Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salutare am reusit wekeendul acesta sa imi montez si inchiderea centralizata mai trebuie doar mutat chipul din cheia originala in telecomanda ,sunt multumit de toata chestiunea desi e un lucru minor dar pentru e de mare ajutor..
Urmeaza: Sa imi fac si camberul pe fata si sa schimb fetele de usi din interior!
Multumesc frumos pentru aprecieri ,cert e ca dupa o perioada in care nu a primit nici un fel de atentie ,a venit si timpul sa ma ocup de masinuta din nou si anume in acest wekeend sa desfacut motorul s-au schimbat tot ce inseamna garnituri semeringuri plus curatat chiuloasa supape pistoane ,schimb de ulei de filtre curele si tot ce trebuia schimbat ,apoi am observat ca am aveam un bruduf de la planetara rupt cand am pus mana pe ea era rupta si tripoda din capat am comandat-o azi sau maine vine si tripoda si burduful + ulei cutie ..
Am desfacut bara de fata ,am vopsit tragarul din fata negru mat am repozitionat bara de fata in asa fel in cat sa nu mai fie acel luft intre far si bara am rezolvat-o si pe asta ,apoi am vopsit etrieri negru mat procedeu pe care il fac in fiecare primavara , am schimbat si airbag-ul din scaunul soferului ,s-a rupt din nou capatul de planetara sa comandat impreuna cu burduful de planetara si uleiul de cutie e bine ca am vazut de ce tot cedeaza asa de repede ,urmeaza o spalare totala a interiorului + un polish total al masini + mici maruntisuri ....
Salutare ,azi am reusit sa termin de spalat si interiorul ,mochete ,plafon ,scaune etc...urmeaza o spalare a motorului apoi un polis exterior al masini
De asemenea imi doresc niste poze facute profi +poate un filmulet ,macar dupa atatia nervi si bani investiti amintirile sa ramana
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu