Anunț

Adună
Nici un anunț īncă.

Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

Adună
X
Adună
 •  

 • Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

  Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

  Schimbarea tonului de apel este poate unul dintre primele lucruri pe care le faci pe un nou smartphone cu Android. Nimănui nu-i place să aibă un ton de apel implicit, care poate fi confundat ușor cu al altcuiva. Poți duce lucrurile mai departe și seta tonuri de apel diferite pentru anumite persoane de contact. Acest tutorial ilustrează cum schimbi tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android și cum alegi un ton special pentru unele persoane:

  Pentru a schimba tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android, mai īntāi, accesează aplicația Setări și apasă pe Sunet. Pe anumite smartphone-uri cu Android, această opțiune se numește "Sunete și vibrații".

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_63.pngĀ  Afișări:	45Ā  Mărime:	28,1 KBĀ  ID:	55852

  Īn ecranul de setări pentru Sunet, apasă pe "Ton de sonerie al telefonului". Numele tonului de sonerie curent - īn cazul nostru, Festival - este afișat lāngă opțiune.

  PONT: Din ecranul de setări Sunet, poți schimba și "Sunetul de notificare prestabilit" și, dacă apeși pe Avansat, "Sunetul de alarmă prestabilit". Indiferent ce alertă de sunet īncerci să schimbi, procesul este același din acest punct īnainte.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_64.pngĀ  Afișări:	26Ā  Mărime:	22,1 KBĀ  ID:	55853

  Ecranul "Ton de sonerie al telefonului" afișează o listă cu toate tonurile de sonerie disponibile momentan pe smartphone-ul tău cu Android. Apasă pe oricare din ele pentru a selecta tonul de sonerie și a asculta o mostră din el. După ce l-ai ales pe cel care īți place, asigură-te că este selectat și apasă pe OK.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_65.pngĀ  Afișări:	27Ā  Mărime:	25,4 KBĀ  ID:	55854

  Tonul tău de sonerie este salvat și ar trebui să īl auzi data viitoare cānd primești un telefon.

  Cum schimbi tonul de apel pentru o anumită persoană de contact


  Procesul este diferit dacă vrei să alegi un ton de apel pentru o anumită persoană de contact. Pentru īnceput, accesează ecranul Toate Aplicațiile glisānd īn sus sau apăsānd pe butonul Toate aplicațiile, disponibil pe majoritatea smartphone-urilor cu Android.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_66.pngĀ  Afișări:	20Ā  Mărime:	29,5 KBĀ  ID:	55855

  Glisează īn sus de pe Ecranul de pornire pentru a deschide Toate Aplicațiile

  Īn ecranul Toate Aplicațiile, găsește aplicația Agendă și apasă pe ea.

  PONT: Īți poți accesa agenda și deschizānd aplicația Telefon și apăsānd pe fila Agendă.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_67.pngĀ  Afișări:	22Ā  Mărime:	31,6 KBĀ  ID:	55856

  Asta deschide agenda ta. Găsește persoana de contact căreia vrei să-i setezi un ton de apel diferit și apasă pe ea.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_68.pngĀ  Afișări:	22Ā  Mărime:	14,5 KBĀ  ID:	55857

  Alege o persoană de contact căreia vrei să-i setezi un nou ton de apel

  Īn următorul ecran, poți vedea detalii despre persoana de contact selectată. Apasă pe butonul "Mai multe opțiuni", care arată ca trei puncte verticale.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_69.pngĀ  Afișări:	22Ā  Mărime:	20,3 KBĀ  ID:	55858

  Se deschide un meniu, unde găsești opțiunea "Setați ton apel". Apasă pe ea.

  IMPORTANT: Pe anumite dispozitive cu Android, trebuie să editezi persoana de contact și/sau să derulezi lista de acțiuni de sub detaliile persoanei de contact pentru a găsi opțiunea "Ton de apel".

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_70.pngĀ  Afișări:	21Ā  Mărime:	21,9 KBĀ  ID:	55859

  Acum poți vedea o listă cu toate tonurile de sonerie disponibile pe smartphone-ul tău cu Android și selectarea oricăruia dintre ele īți permite să asculți o mostră. Cānd te-ai decis, selectează tonul de apel și apasă OK pentru a-l asocia acelei persoane.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_71.pngĀ  Afișări:	22Ā  Mărime:	23,0 KBĀ  ID:	55860

  Alege un ton de apel și apasă OK

  PONT: Dacă decizi că nu mai vrei un ton de apel distinct pentru acel contact, urmează pașii din această secțiune și alege din listă "Ton de sonerie prestabilit".

  Schimbările tale sunt salvate și ar trebui să auzi tonul de apel setat data viitoare cānd persoana respectivă te sună.

  Folosești tonuri de apel speciale pentru persoanele din agendă?

  Noi suntem de părere că personalizarea smartphone-urilor poate fi foarte utilă și, dacă ești de aceeași părere, poți īncerca și să-ți schimbi imaginea de fundal. Cu toate astea, setarea de tonuri de apel diferite pentru persoanele care ne sună des este mai importantă pentru noi, pentru că are un impact direct asupra vitezei și energiei folosite atunci cānd căutăm și răspundem la telefon.
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Cum schimbi tonurile de apel pe un iPhone
   postat de PWR
   Una dintre metodele de a īți personaliza iPhone-ul este să īi schimbi soneria implicită. Asta īnseamnă că de fiecare dată cānd primești un apel telefonic pe iPhone-ul tău, acesta nu sună ca orice alte iPhone-uri din buzunarele celor din jurul tău. Este un lucru plăcut să ai propriul tău ton de apel, unic. De aceea, ne-am gāndit că ar fi o idee bună să īți arătăm cum să schimbi tonul de apel pe iPhone.

   NOTĂ: Pentru a crea acest tutorial, am folosit un iPhone SE cu iOS 13.2.3. Dacă...
   03.May.2020, 15:43
  • 2 metode de a folosi tonuri de apel personalizate pe iPhone
   postat de PWR
   Tonurile de apel personalizate sunt una dintre cele mai bune metode de a īți personaliza iPhone-ul īn așa fel īncāt să īți dea sentimentul că e al tău cu adevărat, nu doar un alt iPhone īntr-un alt buzunar. De aceea, ne-am gāndit că ar fi o idee bună să īți arătăm cum să folosești tonuri de apel personalizate pe iPhone-ul tău. Iată două metode de a face acest lucru, una bazată pe achiziția de tonuri de apel din iTunes Store și o a doua prin care poți să īți creezi personal tonuri de apel, cu ajutorul...
   03.May.2020, 14:50
  • Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie
   postat de PWR
   Deoarece tonuri polifonice a ajuns la telefoanele mobile, mulți utilizatori personalizează fiecare sunet al telefonului lor la milimetru. Acest lucru a făcut ca producătorii să se străduiască să includă melodii asta ar ajunge să fie semnul distinctiv al fiecărei mărci, astfel īncāt, cānd sună, toată lumea știa ce tip de telefon sună.

   Cele mai cunoscute tonuri de apel din toate timpurile

   De-a lungul acestor ani am văzut nenumărate creații, dar doar unii au...
   03.May.2020, 12:01
  • Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android
   postat de PWR
   Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

   Toată lumea īi place să știe cine sună īnainte de a ridica telefonul, iar cel mai simplu mod de a atinge acest lucru este tonurile de apel personalizate pentru apelanții anumiți. Īn acest fel, cānd telefonul dvs. īncepe să explodeze "Cherry Pie", știi că e soția ta. Sau cānd e vorba de "Roll Out (My Business)", știi că e șeful...
   03.May.2020, 11:53
  • Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android
   postat de PWR
   Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

   Schimbarea tonului de apel este poate unul dintre primele lucruri pe care le faci pe un nou smartphone cu Android. Nimănui nu-i place să aibă un ton de apel implicit, care poate fi confundat ușor cu al altcuiva. Poți duce lucrurile mai departe și seta tonuri de apel diferite pentru anumite persoane de contact. Acest tutorial ilustrează cum schimbi tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android și cum alegi...
   03.May.2020, 11:42
  • Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android
   postat de PWR
   Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android   Android – Īn timp ce realizați propriul dvs ton de apel personalizat nu este atāt de popular acum cum a fost, totuși, dacă sunteți ca mine,
   care de multe ori setați cāntecul tematic al emisiunilor populare ca ton de apel, atunci aplicațiile pentru tonuri de apel vin la īndemānă.
   O căutare simplă a aplicațiilor pentru tonuri de apel de pe Magazinul Play din Android atrage după sine mii de rezultate,...
   03.May.2020, 11:32
  Procesare...
  X