Ma baietii mei, am si eu o intrebare. vreau sa inlocuiesc filtrul de motorina si filtrul de aer. am un filtru de aer de la un prieten care mi-a garantat ca-l monteaza el (filtru sport), si tot el si filtrul de motorina. mi-a mai spus ca asta sport nu se mai inlocuieste apoi, doar se spala. acum, va intreb pe voi casicum: trebuie sa am in vedere ceva atunci cand le schimb ? de unde sa iau filtrul de motorina ? si cam cat e ?
Si .. mai am o problema. am o tabla desprinsa de pe podea, care imi atinge in esapament si zdrangane intruna Foarte Tare. cred ca a fost pusa acolo sa disperseze caldura. din cate am vazut asa chioris cum m-am uitat pe sub masina, este prinsa in 3 suruburi. asta iarna cand am ramas impotmolit cred ca atins in vreo gheata ceva si s-a rupt dintr-un surub si statea doar in 2. acum i-a cazut si al2lea surub, sta doar intr-unul. s-o dau jos sau sa vad cumva s-o sudeze cineva sa stea acolo ? tin sa mentionez ca se indoaie foarte usor cu mana, si are suprafata gen abraziva asa. este localizata in dreptul stalpului in partea stanga.
Si .. mai am o problema. am o tabla desprinsa de pe podea, care imi atinge in esapament si zdrangane intruna Foarte Tare. cred ca a fost pusa acolo sa disperseze caldura. din cate am vazut asa chioris cum m-am uitat pe sub masina, este prinsa in 3 suruburi. asta iarna cand am ramas impotmolit cred ca atins in vreo gheata ceva si s-a rupt dintr-un surub si statea doar in 2. acum i-a cazut si al2lea surub, sta doar intr-unul. s-o dau jos sau sa vad cumva s-o sudeze cineva sa stea acolo ? tin sa mentionez ca se indoaie foarte usor cu mana, si are suprafata gen abraziva asa. este localizata in dreptul stalpului in partea stanga.

) asa mi-a recomandat. sa-i cumpar o adaptare dinaia, pentru ca gura de la aerisire e prea mica fata de filtru care e mai mare, si un colier. filtrul de motorina, am gasit pe poporului pentru Logan la 45lei, undeva pe colt, la un arab. ne auzim in seara asta mai tarziu, sau maine daca e
va salut !
am tras de ea in toate partile si nu mai misca ! acolo moare. mersi oricum 

Vruumm , vruumm ... taca-paca-taca !!
Comentariu