Inainte am avut 215/45/17, s-au comportat excelent, dar le-am schimbat ca acum nu am mai gasit si mi se pare ca arata mai bine cu 205 pe 8j, despre comportamentul lor inca nu pot sa ma exprim ca este prea devreme.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Adună
X
-
O intrebare, ai vazut o clapeta de acceleratie (benzina) cum arata dupa folosirea unui astfel de filtru ? Cam nasol pentru debitmetru, turbina si intercooler in cazul unui diesel.Postat în original de Fast&Furious Vezi postFiltru este K&N in carcasa originala se curata si se inpregneaza cu solutie la fiecare revizie.
Si eu am KN in carcasa originala dar este modelul uscat (cel putin pe cutie era scris ca nu se unge cu nimic), il folosesc in special in anotimpul rece, cand praful este mai putin, pe timp de vara tot cel normal este mai bun, la modelul uscat cam trece praful de el, la cel umed trece si altceva pe langa praf.
Oricum la diesel este inutil, pentru aspiratie exista turbina
chiar si cei de la Dimsport spun ca filtrul sport pe diesel nu este o afacere, eu mi-am luat filtrul deoarece il pot spala si este ca nou, astfel ca in perioada octombrie-martie, cat este anotimpul umed, este numai bun de folosit, in rest filtru normal schimbat la 2 luni, deci cam 3 pe vara, la 30 ron/buc. merita.
" La fiecare revizie ", Doc la una din Honde facea aceasta operatie la 2-3000km, dar cum spunea, nu avea debitmetru, nu avea motoras la clapeta si altele, plus ca era benzina si schimba in 7500rpm, unde chiar avea nevoie de asa ceva.
Personal nu as lasa asa ceva acolo.sigpic .
Comentariu
-
Inca am pe masina intercoolerul original, nu l-am montat pe celalalt pana la momentul in care schimb si tubulatura.
Doar doua litere............................................ ...... KW.
Poze maine dupa montaj.
Concluzia finala care am tras-o azi, chiar daca am reusit sa montez suspensia doar pe fata este ca KW face toti banii pe care producatorul il cere pe acest tip de suspensie.sigpicFast&Furious
Comentariu
-
Este vorba de o suspensie reglabila pe inaltime de la KW varianta inox line.
Deocamdata am montat suspensia doar pe fata si azi o sa montez si spatele.
Masina se comporta excelent , pe denivelari unde alta data trebuia sa pun frana ca sa nu fac balans acum nu mai am nici o problema.De abi astept ca sa montez si spatele si sa ma bucur pe deplin de investitia facuta.sigpicFast&Furious
Comentariu

Comentariu