Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ford focus turnier 1,6 tdci 2005 masina mea

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ford focus turnier 1,6 tdci 2005 masina mea

Va salut din nou colegii de data asta cu noua mea achizitie dupa vanzarea sharanului si anume un ford focus 1,6tdci turnier 66kw 90cp 2005.km 145430 dotari ar fi oglinzi electrice geamuri electrice fata aer conditionat 8 airbag-uri avertizor sonor centura siguranta si abs . Ca planuri ar fi intai inscrierea in circulatie si apoi o folie pe geamuri si dupa mai vedem.Atasez niste poze de la cumparare.Masina am adus-o personal din Franta.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Ford-Focus-1-6-TDCI-Clima (3).jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	46,3 KB 
ID:	50754 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Ford-Focus-1-6-TDCI-Clima.jpg 
Mărime:	55,6 KB 
ID:	50755 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	ford-focus_combi_16_tdci_clima-307871_2.jpg 
Mărime:	128,6 KB 
ID:	50752 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Ford-Focus-1-6-TDCI-Clima (2).jpg 
Mărime:	51,7 KB 
ID:	50753

Sa o stapanesti sanatos .
    Ma bucur sa vad o masina achizitionata din Franta , care nu are zgarieturi sau spoiler spart datorita plecarii din parcare de care francezii au o placere incredibila sa loveasca masinile.
    Cit a costat taxa de poluare la un astfel de model?

Comentariu

Multumesc taxa inca nu am platit-o masina avand in prezent primul set de numere rosii apoi o duc la RAR sa i se faca carte.Dar oricum taxa e undeva la 680euro deoarece e euro4.

Comentariu

Arata bine noua masina, are dotari decente si nu are km multi.
        Si culoarea imi place dar cel mai mult imi place ca e diesel, masina economica.

Comentariu

Iti multumesc foarte mult PWR intradevar masina nu are chiar super multe dotari dar pentru mine e buna.Cat despre culoare eu am ales asa adica am cautat 2 saptamani prin Franta pana am gasit--o dar macar am gasit-o.Consumul e cuceritor cand am venit din Franta am alimentat cand am intrat in tara cu 15l si am facut 500km.

Comentariu

La masina i s- schimbat aseara uleiul si filtrul de ulei ulei bagat 3,8l.

Comentariu

adica are consum de 3litrii(15l la 500km)?e frumoasa si arata intretinuta,sa ai parte de ea, cat te-a costat schimbul de ulei?am mers cu ford o singura data cu un B-max tot asa 1.6 diesel si pot sa zic ca merge bine si trage bine si tot asa consumul era mic (5-6 litrii).
              Acuma ma ambitionez si eu sa scot consum mic ...am un prieten tot asa cu un bmw 525d si a scos 6.5 consum, eu sub 8.5 nu scot.
              Doar ca el a facut 500km in 8.5 ore eu in 5.5 ore .

Comentariu

Schimbul de ulei nu a costat nimic in afara de filtrul de ulei care a fost 25lei si uleiul 30lei am schimbat eu.Si consumul e undeva la 3,5l.

Salut vreau sa va intreb si eu ceva.Ma tot bate un gand sa i pun masini mele stopuri de ford focus facelift credeti ca merg puse?

Comentariu

Nu imi raspunde nimeni cu nimic spuneam ca in vitorul apropiat cand v oi strange bani sa pun stopuri de genu asta ce credeti merita?
                  Fișiere atașate

Comentariu

nu se potrivesc, se vede cu ochiul liber, de ce ai vrea sa schimbi 2 lampi bune, cu alte lampi identice cu 2 elemente de design modificate?
                    Ai toate piesele de sub capota la cel mai bun nivel si nu mai ai ce face?
                    sigpic

Comentariu

Te rog spune si mie de ce nu se potrivesc lampile acelea cu alb?Ca din cate vad au aceleasi dimenisuni aceasi forma deci eu nu vad de ce nu ar merge.Si legat cu intrebarea de ce vreau sa le schimb vreau sa le schimb deoarece arata mai bine mult mai bine.

Comentariu

Ca sa mai reinviu un pic topicul va anunt ca dupa ce va trece iarna am de gand sa pun masini mele jante origiale ford pe 15 ce model credeti ca ar fi mai fain din astea?O parere,
                        Fișiere atașate

Comentariu

Legat de jante, mie imi plac primele doua(cea din prima poza si cele din mijloc).

Comentariu

Postat în original de gabibossul Vezi post
                            Te rog spune si mie de ce nu se potrivesc lampile acelea cu alb?Ca din cate vad au aceleasi dimenisuni aceasi forma deci eu nu vad de ce nu ar merge.Si legat cu intrebarea de ce vreau sa le schimb vreau sa le schimb deoarece arata mai bine mult mai bine.
                            Ca sa ti raspund eu la intrebare...lampa ta de stop stanga sa zicem, are codul pe Hella 9EL 354 064-011 pe cand cea de HB este 9EL 354 067-011 ...poti sa cauti unde vrei sa vezi diferentele ...e vorba de latimea lor, unghiurile drepte si adancimea la care intra, deasemenea inclinarea soclurilor
                            sigpic

Comentariu

Revin cu o noutate ieri masina a primit 4 cauciucuri de iarna noi fulda kristall 4 au fost 480+ECHILIBRATUL 90 lei.Iar legat de jante mie imi plac si cele din ultima poza de mai sus ce ziceti merg?

Comentariu

Procesare...
                              X