Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie

Adună
X
Adună
 •  

 • Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie

  Deoarece tonuri polifonice a ajuns la telefoanele mobile, mulți utilizatori personalizează fiecare sunet al telefonului lor la milimetru. Acest lucru a făcut ca producătorii să se străduiască să includă melodii asta ar ajunge să fie semnul distinctiv al fiecărei mărci, astfel încât, când sună, toată lumea știa ce tip de telefon sună.

  Cele mai cunoscute tonuri de apel din toate timpurile

  De-a lungul acestor ani am văzut nenumărate creații, dar doar unii au reușit să pătrundă în public. În continuare, vom trece în revistă unele dintre cele mai faimoase creații din epoca telefoniei moderne, tonuri de apel, sunete pe care probabil le recunoașteți imediat după ce auziți o ușoară fracțiune de secundă din aceste tonuri de apel.

  Nokia Tune  Nokia melodia este probabil unul dintre primele tonuri de apel care a devenit celebru în lume. Prima apariție a acestui ton a fost în 1994 odată cu lansarea Nokia 2110, iar de-a lungul timpului a evoluat menținând esența mereu.

  Tonul Sony Ericsson  Tonurile de apel ajung să transcende timpul printr-o logică foarte simplă: sunt cele mai vândute telefoane. Acum câțiva ani, una dintre cele mai vândute mărci a fost Sony Ericsson , iar tonul său a devenit caracteristic și în rândul publicului.

  Tonul prezidențial al BlackBerry  Un alt care nu putea lipsi de la petrecerea tonurilor de apel este Mure, și asta este că terminalul de afaceri a obținut o mulțime de vânzări în întreaga lume datorită serviciului său de mesagerie și e-mail. Din păcate, sosirea ecranelor tactile a schimbat totul, dar tonul său de apel va rămâne și în memorie. Mai ales pentru a suna la House of Cards , iar lucrul bun despre Frank Underwood îl purta ca ton de apel.

  Marimba devine faimoasă  Dar dacă există un ton de apel care definește un brand, acesta nu este altul decât Marimba. măr a proiectat una dintre cele mai caracteristice tonuri de apel din ultimii ani și pentru aceasta s-a bazat pe sunetele Marimba, un instrument de percuție similar cu xilofonul care a lăsat o melodie inconfundabilă: cea a iPhone-ului.

  Sunetul orizonturilor  Peste orizont este compoziția care Samsung își poartă telefoanele mobile de la lansarea Galaxy S2, iar an de an s-a schimbat ușor până când a găsit versiunea simfonică care sună astăzi.

  Microsoft vrea să facă parte din această listă?

  Un alt care ar putea intra în această listă este Microsoft, deoarece a publicat recent un brevet pentru tonul de apel care va fi prezent pe site Suprafață duo . Mult așteptatul telefon cu ecran dublu Microsoft va ieși la vânzare la sfârșitul anului, iar datorită videoclipului anunțului am putut ști cum va suna. Melodia este destul de atractivă, dar va deveni la modă?  Vestea bună este că este disponibil pentru descărcare (aveți linkul în link-ul sursă), așa că, dacă vă place, îl puteți face imediat și nu așteptați lansarea terminalului.
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Cum schimbi tonurile de apel pe un iPhone
   postat de PWR
   Una dintre metodele de a îți personaliza iPhone-ul este să îi schimbi soneria implicită. Asta înseamnă că de fiecare dată când primești un apel telefonic pe iPhone-ul tău, acesta nu sună ca orice alte iPhone-uri din buzunarele celor din jurul tău. Este un lucru plăcut să ai propriul tău ton de apel, unic. De aceea, ne-am gândit că ar fi o idee bună să îți arătăm cum să schimbi tonul de apel pe iPhone.

   NOTĂ: Pentru a crea acest tutorial, am folosit un iPhone SE cu iOS 13.2.3. Dacă...
   03.May.2020, 16:43
  • 2 metode de a folosi tonuri de apel personalizate pe iPhone
   postat de PWR
   Tonurile de apel personalizate sunt una dintre cele mai bune metode de a îți personaliza iPhone-ul în așa fel încât să îți dea sentimentul că e al tău cu adevărat, nu doar un alt iPhone într-un alt buzunar. De aceea, ne-am gândit că ar fi o idee bună să îți arătăm cum să folosești tonuri de apel personalizate pe iPhone-ul tău. Iată două metode de a face acest lucru, una bazată pe achiziția de tonuri de apel din iTunes Store și o a doua prin care poți să îți creezi personal tonuri de apel, cu ajutorul...
   03.May.2020, 15:50
  • Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie
   postat de PWR
   Deoarece tonuri polifonice a ajuns la telefoanele mobile, mulți utilizatori personalizează fiecare sunet al telefonului lor la milimetru. Acest lucru a făcut ca producătorii să se străduiască să includă melodii asta ar ajunge să fie semnul distinctiv al fiecărei mărci, astfel încât, când sună, toată lumea știa ce tip de telefon sună.

   Cele mai cunoscute tonuri de apel din toate timpurile

   De-a lungul acestor ani am văzut nenumărate creații, dar doar unii au...
   03.May.2020, 13:01
  • Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android
   postat de PWR
   Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

   Toată lumea îi place să știe cine sună înainte de a ridica telefonul, iar cel mai simplu mod de a atinge acest lucru este tonurile de apel personalizate pentru apelanții anumiți. În acest fel, când telefonul dvs. începe să explodeze "Cherry Pie", știi că e soția ta. Sau când e vorba de "Roll Out (My Business)", știi că e șeful...
   03.May.2020, 12:53
  • Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android
   postat de PWR
   Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

   Schimbarea tonului de apel este poate unul dintre primele lucruri pe care le faci pe un nou smartphone cu Android. Nimănui nu-i place să aibă un ton de apel implicit, care poate fi confundat ușor cu al altcuiva. Poți duce lucrurile mai departe și seta tonuri de apel diferite pentru anumite persoane de contact. Acest tutorial ilustrează cum schimbi tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android și cum alegi...
   03.May.2020, 12:42
  • Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android
   postat de PWR
   Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android   Android – În timp ce realizați propriul dvs ton de apel personalizat nu este atât de popular acum cum a fost, totuși, dacă sunteți ca mine,
   care de multe ori setați cântecul tematic al emisiunilor populare ca ton de apel, atunci aplicațiile pentru tonuri de apel vin la îndemână.
   O căutare simplă a aplicațiilor pentru tonuri de apel de pe Magazinul Play din Android atrage după sine mii de rezultate,...
   03.May.2020, 12:32
  Procesare...
  X