Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

Adună
X
Adună
 •  

 • Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

  Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

  Schimbarea tonului de apel este poate unul dintre primele lucruri pe care le faci pe un nou smartphone cu Android. Nimănui nu-i place să aibă un ton de apel implicit, care poate fi confundat ușor cu al altcuiva. Poți duce lucrurile mai departe și seta tonuri de apel diferite pentru anumite persoane de contact. Acest tutorial ilustrează cum schimbi tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android și cum alegi un ton special pentru unele persoane:

  Pentru a schimba tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android, mai întâi, accesează aplicația Setări și apasă pe Sunet. Pe anumite smartphone-uri cu Android, această opțiune se numește "Sunete și vibrații".

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_63.png 
Afișări:	39 
Mărime:	28,1 KB 
ID:	55852

  În ecranul de setări pentru Sunet, apasă pe "Ton de sonerie al telefonului". Numele tonului de sonerie curent - în cazul nostru, Festival - este afișat lângă opțiune.

  PONT: Din ecranul de setări Sunet, poți schimba și "Sunetul de notificare prestabilit" și, dacă apeși pe Avansat, "Sunetul de alarmă prestabilit". Indiferent ce alertă de sunet încerci să schimbi, procesul este același din acest punct înainte.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_64.png 
Afișări:	24 
Mărime:	22,1 KB 
ID:	55853

  Ecranul "Ton de sonerie al telefonului" afișează o listă cu toate tonurile de sonerie disponibile momentan pe smartphone-ul tău cu Android. Apasă pe oricare din ele pentru a selecta tonul de sonerie și a asculta o mostră din el. După ce l-ai ales pe cel care îți place, asigură-te că este selectat și apasă pe OK.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_65.png 
Afișări:	25 
Mărime:	25,4 KB 
ID:	55854

  Tonul tău de sonerie este salvat și ar trebui să îl auzi data viitoare când primești un telefon.

  Cum schimbi tonul de apel pentru o anumită persoană de contact


  Procesul este diferit dacă vrei să alegi un ton de apel pentru o anumită persoană de contact. Pentru început, accesează ecranul Toate Aplicațiile glisând în sus sau apăsând pe butonul Toate aplicațiile, disponibil pe majoritatea smartphone-urilor cu Android.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_66.png 
Afișări:	18 
Mărime:	29,5 KB 
ID:	55855

  Glisează în sus de pe Ecranul de pornire pentru a deschide Toate Aplicațiile

  În ecranul Toate Aplicațiile, găsește aplicația Agendă și apasă pe ea.

  PONT: Îți poți accesa agenda și deschizând aplicația Telefon și apăsând pe fila Agendă.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_67.png 
Afișări:	20 
Mărime:	31,6 KB 
ID:	55856

  Asta deschide agenda ta. Găsește persoana de contact căreia vrei să-i setezi un ton de apel diferit și apasă pe ea.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_68.png 
Afișări:	20 
Mărime:	14,5 KB 
ID:	55857

  Alege o persoană de contact căreia vrei să-i setezi un nou ton de apel

  În următorul ecran, poți vedea detalii despre persoana de contact selectată. Apasă pe butonul "Mai multe opțiuni", care arată ca trei puncte verticale.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_69.png 
Afișări:	20 
Mărime:	20,3 KB 
ID:	55858

  Se deschide un meniu, unde găsești opțiunea "Setați ton apel". Apasă pe ea.

  IMPORTANT: Pe anumite dispozitive cu Android, trebuie să editezi persoana de contact și/sau să derulezi lista de acțiuni de sub detaliile persoanei de contact pentru a găsi opțiunea "Ton de apel".

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_70.png 
Afișări:	19 
Mărime:	21,9 KB 
ID:	55859

  Acum poți vedea o listă cu toate tonurile de sonerie disponibile pe smartphone-ul tău cu Android și selectarea oricăruia dintre ele îți permite să asculți o mostră. Când te-ai decis, selectează tonul de apel și apasă OK pentru a-l asocia acelei persoane.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_71.png 
Afișări:	20 
Mărime:	23,0 KB 
ID:	55860

  Alege un ton de apel și apasă OK

  PONT: Dacă decizi că nu mai vrei un ton de apel distinct pentru acel contact, urmează pașii din această secțiune și alege din listă "Ton de sonerie prestabilit".

  Schimbările tale sunt salvate și ar trebui să auzi tonul de apel setat data viitoare când persoana respectivă te sună.

  Folosești tonuri de apel speciale pentru persoanele din agendă?

  Noi suntem de părere că personalizarea smartphone-urilor poate fi foarte utilă și, dacă ești de aceeași părere, poți încerca și să-ți schimbi imaginea de fundal. Cu toate astea, setarea de tonuri de apel diferite pentru persoanele care ne sună des este mai importantă pentru noi, pentru că are un impact direct asupra vitezei și energiei folosite atunci când căutăm și răspundem la telefon.
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Cum schimbi tonurile de apel pe un iPhone
   postat de PWR
   Una dintre metodele de a îți personaliza iPhone-ul este să îi schimbi soneria implicită. Asta înseamnă că de fiecare dată când primești un apel telefonic pe iPhone-ul tău, acesta nu sună ca orice alte iPhone-uri din buzunarele celor din jurul tău. Este un lucru plăcut să ai propriul tău ton de apel, unic. De aceea, ne-am gândit că ar fi o idee bună să îți arătăm cum să schimbi tonul de apel pe iPhone.

   NOTĂ: Pentru a crea acest tutorial, am folosit un iPhone SE cu iOS 13.2.3. Dacă...
   03.May.2020, 16:43
  • 2 metode de a folosi tonuri de apel personalizate pe iPhone
   postat de PWR
   Tonurile de apel personalizate sunt una dintre cele mai bune metode de a îți personaliza iPhone-ul în așa fel încât să îți dea sentimentul că e al tău cu adevărat, nu doar un alt iPhone într-un alt buzunar. De aceea, ne-am gândit că ar fi o idee bună să îți arătăm cum să folosești tonuri de apel personalizate pe iPhone-ul tău. Iată două metode de a face acest lucru, una bazată pe achiziția de tonuri de apel din iTunes Store și o a doua prin care poți să îți creezi personal tonuri de apel, cu ajutorul...
   03.May.2020, 15:50
  • Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie
   postat de PWR
   Deoarece tonuri polifonice a ajuns la telefoanele mobile, mulți utilizatori personalizează fiecare sunet al telefonului lor la milimetru. Acest lucru a făcut ca producătorii să se străduiască să includă melodii asta ar ajunge să fie semnul distinctiv al fiecărei mărci, astfel încât, când sună, toată lumea știa ce tip de telefon sună.

   Cele mai cunoscute tonuri de apel din toate timpurile

   De-a lungul acestor ani am văzut nenumărate creații, dar doar unii au...
   03.May.2020, 13:01
  • Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android
   postat de PWR
   Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

   Toată lumea îi place să știe cine sună înainte de a ridica telefonul, iar cel mai simplu mod de a atinge acest lucru este tonurile de apel personalizate pentru apelanții anumiți. În acest fel, când telefonul dvs. începe să explodeze "Cherry Pie", știi că e soția ta. Sau când e vorba de "Roll Out (My Business)", știi că e șeful...
   03.May.2020, 12:53
  • Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android
   postat de PWR
   Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

   Schimbarea tonului de apel este poate unul dintre primele lucruri pe care le faci pe un nou smartphone cu Android. Nimănui nu-i place să aibă un ton de apel implicit, care poate fi confundat ușor cu al altcuiva. Poți duce lucrurile mai departe și seta tonuri de apel diferite pentru anumite persoane de contact. Acest tutorial ilustrează cum schimbi tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android și cum alegi...
   03.May.2020, 12:42
  • Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android
   postat de PWR
   Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android   Android – În timp ce realizați propriul dvs ton de apel personalizat nu este atât de popular acum cum a fost, totuși, dacă sunteți ca mine,
   care de multe ori setați cântecul tematic al emisiunilor populare ca ton de apel, atunci aplicațiile pentru tonuri de apel vin la îndemână.
   O căutare simplă a aplicațiilor pentru tonuri de apel de pe Magazinul Play din Android atrage după sine mii de rezultate,...
   03.May.2020, 12:32
  Procesare...
  X