Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Mercedes E 220 din 1996

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Mercedes E 220 din 1996

Am inceput un nou proiect de restaurare si modificare a unui Mercedes E 220 din 1996. Momentan am foarte mult de lucru ca sa-l pun la punct.
    Poze:

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	SP_A0318.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	57,0 KB 
ID:	46555 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	SP_A0317.jpg 
Mărime:	63,0 KB 
ID:	46553 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	SP_A0290.jpg 
Mărime:	96,1 KB 
ID:	46552 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	SP_A0291.jpg 
Mărime:	90,1 KB 
ID:	46554
    Out of my mind! Back in 5 minutes!

Succes cu Mercedes-ul! E un model foarte reusit, o sa iasa foarte tare sper
    sigpic

Comentariu

Masina o facusem strict pentru show. Motorul mergea foarte bine, suspensia era schimbata, si alerga destul de bine, mai ales in curbe.

Multumesc Geo! Ca dotari la Mercedes am 4 geamuri electrice, scaunele reglabile in 4 pozitii, bancheta din spate pe inaltime, cotiera fata-spate, piele + mahon, ABS, 4 airbag-uri, tetiere spate rabatabile. E un motor diesel, clasic, 2.2, 95 CP, cutie manuala, jante aliaj originale Mercedes.

Comentariu

Din 2200cc doar 95cp au scos...banuiesc ca nu are turbina? si la cat de grea e masina se misca cam greu mai ales cand e incarcata cu ceva pasageri.

Comentariu

Gandeste te ce cuplu are motorul ala si ca n are ce sa se strice la el
          sigpic

Comentariu

Cuplul la o masina nu inseamna nimic daca nu este echilibrat si cu puterea. Sigur cand a cumparat masina nu s-a gandit la putere, ci mai mult la calitate, notorietatea indestructibilitate a modelelor clasice Mercedes , siguranta si confort.

Cu achizitia pieselor cum stai? Daca te pot ajuta cu ceva, ma anunti.

Succes in procesul de restaurare.
            sigpic

Comentariu

cand am luat masina stiam ca nu e asa stralucita. cel care a avut-o a cumparat-o doar pentru sigla si atat. la capitolul intretinere a lipsit. am apucat sa remediez o parte din probleme legate de partea tehnica si de aspect. mai am mult de lucru la ea. am sa ma supun din nou rabdarii si am sa incerc sa o aduc cel putin la nivelul golfului. va fi la fel, o masina pentru show iar referitor la cei 95 CP nu am ramas dezamagit. de comfort.....no comment. mai atasez niste poze din seria de reparatii. ce ati vazut mai sus era plafoniera masinii. am inlocuit materialul ca-mi cadea carpa aia in cap. o parte din ce se vede s-au remediat. saptamana care vine rezolv cu partile ruginite. urmeaza partea mecanica gen bucse, bielete, frane, apoi sistemul electric ce tine de comfort. am o gramada de treaba...
              Fișiere atașate

Comentariu

Ce imi plac mie proiectele de genul asta.. de reconditionare, apoi modificare a masinii .. luata de la 'zero' cum s-ar spune.. cam asta ar fi si visul meu, dar deocamdata nu imi permit.. si iti trebuie si o a doua masina.
                mi-a placut foarte mult golful si o sa urmaresc si proiectul asta.. spor la treaba ca o sa ai nevoie
                PIETON CU PERMIS.

BMW E34 -2.5tds M51D25OL- w/ 17' M5 wheels (SOLD)

Comentariu

Multumesc alex. nici eu nu-mi permit dar cum scriam mai devreme am sacrificat si riscat multe. apoi vin satisfactiile. daca ne lasam batuti nu facem nimic si o sa ajungem sa vedem doar fotbal toata ziua. in rest ne uitam pe net sa vedem cum se promoveaza prostia in loc sa ne gasim o ocupatie. nu o zic in nume de rau dar de la an la an sunt din ce in ce mai putine masini in standuri. acum e la moda facebook-ul, cluburile, cat mai multe poze cu femei si uitam de pasiune. nu trebuie sa imbatranim ca sa facem asta. cat suntem tineri avem destule idei. asa ca alex, nu te lasa!

Postat în original de PWR Vezi post
                  Din 2200cc doar 95cp au scos...banuiesc ca nu are turbina? si la cat de grea e masina se misca cam greu mai ales cand e incarcata cu ceva pasageri.
                  Sa stii ca sunt multumit de cum se misca. nu are turbina iar la consum.....e bine tare.

Comentariu

Dl. Sageata , se pare ca ai ff mult de munca , si salut pasiunea si rabdarea de care dai dovada. Mult succes in continuare , si resurse sa-ti implinesti visul.
                    sigpic

Comentariu

Cate KG are in talon,1,5 tone?

Comentariu

dl.sailor man multumesc de incurajare. pwr, atat stiam ca are. de ce? ai vreo idee de ceva?

Comentariu

Vroiam doar s-a m-a conving cat de grea e, ca nu eram sigur. d

Comentariu

Doar 1,5 T ? Arata destul de masiv , si da impresia ca e mult mai grea. Parca i-ar fi trebuit vreo 50 caluti in plus, asa ca sa fie ideala d.p.m.d.v. Oricum tot ce stiu legat de masinile astea , in fara de confort , este ca sunt si fiabile .
                            sigpic

Comentariu

Postat în original de Geo Vezi post
                              Gandeste te ce cuplu are motorul ala si ca n are ce sa se strice la el
                              Daca n-are turbo, nici cuplul nu e mare. In jur de 150-180 Nm este cuplul.

Oricum nu asta conteaza ci masina in ansamblu.
                              Miturile in care credem au tendinta de a deveni realitate

Comentariu

Procesare...
                              X