Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ford focus turnier 1,6 tdci 2005 masina mea

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

iN PRIVINTA DISTRIBUTIEI SAU A LANTULUI NICIODATA NU VOI LUA SECOND.Astea sunt piese care trebuie neaparat cumparate noi.Am fost la un mecanic si a zis ca am si probleme cu ungerea deaia a picat si turbina adica fluiera.Daca am probleme la ungere ce trebuie sa schimb?

Comentariu

Nu mai ziceti nimic de masina mea?Noutati ar fi ca ieri am montat un set nou de placute pe spate poloneze,merge foarte bine acum am niste frane super.

Comentariu

Ce vrei sa mai schimbi pe la masina?

Comentariu

As cam vrea sa i pun un set de butoane rotunde la aerul conditionat.Au aparut acum.Ce ziceti ar merge?

Comentariu

Nu mai e activ topicul?Sper ca saptamana asta sa duc masina la un service sa schimbe lantul dintre axele cu came plus role si bagat ulei motul 5w30.Butoane rotunde sper ca vor veni curand,

Comentariu

Sa pui si niste poze cu butoanele.

Comentariu

Masina a intrat la vanzare.

Comentariu

La masina i sa schimbat lantul dintre axele cu came filtrul de motorina si ulei am bagat ulei motul 5w30 si spalat motorul cu engine flush.Rezultatul masina merge mult mai bine ca inainte nu mai scoate gram de fum si se infige mult mai bine.

Comentariu

Cat ai dat pe engine flush si de unde l-ai luat?

Comentariu

Engine flush la avut mecanicul eu am cumparat doar lantul patina filtrul de ulei motorina si uleiul.Oricum ma costat totul 1300lei.Si ca sa mai actualizez topicul mai pun niste poze.Sper sa va placa.Si butoane rotunde la ac sper ca vor veni curand deoarece am vorbit cu baiatul care aduce si a zis sa mai astept o saptamana sau doua pana primeste dupa ebay.uk.
                      Fișiere atașate

Comentariu

Nu mai ziceti nimic de masina mea?

Comentariu

Cati km ai cu masina in prezent, ceva probleme de cand ai luat masina?

Comentariu

In prezent masina are 158.000km si mari probleme de cand o am adica din 30august anul trecut nu am avut adica doar cele cauzate de neatentia mea adica intamplarea cand a sarit capota in parbriz.Singurele probleme care cred ca sunt din cauza masini sunt ca trebuie sa schimb amortizoarele pe fata si lantul cand a picat dar acela a fost schimbat.Sunt multumit per total insa as vrea totusi sa o vand pentru ca doresc ceva mai mare gen touran sharan zafira,deoarece am un copil in scaunul cu rotile si nu prea incape in asta.

Comentariu

Chiar nu mai e activ topicul.Noutati ar fi ca la masina i sau montat butoane rotunde la aerul conditionat si ca a facut 160.000km aseara.Sunt multumit de ea insa am primit o oferta de schimb pe un seat cordoba 2006 1.4 16valve 86cp benzina ce ziceti merita facut schimbul?

Comentariu

Salut v-am promis mai demult ca voi pune niste poze cu noile butoane rotunde de la aerul conditionat dar nu m-am tinut de cuvant atunci acum insa a venit vremea pozelor.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC_0020.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	260,5 KB 
ID:	44122Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC_0028.jpg 
Mărime:	130,6 KB 
ID:	44123Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC_0033.jpg 
Mărime:	299,4 KB 
ID:	44124

Comentariu

Procesare...
                                X