Anunț

Adună
Nici un anunț īncă.

Cum schimbi tonurile de apel pe un iPhone

Adună
X
Adună
 •  

 • Cum schimbi tonurile de apel pe un iPhone

  Una dintre metodele de a īți personaliza iPhone-ul este să īi schimbi soneria implicită. Asta īnseamnă că de fiecare dată cānd primești un apel telefonic pe iPhone-ul tău, acesta nu sună ca orice alte iPhone-uri din buzunarele celor din jurul tău. Este un lucru plăcut să ai propriul tău ton de apel, unic. De aceea, ne-am gāndit că ar fi o idee bună să īți arătăm cum să schimbi tonul de apel pe iPhone.

  NOTĂ: Pentru a crea acest tutorial, am folosit un iPhone SE cu iOS 13.2.3. Dacă rulezi o versiune diferită de iOS, lucrurile s-ar putea să fie puțin diferite, dar cele esențiale ar trebui să fie la fel.

  Cum schimbi tonul de apel al unui iPhone

  La fel ca pentru orice alte schimbări legate de modul de funcționare al unui iPhone, trebuie mai īntāi să deschizi aplicația Configurări. Găsește-i pictograma pe ecranul pornire și apasă pe ea.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	tonuri_apel_5.pngĀ  Afișări:	26Ā  Mărime:	358,2 KBĀ  ID:	55892

  După ce ai deschis Configurările, derulează pānă găsești intrarea numită Sunete.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	tonuri_apel_7.pngĀ  Afișări:	9Ā  Mărime:	77,5 KBĀ  ID:	55893

  Pe ecranul Sunete, găsești o secțiune numită "Sunete și modele de vibrație". Aceasta include o listă cu mai multe setări diferite, legate de sunetele și alertele pe care le emite iPhone-ul tău atunci cānd primești ceva pe el. Primul element din listă se numește Sonerie. Apasă pe el.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	tonuri_apel_4.pngĀ  Afișări:	9Ā  Mărime:	97,7 KBĀ  ID:	55894

  NOTĂ: iOS īți permite să schimbi și sunetele pentru Ton mesaj, Mesaj vocal nou, Alarme calendar, Alerte mementouri și AirDrop. Acțiunile pe care trebuie să le faci pentru fiecare din ele sunt aceleași ca īn cazul Soneriei pentru apeluri.

  Acum iOS deschide ecranul Sonerie. Pe el, găsești o listă cu tonurile pe care le poți folosi pe iPhone-ul tău, afișate īn lista Sonerii.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	tonuri_apel_6.pngĀ  Afișări:	9Ā  Mărime:	71,1 KBĀ  ID:	55895

  Tot ce trebuie să faci pentru a seta un ton de apel nou pentru apelurile telefonice pe care le primești pe iPhone-ul tău este să apeși pe cel pe care īl vrei. Cānd faci asta, poți să asculți și o previzualizare a felului īn care sună acel ton de apel.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	tonuri_apel_1.pngĀ  Afișări:	9Ā  Mărime:	54,9 KBĀ  ID:	55896

  După ce te-ai hotărāt și ai ales noul ton de apel, poți ieși din aplicația Configurări. Data viitoare cānd primești un apel, se aude noua sonerie.

  NOTĂ: Ecranul Sonerie īți oferă și una sau două legături rapide, chiar īnainte de lista de Sonerii. Acestea se numesc "Tone Store" și "Descărcați toate tonurile cumpărate". Prima dintre ele deschide iTunes, de unde poți să cumperi tonuri de apel noi pentru iPhone-ul tău. Cea de-a doua legătură te ajută să descarci toate tonurile de apel pe care deja le-ai cumpărat din iTunes.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	tonuri_apel_3.pngĀ  Afișări:	9Ā  Mărime:	157,9 KBĀ  ID:	55897

  Cum schimbi tipul de vibrație de pe iPhone-ul tău

  S-ar putea să vrei să verifici și ce tip de vibrație vrei să simți atunci cānd primești un apel pe iPhone-ul tău. Pentru asta, derulează īnapoi īn partea de sus a ecranului Sonerie și apasă pe Vibrație.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	tonuri_apel_9.pngĀ  Afișări:	9Ā  Mărime:	71,1 KBĀ  ID:	55898

  Apoi, selectează tipul de vibrație care īți place din listă. La fel ca īn cazul tonurilor de apel, apăsarea pe o vibrație o activează instantaneu și poți simți și o previzualizare a ei.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	tonuri_apel_2.pngĀ  Afișări:	9Ā  Mărime:	56,2 KBĀ  ID:	55899

  Īn plus, dacă vrei, poți să īți creezi propria ta vibrație personalizată. Pentru asta, apasă pe "Creați o vibrație nouă" și apoi apasă pe ecranul iPhone-ului pentru a īnregistra o nouă vibrație.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	tonuri_apel_8.pngĀ  Afișări:	9Ā  Mărime:	40,9 KBĀ  ID:	55900

  Cānd ai terminat, alege un nume pentru noua ta vibrație și salveaz-o. Apoi, o poți folosi īn locul vibrațiilor standard oferite de iOS.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	tonuri_apel_10.pngĀ  Afișări:	9Ā  Mărime:	91,2 KBĀ  ID:	55901

  Tu ți-ai schimbat tonul de apel implicit pe iPhone?

  Este ușor și rapid să setezi un nou pe iPhone. Cāteva apăsări pe niște setări și ai terminat. Īnainte de a pleca, spune-ne de ce ți-ai schimbat tonul de apel implicit.
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Cum schimbi tonurile de apel pe un iPhone
   postat de PWR
   Una dintre metodele de a īți personaliza iPhone-ul este să īi schimbi soneria implicită. Asta īnseamnă că de fiecare dată cānd primești un apel telefonic pe iPhone-ul tău, acesta nu sună ca orice alte iPhone-uri din buzunarele celor din jurul tău. Este un lucru plăcut să ai propriul tău ton de apel, unic. De aceea, ne-am gāndit că ar fi o idee bună să īți arătăm cum să schimbi tonul de apel pe iPhone.

   NOTĂ: Pentru a crea acest tutorial, am folosit un iPhone SE cu iOS 13.2.3. Dacă...
   03.May.2020, 16:43
  • 2 metode de a folosi tonuri de apel personalizate pe iPhone
   postat de PWR
   Tonurile de apel personalizate sunt una dintre cele mai bune metode de a īți personaliza iPhone-ul īn așa fel īncāt să īți dea sentimentul că e al tău cu adevărat, nu doar un alt iPhone īntr-un alt buzunar. De aceea, ne-am gāndit că ar fi o idee bună să īți arătăm cum să folosești tonuri de apel personalizate pe iPhone-ul tău. Iată două metode de a face acest lucru, una bazată pe achiziția de tonuri de apel din iTunes Store și o a doua prin care poți să īți creezi personal tonuri de apel, cu ajutorul...
   03.May.2020, 15:50
  • Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie
   postat de PWR
   Deoarece tonuri polifonice a ajuns la telefoanele mobile, mulți utilizatori personalizează fiecare sunet al telefonului lor la milimetru. Acest lucru a făcut ca producătorii să se străduiască să includă melodii asta ar ajunge să fie semnul distinctiv al fiecărei mărci, astfel īncāt, cānd sună, toată lumea știa ce tip de telefon sună.

   Cele mai cunoscute tonuri de apel din toate timpurile

   De-a lungul acestor ani am văzut nenumărate creații, dar doar unii au...
   03.May.2020, 13:01
  • Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android
   postat de PWR
   Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

   Toată lumea īi place să știe cine sună īnainte de a ridica telefonul, iar cel mai simplu mod de a atinge acest lucru este tonurile de apel personalizate pentru apelanții anumiți. Īn acest fel, cānd telefonul dvs. īncepe să explodeze "Cherry Pie", știi că e soția ta. Sau cānd e vorba de "Roll Out (My Business)", știi că e șeful...
   03.May.2020, 12:53
  • Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android
   postat de PWR
   Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

   Schimbarea tonului de apel este poate unul dintre primele lucruri pe care le faci pe un nou smartphone cu Android. Nimănui nu-i place să aibă un ton de apel implicit, care poate fi confundat ușor cu al altcuiva. Poți duce lucrurile mai departe și seta tonuri de apel diferite pentru anumite persoane de contact. Acest tutorial ilustrează cum schimbi tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android și cum alegi...
   03.May.2020, 12:42
  • Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android
   postat de PWR
   Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android   Android – Īn timp ce realizați propriul dvs ton de apel personalizat nu este atāt de popular acum cum a fost, totuși, dacă sunteți ca mine,
   care de multe ori setați cāntecul tematic al emisiunilor populare ca ton de apel, atunci aplicațiile pentru tonuri de apel vin la īndemānă.
   O căutare simplă a aplicațiilor pentru tonuri de apel de pe Magazinul Play din Android atrage după sine mii de rezultate,...
   03.May.2020, 12:32
  Procesare...
  X