Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

Adună
X
Adună
 •  

 • Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

  Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

  Toată lumea îi place să știe cine sună înainte de a ridica telefonul, iar cel mai simplu mod de a atinge acest lucru este tonurile de apel personalizate pentru apelanții anumiți. În acest fel, când telefonul dvs. începe să explodeze "Cherry Pie", știi că e soția ta. Sau când e vorba de "Roll Out (My Business)", știi că e șeful tău. Din fericire, acesta este un proces simplu în Android. Iată cum să faceți acest lucru.

  Înainte de a începe, ar trebui să știți că procesul poate varia ușor între producători și piei personalizate. Nu există nicio modalitate posibilă de a arăta cum să procedăm la fiecare telefon afară, dar vă voi arăta cum să faceți acest lucru pe dispozitive Android, Samsung și LG - ar trebui să puteți obține cel puțin ideea de acolo.

  Cum să setați tonuri de apel de contact pe stoc (sau aproape) Android

  Puteți face acest lucru fie din telefon, fie din aplicațiile de contacte - din moment ce Contactele reprezintă în esență o extensie a dialerului, ambele în cele din urmă se termină oricum în același loc.

  Primul lucru pe care doriți să-l faceți este să deschideți oricare dintre aplicațiile menționate mai sus și să găsiți contactul pentru care doriți să setați un ton de apel personalizat. În acest caz, voi stabili un ton pentru bunul meu prieten, Barack Obama. Mergem înapoi.

  Atingeți ușor pictograma creion mic pentru a deschide meniul "Editați contactul". De acolo, atingeți meniul de suprapunere cu trei puncte din colțul din dreapta sus.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_51.png 
Afișări:	576 
Mărime:	18,9 KB 
ID:	55862

  Vedeți opțiunea care citește "Setare ton de apel"? Da, acesta este cel pe care îl căutăm. Dă-i un click.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_52.png 
Afișări:	481 
Mărime:	19,2 KB 
ID:	55863

  Aceasta va deschide meniul Tonuri de apel, unde puteți alege oricare ton doriți pentru acel contact. Se întâmplă să știu pentru un fapt că Barack este o metalică uriașă, așa că o să folosesc melodia lui In Flames "Through Oblivion" pentru tonul lui. Îi va place asta.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_53.png 
Afișări:	435 
Mărime:	18,7 KB 
ID:	55864

  Apoi, apăsați butonul de marcare de lângă meniul de suprapunere.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_54.png 
Afișări:	423 
Mărime:	19,2 KB 
ID:	55865

  Și am terminat. Nu pot aștepta următorul apel pe care îl primesc de la B-rock.

  Cum să setați Tonuri de apel de contact pe dispozitive Samsung Galaxy

  Pe telefoanele Samsung, puteți utiliza aplicația Phone sau Contacts pentru a obține o lucrare. Deschideți una dintre alegerile dvs. (folosesc telefonul pentru că are sens) și navigați la persoana dvs. de contact. Am vrut să-mi pun un ton personalizat pentru fată mea Katy Perry pentru o vreme, așa că aș putea să o fac și acum. Îmi bate telefonul ca și cum n-ai crede.

  După ce deschideți aplicația Telefon (sau Contacte), navigați la contactul dvs., atingeți butonul "Editați" din partea dreaptă sus.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_55.png 
Afișări:	420 
Mărime:	18,6 KB 
ID:	55866

  De acolo, apăsați butonul "Mai mult", apoi derulați până la capăt.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_56.png 
Afișări:	422 
Mărime:	19,3 KB 
ID:	55867
  Atingeți opțiunea "Ton de apel". Cred că îl voi aloca lui Katy lui Taylor Swift "Bad Blood", pentru că asta pare a fi cel mai bun lucru de făcut aici.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_57.png 
Afișări:	441 
Mărime:	19,2 KB 
ID:	55868

  După ce ați selectat tonul de sonerie, atingeți opțiunea "Salvați" din partea de sus.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_58.png 
Afișări:	419 
Mărime:	19,3 KB 
ID:	55869

  Și asta este. Păcat că Katy nu-și va auzi tonul de apel când mă sună.

  Cum să setați Tonuri de apel de contact pe dispozitivele LG

  Folosesc un LG V10 aici, dar ar trebui să fie aproape același proces (dacă nu identic) cu toate celelalte dispozitive LG moderne. Si ghici ce? Puteți face acest lucru din aplicația Telefon sau de pe telefoane LG, la fel ca toate celelalte. Văd un model aici?

  De data asta, o sa-mi imbracem prietenul, Michael Jordan, cu un ton de apel personalizat. Sunt un tip destul de ocupat, așa că vreau să știu când MJ mi-a dat un inel.

  După ce ați deschis aplicația Telefon sau Persoane de contact și ați navigat la contactul pe care doriți să îl editați, apăsați pictograma creion mic din partea dreaptă sus pentru a deschide meniul "Editați contactul".

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_59.png 
Afișări:	406 
Mărime:	19,4 KB 
ID:	55870

  Derulați complet în jos. În partea de jos a acestei pagini, există două opțiuni: Sunet de apel și Notificare. Puteți să faceți tot felul de acțiuni personalizate aici.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_60.png 
Afișări:	420 
Mărime:	19,5 KB 
ID:	55871

  Băiatul meu, DC, a răsturnat cele 23 de piept timp de mulți ani, deci este corect să-i fixăm tonul de sonerie în mod corespunzător - 23 de la Mike Will Made - Se pare că se potrivește perfect cu factura.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_61.png 
Afișări:	412 
Mărime:	19,8 KB 
ID:	55872

  Când ați terminat, apăsați pe "OK". Apoi apăsați pe "Salvează".

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_62.png 
Afișări:	414 
Mărime:	19,1 KB 
ID:	55873

  Setarea tonurilor de apel personalizate în Android este un proces destul de simplu și simplu. Și odată ce ați stăpânit arta de a crea tonuri de apel de la melodiile preferate, posibilitățile sunt nesfârșite. Acum, dacă mă scuzați, trebuie să creez câteva contacte pentru persoanele pe care le pretind că le știu.
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Cum schimbi tonurile de apel pe un iPhone
   postat de PWR
   Una dintre metodele de a îți personaliza iPhone-ul este să îi schimbi soneria implicită. Asta înseamnă că de fiecare dată când primești un apel telefonic pe iPhone-ul tău, acesta nu sună ca orice alte iPhone-uri din buzunarele celor din jurul tău. Este un lucru plăcut să ai propriul tău ton de apel, unic. De aceea, ne-am gândit că ar fi o idee bună să îți arătăm cum să schimbi tonul de apel pe iPhone.

   NOTĂ: Pentru a crea acest tutorial, am folosit un iPhone SE cu iOS 13.2.3. Dacă...
   03.May.2020, 16:43
  • 2 metode de a folosi tonuri de apel personalizate pe iPhone
   postat de PWR
   Tonurile de apel personalizate sunt una dintre cele mai bune metode de a îți personaliza iPhone-ul în așa fel încât să îți dea sentimentul că e al tău cu adevărat, nu doar un alt iPhone într-un alt buzunar. De aceea, ne-am gândit că ar fi o idee bună să îți arătăm cum să folosești tonuri de apel personalizate pe iPhone-ul tău. Iată două metode de a face acest lucru, una bazată pe achiziția de tonuri de apel din iTunes Store și o a doua prin care poți să îți creezi personal tonuri de apel, cu ajutorul...
   03.May.2020, 15:50
  • Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie
   postat de PWR
   Deoarece tonuri polifonice a ajuns la telefoanele mobile, mulți utilizatori personalizează fiecare sunet al telefonului lor la milimetru. Acest lucru a făcut ca producătorii să se străduiască să includă melodii asta ar ajunge să fie semnul distinctiv al fiecărei mărci, astfel încât, când sună, toată lumea știa ce tip de telefon sună.

   Cele mai cunoscute tonuri de apel din toate timpurile

   De-a lungul acestor ani am văzut nenumărate creații, dar doar unii au...
   03.May.2020, 13:01
  • Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android
   postat de PWR
   Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

   Toată lumea îi place să știe cine sună înainte de a ridica telefonul, iar cel mai simplu mod de a atinge acest lucru este tonurile de apel personalizate pentru apelanții anumiți. În acest fel, când telefonul dvs. începe să explodeze "Cherry Pie", știi că e soția ta. Sau când e vorba de "Roll Out (My Business)", știi că e șeful...
   03.May.2020, 12:53
  • Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android
   postat de PWR
   Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

   Schimbarea tonului de apel este poate unul dintre primele lucruri pe care le faci pe un nou smartphone cu Android. Nimănui nu-i place să aibă un ton de apel implicit, care poate fi confundat ușor cu al altcuiva. Poți duce lucrurile mai departe și seta tonuri de apel diferite pentru anumite persoane de contact. Acest tutorial ilustrează cum schimbi tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android și cum alegi...
   03.May.2020, 12:42
  • Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android
   postat de PWR
   Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android   Android – În timp ce realizați propriul dvs ton de apel personalizat nu este atât de popular acum cum a fost, totuși, dacă sunteți ca mine,
   care de multe ori setați cântecul tematic al emisiunilor populare ca ton de apel, atunci aplicațiile pentru tonuri de apel vin la îndemână.
   O căutare simplă a aplicațiilor pentru tonuri de apel de pe Magazinul Play din Android atrage după sine mii de rezultate,...
   03.May.2020, 12:32
  Procesare...
  X