Va salut din nou colegii de data asta cu noua mea achizitie dupa vanzarea sharanului si anume un ford focus 1,6tdci turnier 66kw 90cp 2005.km 145430 dotari ar fi oglinzi electrice geamuri electrice fata aer conditionat 8 airbag-uri avertizor sonor centura siguranta si abs . Ca planuri ar fi intai inscrierea in circulatie si apoi o folie pe geamuri si dupa mai vedem.Atasez niste poze de la cumparare.Masina am adus-o personal din Franta.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ford focus turnier 1,6 tdci 2005 masina mea
Adună
Acest topic este închis
X
X
-
Iti multumesc foarte mult PWR intradevar masina nu are chiar super multe dotari dar pentru mine e buna.Cat despre culoare eu am ales asa adica am cautat 2 saptamani prin Franta pana am gasit--o dar macar am gasit-o.Consumul e cuceritor cand am venit din Franta am alimentat cand am intrat in tara cu 15l si am facut 500km.
Comentariu
-
adica are consum de 3litrii(15l la 500km)?e frumoasa si arata intretinuta,sa ai parte de ea, cat te-a costat schimbul de ulei?am mers cu ford o singura data cu un B-max tot asa 1.6 diesel si pot sa zic ca merge bine si trage bine si tot asa consumul era mic (5-6 litrii).
Acuma ma ambitionez si eu sa scot consum mic...am un prieten tot asa cu un bmw 525d si a scos 6.5 consum, eu sub 8.5 nu scot.
Doar ca el a facut 500km in 8.5 ore eu in 5.5 ore.
Comentariu
-
Postat în original de gabibossul Vezi postTe rog spune si mie de ce nu se potrivesc lampile acelea cu alb?Ca din cate vad au aceleasi dimenisuni aceasi forma deci eu nu vad de ce nu ar merge.Si legat cu intrebarea de ce vreau sa le schimb vreau sa le schimb deoarece arata mai bine mult mai bine.sigpic
Comentariu
Comentariu