Postat în original de Ovidiu
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Audi A4 B5 - 1995
Adună
X
-
m-am apucat de o grozavie si eu, dar am cam ajuns la capatul maseriei, cred ca cineva ma poate ajuta, v-as ruga frumos sa o faceti.
deci am cumparat o "mega turbina" (de la cine am cumparato zice ca e de 2.7), un intercooler frontal, radiator suplimentar de racire ulei,in motor toate piese sau fost schimbate si puse noi de audi 1.9. qoatro (numai stiu din ce aliaji, dar cele mai bune dupa catalogul de original) evacuare marita de la turbina pana la final, admisia modificata.
iar pe turbina scrie
GT20V GA3 0741457034
454192-2
S.N EH300265F
nu stiu ce detalii ca mai intereseaza, dar ma puteti intreba si va raspuns
multumesc anticipat
cu respect,
florin
Comentariu
-
treaba merge cam incet din cauza serviciului......
dar si asa azi am terminat de remontat tubul de bass, am instalat cd player, care merge super bine, ne-am facut o idee cum vine prins stergatorul si stropitorile de parbriz, urmand ca maine sa rezolv cu injectoarele si sa le montez, dupa care sa montez si stergatorul si stropitorile daca mai este timp
Comentariu
-
multumesc baieti
"fratilor" recomandati-mi un mecanic super bun pe dieseluri, nu conteaza de unde e, dar sa stiu ca nu ma duc degeaba si o face sa traga, inca nu i-am dat de cap, incepusem sa urcam in presiune si demaraje dar azi a cazut de tot, ma face si ala cu dacia 1300 cu cutie de viteza in 4 rapoarte
)
deci, ANUNT IMPORTANT, caut mecanic cat mai bun pe dieseluri, ma duc oriunde cu conditia sa o faca sa traga si sa mearga cum vreau eu, daca nu reusesc, sunt 2 variante, de vanzare/schimbat motorul cu unul standard(ceva de genu ce am facut si anu trecut
) )
Comentariu
-
cu calm si cu rabdare am reusit sa aducem motorul la viata, a inceput sa traga, sa "munceasca" cu adevarat, creste in presiune si in turatii mult mai repede, e mai spontan, mai activ, reactioneaza mai repede la comenzile primite.
mai e putin de munca la el, dupa care o sa merg sa-mi refac "gps" pt a obtine cat mai mult din motorasul asta de drujba, dupa care DINO...speram cat mai curand
p.s.: chiar daca in ultima saptamana, atat mie cat si prietenilor mei cei mai buni le-a mers rau, incepand de astazi lucrurile au inceput sa revina la normal.
Comentariu

mult timp investit in ea si a iesit ceva frumos, rotile ar merge ceva mai mari dar in rest e ff tare, sa ai spor si pe viitor

Comentariu