Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Mercedes E 220 din 1996

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Am inmatriculat, in sfarsit, si vaporul...dd
    Fișiere atașate
    Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comentariu

Ha ! Sigur PLM nu vine de la "Prea Luceste Ma" ! Colegu, sa-ti fie de bine .
      sigpic

Comentariu

oare sa ma duc sa o sfintesc?

Comentariu

Esti tare !d
          Ai putea , numai sa vezi ce reactie are popa. Vezi alege unul tanar care le are cu mirkul, computere, alea alea.
          P.S.- daca te intreaba politia ce semnifica.... Pretendent Luare de Mita.
          Ultima editare de SAILOR MAN; 26.Feb.2011, 16:36.
          sigpic

Comentariu

poate imi recomanda o maicuta.
            Fișiere atașate

Comentariu

Postat în original de sageata Vezi post
              Am inmatriculat, in sfarsit, si vaporul...dd
              Cat te-a ajuns pana la urma?

Comentariu

116 lei - identificare + carte identitate noua la RAR
                52 lei - primarie + 50 lei acte
                37 lei taxa de certificat la CEC + 85 lei numere preferentiale la politie

Comentariu

Ce putin, pomana curata.

Comentariu

Azi am facut o mare investitie... am facut plinul.

Comentariu

Am mai remediat cate ceva pe la ea... am schimbat telescoapele, nu mai trancane, dar se aude altceva. O fi de la....
                      Fișiere atașate

Comentariu

De la ce poate sa mai fie...ce ai mai schimbat sau adaugat pe masina?

Comentariu

Am reusit intr-un final sa refac frana de ajutor (nu pot sa-i zic de mana ca n-am cum), mai am de schimbat pivotul superior dreapta, bucsele de la puntea spate, rulmentul intermediar de la cardan, cred ca si rulmentul de presiune si cam asta e mecanica...

Comentariu

Azi am rezolvat o problema mai veche cu treptele de viteza. Ramaneam din ce in ce mai des blocat in marsarier. Trebuia sa ma bag sub masina sa trag de tija sa o deblochez. Azi am desfacut tijele si am constatat dupa jocul mare care se facuse ca erau tocite. Le-am pus un adaos de cauciuc confectionate dintr-un furtun si ma declar foarte satisfacut si de faptul ca intra foarte usor in viteza. Am mai remediat un lucru... vitezometrul. Acum stiu si eu exact cu cat merg pe drumurile patriei. E ceva provizoriu pana mai caut ceva motive. Deocamdata era vorba de un fir pe care nu venea curent din calculatorul de ABS la releul de declansare. Am facut o punte dar tot nu am ABS si ETS insa stiu cu cat merg. Inainte imi stateau aprinse ABS, ETS, senzorul de la sabotii de frana, becul de la frana de mana. Mai caut inca... Mi-ar mai trebui o macara pe dreapta fata si una pe stanga spate, electrice. Incet, incet ii dau de capat. Am iesit binisor la ITP avand in vedere ca eu fac acest lucru din 6 in 6 luni de-acum incolo. Ma straduiesc sa o fac tipla mai ales ca acum ea presteaza meditatii pentru scoala de conducatori auto. S-au panicat mai toti examinatorii cand au vazut-o chiar au incercat sa caute diverse motive de a nu asista la examinare. Vreau sa o fac cea mai tare masina de scoala din oras mai ales ca e prima de acest gen si singura. Nu mai spun de incantarea elevilor... Sper din tot sufletul sa o termin odata si sa respir si eu usurat si satisfacut ca am mai salvat inca o masina de la degradare. Mercedesul mi-a cazut cu tronc de la prima vedere si nu am ezitat nici o clipa in a lua-o in schimbul Golf-ului. Am noroc ca sotia ma mai suporta ca la cati bani am bagat in masini... Tot ce as putea sa va urez ar fi RESPECT pentru masini.

Comentariu

Postat în original de SAILOR MAN Vezi post
                              Ha ! Sigur PLM nu vine de la "Prea Luceste Ma" ! Colegu, sa-ti fie de bine .
                              M-am mai gandit.... Punct de Lucru Mercedes

Comentariu

Hai frate , tu vorbesti serios ? Adica tu te chinui sa repari masinuta , ca sa o faci de scoala ? Eu ma gandeam ca o faci pt. sufletelul tau , nu sa o "buleasca" toti incepatorii .
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X