Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fiat punto 1.2 8 v

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de adrian17071979 Vezi post
    Ah , asta vroiam sa intreb eu.....
    @silviu 10 pm- Imi place ce vad , o sa iasa foarte frumoasa , asadar , o vedem la Craiova pe 14-15 iulie?
    Salut,sper sa iasa ok din toate punctele de vedere si in ceea ce priveste chestia cu Craiova ,am auzit ca trebuie sa trimiti poze cu masina si apoi se fac criteri de selectie uni intra alti raman in parcare ,acuma eu cum am zis ca nu vin singur si nu as vrea ca eu sa intru la expo si prieteni mei sa ramana in parcare sau invers ,aa si desigur si masinile lor arata bine ,am inteles ca practic cele din craiova au prioritate sper sa fi inteles bine ,oricum la mine masina facuta complet exact cum vreau eu adica de la spalat interior si polish exterior cam intr-o saptamana e gata cu totul cred ,daca ai mai multe imformati te-as ruga sa imi zici si mie .

Multumesc anticipat!

Comentariu

Salut,

Nu stiu de la cine ai inteles tu ca cei din Craiova au prioritate la expunerea indoor, dar ai inteles total gresit, pentru ca realitatea e invers. Afara vor fi expuse masini doar din Craiova. Daca vrea cineva din afara orasului sa expuna afara, nu vom spune nu, dar vom face tot posibilul ca afara sa fie, repet, doar masini din Craiova.

Daca esti interesat sa-ti expui masina, da-mi un mail la craiova_racing@yahoo.com cu detalii despre modificarile aduse si poze cu masina. Acelasi lucru este valabil si pentru alti pasionati care ar interesati sa expuna.

Comentariu

Postat în original de Gabi Vezi post
        Salut,

Nu stiu de la cine ai inteles tu ca cei din Craiova au prioritate la expunerea indoor, dar ai inteles total gresit, pentru ca realitatea e invers. Afara vor fi expuse masini doar din Craiova. Daca vrea cineva din afara orasului sa expuna afara, nu vom spune nu, dar vom face tot posibilul ca afara sa fie, repet, doar masini din Craiova.

Daca esti interesat sa-ti expui masina, da-mi un mail la craiova_racing@yahoo.com cu detalii despre modificarile aduse si poze cu masina. Acelasi lucru este valabil si pentru alti pasionati care ar interesati sa expuna.

Salut, in primul rand imi cer scuze pentru eroarea in care eram ,o sa revin cu poze pentru masina in momentul in care e gata in mod cert de asemenea voi face poze si pentru celalalte masini care vor sa participe ,iti multumesc frumos pentru imformatii.

Numai de bine!

Comentariu

@Gabi- Mulumim pentru informatii si ajutor.
          @silviu 10 plm - Sa nu cumva sa eziti sa ma contactezi cand sosesti in Craiova , apropo , sa inviti te rog si colegii tai pe acest forum sa vedem ceva frumos din Tg Jiu.

Comentariu

Postat în original de adrian17071979 Vezi post
            @Gabi- Mulumim pentru informatii si ajutor.
            @silviu 10 plm - Sa nu cumva sa eziti sa ma contactezi cand sosesti in Craiova , apropo , sa inviti te rog si colegii tai pe acest forum sa vedem ceva frumos din Tg Jiu.
            Adi cu siguranta o sa te contactez ,acuma sper sa termin cu tot ceea ce am de facut la masinuta ne auzim aici pe forum,o sa le zic la baieti daca vor sa posteze .

Numai de bine!

Comentariu

Adrian, n-ai pentru ce.

Silviu, te rog sa ai in vedere faptul ca numarul masinilor ce vor fi expuse este limitat, din pacate, la 80.

Mai multe detalii aici.

Comentariu

Postat în original de Gabi Vezi post
                Adrian, n-ai pentru ce.

Silviu, te rog sa ai in vedere faptul ca numarul masinilor ce vor fi expuse este limitat, din pacate, la 80.

Mai multe detalii aici.

Stiu ca e limitat dar nu e nici o problema de venit tot vin

Comentariu

Aproape gata
                  Fișiere atașate

Comentariu

Se mai adauga :

1buc garnitura chiuloasa

2buc semnalizari OEM aripi fata

1buc silicon pentru fixarea parbrizului

De asemenea am mai facut si schimbul de ulei,o mica curatenie in ea plus alte detali

Numai de bine

Comentariu

Am mai adaugat un set de semnalizari aripi OEM

Urmeaza sa mai adaug urmatorele:

-colantat stalpi

-montaj parbriz (vineri)

-polishat buze jante

-montat condensator tun de bass

Plus multe detali si maruntisuri

Si cateva poze facute dupa un dush rece
                      Fișiere atașate

Comentariu

Ai intrat in linie dreapta.
                        Numaratoarea inversa a inceput , mai sunt 4 zile si o vedem la Craiova.
                        P.S: V-ati inscris?

Comentariu

Cred ca o sa vin ca si simplu spectator cred nu stiu is nedumerit adica prieteni mei nu si-au terminat masinile si nu o sa vina si sa vin singur imi ie nu stiu cum in sfarsit pana deseara ma decid ce si cum

Numai de bine!

Comentariu

Nu te lasi deloc omule.. bafta in continuare
                            Fiat passion
                            Fiat Punto Mk*2

Comentariu

Salut omul incerc sa fie cat mai bine jucaria ,app am trecut pe la expo ca si vizitator sa imi fie cu iertare dar in afara de vreo 8-10 masini in rest am ramas cu un gust foarte amar nu se poate sa expui o masina cu un jeg in ea in portbagaj am vazut masini vopsite direct cu TRAFALETUL nu sunt rautacios dar nu se poate sa expui asa ceva ,cum sa iei premiu BEST ENGINE cand tu nu ai fost in stare sa dai un jet la motorul ala si arata ca dupa off road ,pacat ca participa oameni doar de dragul de a participa noi cei din tg jiu am zis frate nu mergem ca ne facem de ras dar ...sincer la ce am vazut se pare ca ne-am inselat ..Pacat !

Numai de bine.

Comentariu

Silviu , sincer nu ii poti multumi pe toti.
                                Au fost si masini frumoase si spectacol , s-au legat prietenii intre comunitati si nu in ultimul rand eu am fost sambata intre orele 14:00-15:00 si m-am uitat de tine dar nu erai , m-am uitat si prin parcare de masina si nu am vazut-o.
                                Imi pare rau ca nu ne-am intalnit dar cu prima ocazie cand ajung prin Tg Jiu iti comunic sa vad si eu frumoasa buburuza , poate ma inspir si eu pentru mai tarziu la modelul de Punto care il conduc.
                                Si acum eu am sa iti readuc aminte ca trebuia sa te fi inscris cu prietenii tai la expozitie , ca te-am rugat si tu ai zis , nuuuu ca ma fac de ras si acum tie iti pare rau , dar cu urmatoarea ocazie cred ca vei fi prezent 100%.
                                Sa nu fiu off :
                                Posteaza te rog pozele cu noutatile.

Comentariu

Procesare...
                                X