Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Adună
X
-
As vrea eu sa fie chiar asa, dar sunt in tara si alte masini care merita, de data asta am luat premiu data viitoare va fi altul cu alt Logan frumos care va lua si eu probabil nu o sa iau nimic.
Intr-o competitie important este sa participi nu neaparat sa castigi.
Eu particip de placere nu pentru premii.
De cand nu am mai postat am mai participat la GLL TUNING SHOW SIBIU 23-24 Iulie 2011, unde masina a fost desemnata castigatoarea Locului 1 la categoria BEST AUTOHTONA.
sigpicFast&Furious
Comentariu
-
Felicitari.Scuze daca te deranjez cu o intrebare,cat te-a costat bara spate?sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY
Comentariu
-
Pe mine ma intereseaza sa modific barile masinii.Sau spatele sa gasesc ceva mai deosebit nu imi plac copiile,taranismele.
Succes pe viitor.sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY
Comentariu
-
Mi-ai pus o intrebare si eu ti-am raspuns, nu inteleg ce-i cu aluziile astea.Postat în original de speed Vezi postPe mine ma intereseaza sa modific barile masinii.Sau spatele sa gasesc ceva mai deosebit nu imi plac copiile,taranismele.
Succes pe viitor.
Multumesc la fel.Postat în original de bluecat Vezi postFelicitari pentru masina si pentru pasiune - bafta in continuare la showuri
.sigpicFast&Furious
Comentariu
-
Nu e aluzie,am dat de inteles ca imi place f mult chitul tau si nu ai pus pe masina ce isi pun toti e ceva mai deosebit.De la bara spate modelul tau imi place difuzorul,pe care as incerca sa il pun pe bara mea de asta te-am intrebat pretul.Acum intelegi??????????????.sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY
Comentariu
-
Am inteles, iti doresc succes.Postat în original de speed Vezi postNu e aluzie,am dat de inteles ca imi place f mult chitul tau si nu ai pus pe masina ce isi pun toti e ceva mai deosebit.De la bara spate modelul tau imi place difuzorul,pe care as incerca sa il pun pe bara mea de asta te-am intrebat pretul.Acum intelegi??????????????.sigpicFast&Furious
Comentariu

Comentariu