Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fiat punto 1.2 8 v

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Salut adi ,ai si tu dreptatea ta cu multumitul pe toti ,dar cum puii meii frate sa apari cu o masina vopsita cu trafaletul si capota indoita nu stiu uni daca participa zic mama gata am masina de show...nu stiu eu spun lucrurilor pe nume eu nu pot sa zic ca imi place ceva daca acel ceva lasa de dorit,uite de exemplu am vopsit masina asta de 3 ori de ce crezi oare ?simplu pentru ca nu imi plac lucrurile de mantuiala, sa numai zic ca uni nu au fost in stare sa fac o curatenie la interior mai mare jena ... ,eu ma asteptam sa fie ceva in care atat eu cat si prieteni mei sa nu avem ce cauta cu 'carutele' noastre insa la ce am vazut sincer imi pare rau ca nu am venit (bine sincer nici nu puteam pentru ca m-am apucat pe acasa de niste modificari )....in sfarsit sa trecem la lucruri mai serioase ..

La masinuta se lucreaza in continuare ca sa zic asa

S-au facut urmatoarele :

-Schimbat parbriz

-polishat buzele jantelor

-achizitionat buza fata spoiler (urmeaza montajul acesteia)

-achizitionat stick cass 8gb

-colantat stalpi

In plan sunt urmatoarele

-schimbat garnitura chiuloasa (am cumparat-o deja )

- si de curatat /spalat interiorul dar asta dupa ce termin pe acasa cu muncile )
    Fișiere atașate

Comentariu

Ti-a iesit foarte,foarte frumoasa masina.De fiecare data te zaresc prin oras. De la mine ai un mare "FELICITARI" !

Comentariu

Postat în original de Cristi 04 ZED Vezi post
        Ti-a iesit foarte,foarte frumoasa masina.De fiecare data te zaresc prin oras. De la mine ai un mare "FELICITARI" !
        Multumesc frumos pentru aprecieri ,data viitoare cand ma vezi sa ma opresti sa stau la un pahar de vorba

Dupa o ingrijire atat la exterior cat si la interior a primit o mica sedinta foto ..

Am m-ai primit cadou o statie asta pentru ca o sa merg in concediu si o sa am nevoie
        Fișiere atașate

Comentariu

foarte frumoasa masina!! intr-o zi vreau sa arate si a mea la fel ai grija de ea, fereste-o de incidente!
          "My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." - Jeremy Clarkson

Comentariu

Salut ,multumesc pentru aprecierile aduse ,in primul rand trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si ff multi bani eu am adus-o in stagiul asta dupa o munca de 3 ani...

Numai de bine!

Comentariu

Postat în original de silviu 10 plm Vezi post
              Multumesc frumos pentru aprecieri ,data viitoare cand ma vezi sa ma opresti sa stau la un pahar de vorba
              Poate te indrepti spre un loc cu treaba,si nu pot oprii omul asa degeaba.Daca vrei,anunta-ma cand ai timp liber,si stam atunci la un pahar de vorba,si iti voi povsti toate proiectele pe care vreau sa i le aplic "buburuzei"

Comentariu

A iesit super masina, felicitari, la jante as merge pe altceva dar tu stii mai bine ce-ti place.

Comentariu

Postat în original de Cristi 04 ZED Vezi post
                  Poate te indrepti spre un loc cu treaba,si nu pot oprii omul asa degeaba.Daca vrei,anunta-ma cand ai timp liber,si stam atunci la un pahar de vorba,si iti voi povsti toate proiectele pe care vreau sa i le aplic "buburuzei"
                  Aici ai dreptate ca in momentul de fata stau cam aiurea cu timpul ,dar ne auzim noi cand mai ma eliberez putin

Numai de bine

Postat în original de PWR Vezi post
                  A iesit super masina, felicitari, la jante as merge pe altceva dar tu stii mai bine ce-ti place.
                  Salut mai este de lucrat la masinuta nu e gata mai are minusuri ,la jante ce sa zic daca le vezi live si nu in poze o sa iti schimbi parerea in primul rand arata foarte bine nu is lovite sau zgariate plus ca se muleaza destul de bine cu masinuta ,eu in momentul de fata m-ai am un set de rh-uri 8 j toate 4 si as putea sa le pun pe acilea numai ca imi plac ff mult cele care sunt acuma pe masinuta

Comentariu

Postat în original de silviu 10 plm Vezi post
                    Aici ai dreptate ca in momentul de fata stau cam aiurea cu timpul ,dar ne auzim noi cand mai ma eliberez putin

Numai de bine
                    Cand ai timp,anunta-ma !

Comentariu

• tare bv bv din cate se vede multa munca depusa si un rezultat final de exceptie frumos chear imi place
                      BMW E46 318i

Comentariu

• la o trapa te ai gandit?
                        BMW E46 318i

Comentariu

• Postat în original de catalin_voichita Vezi post
                          la o trapa te ai gandit?

Salut,multumesc de aprecierile aduse ,trapa nu o sa pun este exclus nu ma apuc sa decupez in plafon cat ma duce toata chestiune cu trapa prefer mai bine sa imi pun AC,dar deocamdata nu simt nevoia de asa ceva.

Asa sa revin dupa o mica pauza urmeaza ca masina sa merg putin pe la mecanic pentru mai multe operatiuni si anume cred ca un rulment de la roata fata prezinta urme de oboseala si urmeaza sa il schimb de asemenea voi incerca o chestiune putin altfel si anume voi renunta la reglajul suspensiei de pe spate si astfel masina va deveni mai joasa ca e cam cocotata de spate dupa urmeaza un camber frumos fata + spate ,pe fata e usor pentru ca telescopul are reglaj pentru camber pe spate sunt nevoit sa fac pentru ca imi atinge in aripi cauciucul desi sunt roluite sper sa iasa ceva frumos

Numai de bine!

Comentariu

• Deci asa cum spuneam zilele trecute masina unele operati si anume :

-schimbat interior (scaune +banchete model hgt)-(montat si aranjat cum se cuvine vopsit din nou partile metalice si toate cele -urmeaza a fi spalat)

-consola bord +frana de mana +consola frana de mana -model hgt

-capac sigurante bord schimbat

-kit arculete saboti spate

-senzor abs roata spate stanga

-coloana de directie completa (functioneaza perfect)

-camber roti spate (dar acolo cred ca o sa il fac mai finut ca e prea cracanata)

Mai sunt de facut urmatoarele:

-schimbat macara geam stanga (deja am achizitionat-o)

-montat inchidere centralizata din telecomanda (achizionata si ea)

Si probabil mai sunt ceva maruntisuri de facut ,dar deocamdata cam atat si asa e foarte mult intr-un timp foarte scurt...

Si ceva poze din timpul lucrarilor

Numai de bine!
                            Fișiere atașate

Comentariu

• Silviu te rog sa imi comunici pretul la macaraua de la geam , deoarece am si eu asemenea belea .
                              La mine se lasa pana la jumatate apoi merge in gol , motorasul fiind bun .

Comentariu

• Man la mine e a doua care o schimb cauza fiind acel cablu litat care se stramba si numai lucreaza cum trebuie ,eu am si montat-o pretul fiind de 100 de ron cu tot cu motoras adica completa

On: Am mai luat un set de stergatoare

Urmeaza sa montez inchiderea centralizata!

Comentariu

Procesare...
                                X