Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
De tiganeala unii s-au apucat deja ..
In ciuda faptului k nu a fost foarte cald am reusit sa-mi demontez plafonul si fetele de usi pentru a izola(si nu am rupt nici o prindere)
Urmeaza sa izolez portbagajul si podeaua (probabil maine).
imi era dor de masina asa cum e acum ... diferenta e ca acum sunt alte amortizoare pe spate ... am mai umblat si pe la maneta de schimba viteze, si pe la niste bucsi, si pe la niste intretinere pe sub capota ... diverse
Bravo ma baieti, am banuit bine ce aveati de gand, ce as fi vrut sa fiu si eu acolo. Acuma sa le si spalati
Eu mai astept, pana se face si mai cald, apoi trec si eu la rotile de vara, poate montez si "adidasii" de la Toyo, doar ce mi-au venit
Asa mah...io ceream alta cheie si tu ma pozai...ca sa evit discutiile de maine...da, nuanta la vopsea e mai deschisa, am dat buleala la grila fata, si da, jantele nu sunt vopsite profi sunt multumit de ce a iesit, ca le-am facut cu mana mea, desi e destul de evident ca nu poti face chiar totul si sa iasa si foarte bine, dar se repara in timp, nu i problema
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu