Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ford focus turnier 1,6 tdci 2005 masina mea

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Ti-am trimis doua poze chiar.

Comentariu

Multumesc am vazut ca ai scris atasez doua poze cu masina ta,pana va asa sper sa arate si a mea deocamdata nu e nici pe sfert cat aia.Aia are jante si proiectoare ceea ce eu nu am si nu stiu cand vor veni.Iar parca si vopseaua difera e lucioasa rau.

Comentariu

Salut colegi revin dupa o lunga absenta tot eu sunt dar dupa alt cont deoarece primul nu il mai puteam folosi,cu ceva noutati si anume acum 3 saptamani luasem 2 amortizoare de la dezmembrari pentru fata si acum o saptamana m-am dus sa le monteze dar mecanicul a zis ca erau si alea curse asa ca le am dus inapoi de unde le am luat am primit bani inapoi pe unul iar din celalalt mi sau oprit bani pentru o oglinda de stanga si capacul de la sigurante de sub bord din dreapta.Asa ca le am luat de mult tanjeam dupa ele.Acum trebuie ca in septembrie sa cumpar amortizoare iar.

Comentariu

Cumpara si tu amortizoare noi, cat pot sa coste 2 amortizoare noi?

PS. De ce nu poti sa te loghezi pe vechiul user gabibossul ?

Comentariu

Salut nu pot sa ma loghez pe contul vechi deoarece am uitat parola.Si cand vreau sa imi fie retrimis mailul cu o noua parola nu poate sa imi fie trimis.

Comentariu

Colegi incerc sa atasez o poza facuta fordului meu ieri seara.Imi cer scuze nu prea se vede dar totusi.Imi cer scuze pentru ca nu prea se vede dar este facuta noaptea si nu prea se vede.In poza i puteti vedea si numerele de inmatriculare pentru care a asteptat 6 luni.Scuzati peisajul din dreapta cu gramada aia de nisip.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	030820138627.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	38,6 KB 
ID:	43326

Comentariu

Sa inteleg ca nu va place masina?Sau de ce nu mai este activ topicul?

Comentariu

Cat costa un amortizor nou pe fata?

Comentariu

Nou este in jurul a 350lei
                    Un amortizor optimal. O marca mai buna.

Comentariu

Nu prea am auzit de optimal, de ce nu mergi pe Monroe?

Comentariu

Merg pe ceva nemtesc adica optimal.Dar oricum nu iau amortizoare noi cred.Cred ca tot second cand va veni ceva bun,

Salut atasez cateva poze cu fordul in starea actuala adica cu folia pe geamuri si de cand am revopsit capota.Sper sa va placa.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	20130828_190724.jpg 
Mărime:	89,3 KB 
ID:	43330 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	20130828_190731.jpg 
Mărime:	76,7 KB 
ID:	43331 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	20130828_190824.jpg 
Mărime:	71,9 KB 
ID:	43332

Comentariu

Nu va place cum da cu folie pe geamuri sau de ce nu comentati?

Comentariu

Arata binisor cu folia neagra dar nu cine stie ce, parerea mea.

Comentariu

Salut PWR stiu de ce zici asa deoarece nu va place designul masini deaia nu prea credeti ca da bine nici cu folie.Insa o parere personala eu zic ca a schimbat-o mult.Mai am o problema distributia la acest motor este pe curea dar si pe lant intre axele cu came si de la un timp imi bate lantul acela destul de rau.De la ce poate fi si ce trebuie sa fac?

Comentariu

Spre deosebire de curea , lantul are o perioada mai indelungata de "viata" , dar uitate si la role daca tot il schimbi , da am scris bine , inlocuieste in cel mai scurt timp lantul daca nu vrei sa ai probleme.
                                P.S: Lant sau kit distributie nou , sa nu te muste sarpele la second hand.

Comentariu

Procesare...
                                X