Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Audi A4 B5 - 1995

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Florin sa inteleg din ce spui tu aici ca vrei sa o duci la extrem?
    In sensul bun al cuvantului , tu vrei sa mergi la saloane si mai mult la curse legale de 402 metri cu aceasta masinuta?
    Sincer , eu iti doresc tot binele si muuuuuulllltttttt succes in realizari , sa decurga planul exact cum iti doresti .
    Vad pe zi ce trece multa munca si mai mult investitii "groaznice" , rabdare si un drum cit mai bun in tot ceea ce faci.
    Felicitari Florin .
    Sa o tii tot asa.

Comentariu

da, vreau sa o duc "la extrem", dar nu vreau sa o fac de 402m, pt ca....acolo sunt masini usoare, a mea nu stiu sigur, dar cred ca am ajuns la 1800kg si nu pot concura la o liniuta cu 100-150 km de muzica.....
      nu puteam sa modific o masina exterior si interior fara sa fac ceva si la motor, pt ca ma faceam de ras cu 110 cai pe 1800kg, ma depaseau golfurile de 1.6......
      mare lucru nu am facut la motor :
      -softu facut anu trecut (cu piesele originale)
      -turbina
      -boost control
      -admisie
      -evacuare
      -debit marit la injectoare
      -anulare egr
      si cam atata, mare lucru nu e facut....dar vreu sa scot din ele cat mai mult
      masina e facuta mai mult pt concursurile de muzica, apoi expo si posibil 402m(dar slabe seansa pt 402)

Comentariu

nu am mai scris pe forum pt ca am avut treaba si la masina am lucrat foarte putin, dar intr-un final am facut motorul sa mearga si sa traga bine,

-turbina imi intra la 2.800 de ture, am coborat-o si intra la 1.6-1.700 ture

-am sablat turbina

-am rezolvat cu senzorul n75

-am rezolvat cu pierderile de presiune de pe la coliere

am cam rezolvat tot pe la motor, cu o singura exceptie variabila la turbina inca imi cade, dar nu din cauza senzorului n75, ci din cauza ca senzorul barometrii citeste presiunea doar pana la 2 barii, cum depasesc 2 bari cum pica variabila, PROBLEMA AR FI REZOLVABILA, DOAR CA TREBUIE SA GASESC PE CINEVA CARE SA RESCRIE SENZORUL SAU SA MA INVETE CINEVA CUM SA-L RESCRIU IN ASA FEL INCAT SA CITEASCA PANA LA 3 BARII

MA POATE AJUTA CINEVA, CONTRA COST, FARA PROBLEME

Comentariu

salutam,
          stiu ca nu am mai postat de mult, dar nu mai aveam ce sa postez, ma refer la lucruri noi.
          de o saptamana am bagat masina in garaj si asteptam primavara, sa iesim la plimbare, dar pana atunci trebuie sa ne pregatim financiar pt a termina cu motorul, iar daca mai raman ceva bani sa fac si interiorul.......
          Fișiere atașate

Comentariu

In fata la intercooler nu pui o plasa...ceva...ca e la vedere asa?

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
              In fata la intercooler nu pui o plasa...ceva...ca e la vedere asa?
              momentan nu-i mai fac nimic, pt ca as vrea sa redesenez barile fata - spate.....nu-s asa multumit de ele

Comentariu

LLAA MMUULLTTII AANNII!!
                scuze de intarziere si de faptul ca nu am mai intrat pe forum cu actualitati, dar nu mai este nimic nou....
                intre timp am am gasti filtru sport in carcasa de carbon si am cumparatClick pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	filtru sport carcasa 4.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	43,6 KB 
ID:	40230Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	filtru sport carcasa.jpg 
Mărime:	72,8 KB 
ID:	40231Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	filtru sport carcasa 1.jpg 
Mărime:	59,8 KB 
ID:	40232Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	filtru sport carcasa 2.jpg 
Mărime:	40,8 KB 
ID:	40233

Comentariu

cu ajutorul unui prieten, furnizor de piese auto, am reusit sa cumpar si senzorul MAP, pe original la fabuloasa suma de 100 de lei, nou,
                  cum l-a gasit la pretul asta nu stiu, pt ca la BOSCH era 180 lei, iar pe pe original era 230 lei, probabil de la un magazin la lichidare de stoc....nu stiu
                  dimineata la ora 4 am vb cu el pe mess de senzor, iar seara la 9 l-am avut, in situatia in care a fost trimis de la timisoara, fara bani pe transport

olaru bogdan mihai
                  timisoara
                  id: olarub@yahoo.com
                  telefon 0765313103
                  piesele nu trec prin magazin, deci nu au tva.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC02095.jpg 
Mărime:	223,2 KB 
ID:	40234Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC02091.jpg 
Mărime:	193,4 KB 
ID:	40235Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC02092.jpg 
Mărime:	196,8 KB 
ID:	40236

Comentariu

astazi mi-au ajuns si farurile de facelift de la constanta
                    sunt originale, valeo, cu lupa pe scurta si semnalizare alba
                    au un singur defect, dar nu mare, are soclurile de la pozitii taiate, dar le-am primit si pe acelea, trebuie lipite si gata de folosire....
                    am postat poze si cu el
                    mai am nevoie sa cumpar pentru ele, motorase electrice, mufa de conexiune instalatie-far, doua kituri de xenon, trebuie modificate putin, polisate si folie neagra pe faruri......

Nume:	DSC02111.jpg 
Mărime:	300,5 KB 
ID:	40243Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC02110.jpg 
Mărime:	322,5 KB 
ID:	40242

Nume:	DSC02105.jpg 
Mărime:	281,3 KB 
ID:	40238Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC02107.jpg 
Mărime:	240,9 KB 
ID:	40240Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC02112.jpg 
Mărime:	384,2 KB 
ID:	40244Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC02108.jpg 
Mărime:	222,2 KB 
ID:	40241Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC02106.jpg 
Mărime:	259,9 KB 
ID:	40239

Comentariu

Sa le stapanesti sanatos, de la cine le-ai luat din Constanta?

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
                        Sa le stapanesti sanatos, de la cine le-ai luat din Constanta?
                        de la un tip costi, care luase pt el altele (probabil dayline) si pe astea le vandea

Comentariu

am o super-mega-hiper-fantastica surpriza pt "voi" ...... ieri si astazi am facut niste cumparaturi bomba.....o "bomba" am luato, alta "bomba" trebuie sa-mi vina pana vineri cel tarziu..... o sa postez pozele cu ele, dupa ce le montez si le fac o proba....asta fiind weekendu viitor (sper)

Comentariu

Ok...asteptam "bomba" .

Comentariu

Hai cu bomba ,Florin.
                              Sa nu uiti de poze cu noutatile achizitionate montate pe masina.

Comentariu

o sa zic "bombele" dar din pacate nu am poze, pt ca nu mi-a ajuns coletul din cauza drumurilor
                                - pompa de injectie cu cap hidraulic de 11 mm
                                - injectoarele cu tot cu diuze "injectoare Bosio Race 520 stage 2"

de montat o sa mai durezeze, mai intai o sa montez injectoarele....

Comentariu

Procesare...
                                X