprecierea ta ce ai sa faci in continuare.
                            Succes mult si fara incidente rutiere .
                            P.S: Nu te lasa si fii optimist.

Comentariu

PWR, ala avea RCA la Carpatica. Am ramas la suma care mi-au dat-o ei, o suma de rahat dar am avut alte satisfactii mai putin ortodoxe.
                              Jantele le-am prins la un pret de criza cu tot cu cauciucuri (400 euro).

Comentariu

E bine macar ca ai avut alte satisfactii...
                                Oricum nu e lovita rau ai stopul, bara de vopsit...si poate capota la portbagaj...desi nu prea se vede a fi lovita in poze, norocul tau e ca ai un tanc de masina...e rezistenta,tabla groasa.

Comentariu

Procesare...
                                X