Postat în original de adrian17071979
Vezi post
Multumesc anticipat!
,app am trecut pe la expo ca si vizitator sa imi fie cu iertare dar in afara de vreo 8-10 masini in rest am ramas cu un gust foarte amar nu se poate sa expui o masina cu un jeg in ea in portbagaj am vazut masini vopsite direct cu TRAFALETUL nu sunt rautacios dar nu se poate sa expui asa ceva ,cum sa iei premiu BEST ENGINE cand tu nu ai fost in stare sa dai un jet la motorul ala si arata ca dupa off road ,pacat ca participa oameni doar de dragul de a participa noi cei din tg jiu am zis frate nu mergem ca ne facem de ras dar ...sincer la ce am vazut se pare ca ne-am inselat ..Pacat !Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.

Comentariu