Revin din nou pe acest topic si va cer un sfat.Masina am adus-o din franta si pe certificatul ei de acolo e trecuta 80kw cea ce inseamna ca are 110cp insa eu nu prea cred asta deoarece motorul nu da senzatie de 110cp pentru ca turbina a fost reparata stiu asta deoarece si acum fluiera si am sunat la service-ul de la bucuresti unde fusese reparata inainte si mi au zis ca stiau ca are 80kw nu 66kw.Ce sa fie la mijloc si daca ar avea 80de kw ar putea avea filtru de particule ceea ce inseamna ca ma scuteste la taxa putin.Sa fie ea de 80kw si sa fie din cauza turboului de nu da senzatie de 110cp din cauza reparatiei proaste sau?Astept pareri daca ati inteles ce vreau sa zic.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ford focus turnier 1,6 tdci 2005 masina mea
Adună
Acest topic este închis
X
X
-
Iti recomand sa verifici des uleiul.
E masina de familie nu stiu la ce senzatii te astepti la 110cp...daca are 110cp probabil a fost chipata si de aia suiera turbina.
Daca a fost chipata ar trebui sa incepe sa-ti suiere de la 1600 - 1700 de ture in sus atunci intra turbina.
Nu te afecteaza la taxa cu nimic, tot atat platesti.
Turbina merge bine sau deloc.Cand merge bine merge cand merge prost trage greu si in scurt timp urmeaza sa o schimbi.
Comentariu
-
Turbina merge adica merge usor nu trage greu iar 110cp au ele din fabrica.Si ma gandesc sa fie turbo schimbat si sa nu traga de 110cp deaia.
Revin cu o mica problema a fordului meu.Si anume cand opresc motorul simt o trepidatie a masini adica atunci cand opresc motorul cand se opreste este o trepidatie destul de mare de la ce ar putea fi?Eu ma gandesc sa nu fie de la vreun tampon ceva.Astept raspunsuri si ma scuzati daca sunt prea insistent si va supar.
Comentariu
-
Mai revin de data asta cu o veste foarte proasta am sunat la rar calarsi le am trimis o copie a talonului de franta si un inginer de acolo a zis ca e euro 3 si nu 4 cum credem.Astazi am fost la ford si ei mi au confirmat acest lucru ca este euro 3 si acum nu imi ramane de facut de cat sa o inscriu pe bulgaria ca taxa la noi e 1700 euro.Taxa masii de.....
Comentariu
-
Voi cumpara si proiectoare dar mai intai sa vad cum fac sa-o inscriu deoarece dupa 29 noiembrie stau cu ea in curte pentru ca i-au expirat numerele rosii si din cauza actualei taxe aberante de 1733euro nu im permit.Astept sa vad ce fac astia cu timbru asta de mediu ca cica se va calcula in functie de gramul de poluare si de capaciatea cilindrica si atunci e mai bine ca platesc 505euro.Astept.
Comentariu

Comentariu