Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fiat punto 1.2 8 v

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Salutare tuturor,am zis sa mai postez si eu ce am m-ai facut la ficat' as incepe asa: S-au roluit aripile spate ,apoi am dus la echilibrat toate cele 4 jante ,am luat de la facut si cele doua flanse pentru rotile de fata ,urmeaza sa achizitionez inca 2 cauciucurii fata ,am modificat traseul de la toba din nou am optat printr-un 'funduletz'perfect clean al ficatului adica sa nu se mai vada toba ,de precizat ca toba se afla in spatele spoillerul-ui ,si pe langa atata munca munca si iar munca m-am si distrat un pic cu un preten care mi-a facut niste stickere , o sa pun ceva poze ,stickerele nu o sa ramana pe masina

Sper ca pe wekeendul asta sa termin cu tot ceea ce inseamna flanse jante si cauciucurii ,apoi urmeaza vopsit etrieri,si curatat interior ,inca mai astept suspensia reglabila sunt 60 de zile de cand astept dupa ea

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine1358.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	46,8 KB 
ID:	38607 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine1357.jpg 
Mărime:	86,7 KB 
ID:	38608 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine1356.jpg 
Mărime:	83,4 KB 
ID:	38609 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine1361.jpg 
Mărime:	59,2 KB 
ID:	38611 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine1363.jpg 
Mărime:	71,0 KB 
ID:	38606 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine1362.jpg 
Mărime:	68,1 KB 
ID:	38610

Comentariu

Te-am vazut prin Tg-Jiu,da bine albastru asta pe Punto.Taica-meu are si el motor de 1.2, dar in 16V cu 80cp pe Fiat Brava,se infige destul de bine pentru un 1.2 si 1300kg.
      Bafta in continuare la modificari!

Comentariu

Este super frumos fiatul tau.
        Lam vazut si in Tg-jiu de multe ori trec pelanga el si arata foarte bine

Comentariu

Postat în original de Marius The Boss Vezi post
          Te-am vazut prin Tg-Jiu,da bine albastru asta pe Punto.Taica-meu are si el motor de 1.2, dar in 16V cu 80cp pe Fiat Brava,se infige destul de bine pentru un 1.2 si 1300kg.
          Bafta in continuare la modificari!

Salut,intr-adevar masina circula zilnic ,si referitor la motor eu unul sunt super multumit de el ..multumesc frumos de aprecierii

Te salut si multa bafta cu masinuta ta !

Postat în original de cristy_dacia1310 Vezi post
          Este super frumos fiatul tau.
          Lam vazut si in Tg-jiu de multe ori trec pelanga el si arata foarte bine
          Salut cristy multumesc mult de tot de aprecierii m-ai am ceva de lucru la el pana sa il aduc in stagiul in care doresc eu,probabil il vezii parcat pe bulevard unde lucrez eu

Te salut si multumesc inca odata de cuvinte

Desii toata chestia asta cu pusculita a fost facuta pur si simplu in spirit de gluma .cine ma cunoaste stie ca am simtul umorului dezvoltat ,,,unii dintre ''fanii mei'' de aicii din oras au si inceput sa comenteze pe marginea acestui subiect spunand ceva de genu :Ca nu trebuia sa mai scriu pusculita pe masina ca se vede ca e pusculita (se referea idiotul ca e mica, )sunt convins ca citeste tot ce scriu si vreau sa ii zic doar atat ca eu : Cu prostu nu ma pun ca are mintea odihnita ' ...si inca ceva pusculita asta mica asa cum e ,are mai multii kilometrii cu spatele decat ai tu cu fata cu al tau 2.0 16v iti urez spor la facut poze de pe balcon la al tau automobil macar poze ca na e scumpi benzina asigurarea

On:Sper ca wekeendul acesta sa ma prinda cu toate jantele pe masina +vopsit de etrieri ! Sper sa fie bine

Va salut si imi cer scuze daca am exagerat cu ceva!

Comentariu

Lasai Silviule in pace sa vorbeasca ce vor ca asa isi bateau joc si de masina a mea uni.
            Vorbesc si eu in lipsa de activitate.

Comentariu

Stii cum e man ca eu ma cunosc pe mine stiu cine sunt ,eu de la 18 anii ma intretin singur si crede-ma nu e asa usor sa iei viata in piept ,si cand vezii cate un 'coate goale 'ca respectivu ca ,comenteaza stai si te gandesti asa ...frate totusii e criza si eu de la inceputul anului am bagat 800 de euro in masina sant banii totusii ....si sant banii munciti de mine nu ma ajuta nimenii ...oricum pe mine toate chestiile astea ma ambitioneaza foarte mult ...O sa ramana cu vorbele

Te salut!

Comentariu

Bafta incontinuare si RESPECT pentru cea ce ai facut si vei mai face

Comentariu

Postat în original de cristy_dacia1310 Vezi post
                  Bafta incontinuare si RESPECT pentru cea ce ai facut si vei mai face
                  Multumesc frumos.bafta si ti-e!!

Te salut

Comentariu

Nu te mai supara silviule.gura omului nu o astupa decat pamantul.Spor la modificari.
                    sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Postat în original de speed Vezi post
                      Nu te mai supara silviule.gura omului nu o astupa decat pamantul.Spor la modificari.
                      Nu ma supar man ,uite daca de exemplu imi zicea cineva care a facut ceva in viata asta nu aveam nimic de obiectat ,dar cam despre ce poate sa imi vorbeasca el mi-e cand el inca m-ai scoate o alocatie ? sant sigur ca daca acuma ma duc si ii fac un plin de benzina 5 anii de acuma incolo is cel mai bun preten al lui

Comentariu

Asa e .hai sa incetam si sa revenim la topic.vin deseara acasa poate ne intalnim sa iti dau un stiker.
                        sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

In seara asta trebuie sa merg la un majorat ,dar daca nu se poate azii ne auzim zilele astea cu ceea mai mare placere

Baga id-ul meu de messenger : danasel_silviu

Te salut!

Comentariu

Salutare tuturor,as putea incepe prin a spune ca in cele din urma am pus toate cele 4 jante am reusit pana la urma rezultatul e mai mult decat satisfacator pe langa jante ,ziua de duminica a inceput prin curatarea totala a interiorului a iesit neasteptat de bine pot sa zic ..

Urmeaza :Vopsit etrieri

schimbat placute fata

montat 2 boxe fata

-de dat ceara pe toata masina

-Astea deocamdata

INCA ASTEPT DUPA SUSPENSIE 60 DE ZILE S-AU FACUT

URMEAZA WEKEENDU ACESTA SI O SESIUNE FOTO PROFI

Comentariu

frumusica!

Comentariu

Postat în original de andre21 Vezi post
                                frumusica!