Salutare tuturor,am zis sa mai postez si eu ce am m-ai facut la ficat' as incepe asa: S-au roluit aripile spate ,apoi am dus la echilibrat toate cele 4 jante ,am luat de la facut si cele doua flanse pentru rotile de fata ,urmeaza sa achizitionez inca 2 cauciucurii fata ,am modificat traseul de la toba din nou am optat printr-un 'funduletz'
perfect clean al ficatului adica sa nu se mai vada toba ,de precizat ca toba se afla in spatele spoillerul-ui ,si pe langa atata munca munca si iar munca m-am si distrat un pic cu un preten care mi-a facut niste stickere
, o sa pun ceva poze ,stickerele nu o sa ramana pe masina
Sper ca pe wekeendul asta sa termin cu tot ceea ce inseamna flanse jante si cauciucurii ,apoi urmeaza vopsit etrieri,si curatat interior ,inca mai astept suspensia reglabila sunt 60 de zile de cand astept dupa ea
perfect clean al ficatului adica sa nu se mai vada toba ,de precizat ca toba se afla in spatele spoillerul-ui ,si pe langa atata munca munca si iar munca m-am si distrat un pic cu un preten care mi-a facut niste stickere
, o sa pun ceva poze ,stickerele nu o sa ramana pe masina
Sper ca pe wekeendul asta sa termin cu tot ceea ce inseamna flanse jante si cauciucurii ,apoi urmeaza vopsit etrieri,si curatat interior ,inca mai astept suspensia reglabila sunt 60 de zile de cand astept dupa ea

Comentariu