Salutare tuturor pasionatilor de masini ,azii am hotarat sa va prezint si eu 'ficatul' meu
,totul a inceput intr-o zi cand am auzit pe verisorul meu ca vrea sa vanda acest ficat ,odata cu aflarea vestii am ramas pus pe gandurii desiii nu aveam banii in momentul ala si nu era in plan achizitionarea masinii ,dar imi doream foarte mult masina m-ai ales ca na era prima mea masina ,masina nu arata intr-un mare fel chiar era nashpa ,dar na stiam ca pot sa o fac sa arate cat de cat a masina ,pana la urma am achizitionat-o.
Odata ce a ,ajuns in posesia mea au inceput sa curga si criticile gen buah ce facii cu 'tigaia asta si din astea' lucruriii care pe mine sincer ma incurajeaza si ma intaresc adica am zis ca pot sa le demonstrez tuturor ca dintr-o tigaie de masina poate iesii ceva frumos si de efect ,bineinteles dupa ce am studiat-o putin a urmat o curatenie totala in ea am adunat 2 plase de gunoi din ea ...
oamenii si fapte
dupa am strans banii in vederea vopsiriii si completarea pieselor care lipseaua ,am asa a inceput povestioara ficatului meu
o sa atasez diferite operatiii prin care a trecut si inca trece.
Primele poze cu masina ..cam asa arata ...
,totul a inceput intr-o zi cand am auzit pe verisorul meu ca vrea sa vanda acest ficat ,odata cu aflarea vestii am ramas pus pe gandurii desiii nu aveam banii in momentul ala si nu era in plan achizitionarea masinii ,dar imi doream foarte mult masina m-ai ales ca na era prima mea masina ,masina nu arata intr-un mare fel chiar era nashpa ,dar na stiam ca pot sa o fac sa arate cat de cat a masina ,pana la urma am achizitionat-o.Odata ce a ,ajuns in posesia mea au inceput sa curga si criticile gen buah ce facii cu 'tigaia asta si din astea' lucruriii care pe mine sincer ma incurajeaza si ma intaresc adica am zis ca pot sa le demonstrez tuturor ca dintr-o tigaie de masina poate iesii ceva frumos si de efect ,bineinteles dupa ce am studiat-o putin a urmat o curatenie totala in ea am adunat 2 plase de gunoi din ea ...
oamenii si fapte
dupa am strans banii in vederea vopsiriii si completarea pieselor care lipseaua ,am asa a inceput povestioara ficatului meu
o sa atasez diferite operatiii prin care a trecut si inca trece.
Primele poze cu masina ..cam asa arata ...

si cu xenonu ai mare dreptate il am deja pe masina ..

si mai sunt multe de facut la ea intr-un cuvant e underconstruction
sper sa termin cat mai repede tot ce mi-am propus cu ea
Comentariu