iN PRIVINTA DISTRIBUTIEI SAU A LANTULUI NICIODATA NU VOI LUA SECOND.Astea sunt piese care trebuie neaparat cumparate noi.Am fost la un mecanic si a zis ca am si probleme cu ungerea deaia a picat si turbina adica fluiera.Daca am probleme la ungere ce trebuie sa schimb?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ford focus turnier 1,6 tdci 2005 masina mea
Adună
Acest topic este închis
X
X
-
Engine flush la avut mecanicul eu am cumparat doar lantul patina filtrul de ulei motorina si uleiul.Oricum ma costat totul 1300lei.Si ca sa mai actualizez topicul mai pun niste poze.Sper sa va placa.Si butoane rotunde la ac sper ca vor veni curand deoarece am vorbit cu baiatul care aduce si a zis sa mai astept o saptamana sau doua pana primeste dupa ebay.uk.
Comentariu
-
In prezent masina are 158.000km si mari probleme de cand o am adica din 30august anul trecut nu am avut adica doar cele cauzate de neatentia mea adica intamplarea cand a sarit capota in parbriz.Singurele probleme care cred ca sunt din cauza masini sunt ca trebuie sa schimb amortizoarele pe fata si lantul cand a picat dar acela a fost schimbat.Sunt multumit per total insa as vrea totusi sa o vand pentru ca doresc ceva mai mare gen touran sharan zafira,deoarece am un copil in scaunul cu rotile si nu prea incape in asta.
Comentariu

Comentariu