Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

3 moduri de a trimite tonuri de apel de la iPhone la iPhone

Adună
X
Adună
 •  

 • 3 moduri de a trimite tonuri de apel de la iPhone la iPhone

  Este o concepție greșită comună că trimiterea de date de la un iPhone la altul poate fi o sarcină plictisitoare. De exemplu, există o mulțime de moduri de a învăța cum să trimită tonuri de apel de la iPhone la iPhone fără probleme. Puteți efectua fie un telefon direct la transferul de telefon sau chiar să ia ajutorul sistemului dvs. de a face acest lucru. În acest post, vă vom învăța în diferite moduri cum puteti transfera tonuri de apel de la iPhone la iPhone într-un mod în trepte. Hai să-l început cu!


  Partea 1: Cum de a trimite tonuri de apel la iPhone folosind iTunes?


  De fiecare dată când utilizatorii iOS gândesc la mutarea datelor lor de la calculator la iPhone sau invers, primul instrument ei cred că de obicei este iTunes. Chiar dacă iTunes oferă o soluție gratuită, acesta poate fi un pic mai complicat. Nu există nici o modalitate de a muta fișiere direct de la un iPhone la altul prin iTunes. Prin urmare, dacă luați ajutorul iTunes, atunci ai nevoie pentru a transfera tonuri de apel de la vechiul iPhone la iTunes și apoi mutați din nou de la iTunes pentru noul iPhone.

  Nu vă faceți griji! După ce ați urmat acești pași, puteți afla cum să trimită tonuri de apel pentru iPhone prin iTunes.

  1. Conectați sursa iPhone la computer și de a lansa iTunes.

  2. Selectați dispozitivul pe interfața iTunes și accesați secțiunea „Sunete“.

  3. De aici, verificați pe opțiunea „Sync Tonuri“ și alegeți să sincronizați toate tonuri de apel de pe iPhone la iTunes. Faceți clic pe butonul „Aplicare“ pentru ao pune în aplicare.


  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_72.jpg 
Afișări:	20 
Mărime:	40,1 KB 
ID:	55835

  4. Odată ce se face, deconectați de telefon vechi.

  5. Dacă aveți un ton de apel salvat pe stocarea locală, apoi du-te la fișiere> Adăugați fișiere la opțiunea de bibliotecă pentru a importa tonuri de apel la alegere din stocarea locală la iTunes.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_73.jpg 
Afișări:	7 
Mărime:	40,3 KB 
ID:	55836

  6. După adăugarea de tonuri de apel la iTunes, conectați țintă iPhone la sistem.

  7. Pentru a afla cum de a trimite tonuri de apel la iPhone de pe iTunes, selectați dispozitivul și mergeți la secțiunea sa „Sunete“.

  8. Verificați pe opțiunea „Sync tonuri“. Puteți alege fie manual, tonuri de apel pe care doriți să le sincronizați sau selectați toate fișierele.

  9. Faceți clic pe butonul „Apply“ pentru a sincroniza tonuri de apel selectate pe aparat țintă.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_74.jpg 
Afișări:	7 
Mărime:	40,9 KB 
ID:	55837

  După implementarea acestor pași, puteți afla cum să trimită tonuri de apel de la iPhone la iPhone prin iTunes.


  Partea 2: Cum de a trimite tonuri de apel la iPhone folosind TunesGo?


  Wondershare TunesGo este un instrument complet de gestionare a telefonului , care poate ajuta să vă mutați datele de la un dispozitiv la altul fără probleme. Compatibil cu fiecare versiune de conducere iOS, are o aplicație desktop dedicată pentru Windows și Mac. Cu TunesGo, puteți muta liber fișiere de date cum ar fi fotografii, muzică, clipuri video, contacte și mai mult între iPhone și orice alt dispozitiv sau sistem. Mai mult decât atât, acesta are , de asemenea , un instrument pentru a efectua un transfer cu un singur clic de date direct de la iPhone la iPhone.

  TunesGo oferă o soluție fără griji pentru a muta fișiere de muzică direct de la un dispozitiv la altul. Acesta are un ușor de utilizat și de interfață sigur care este sigur pentru a satisface nevoile de zi cu zi. Pentru a afla cum de a transfera tonuri de apel de la iPhone la iPhone, urmați acești pași:

  1. Instalați TunesGo pe Mac sau Windows de pe site - ul său oficial dreapta aici. Conectați ambele dispozitive iOS pentru sistemul dvs. și să lanseze Wondershare TunesGo pentru a afla cum de a trimite tonuri de apel pentru iPhone.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_75.jpg 
Afișări:	6 
Mărime:	67,5 KB 
ID:	55838

  2. Pentru a începe cu, asigurați-vă că veți obține instantaneu al dispozitivului sursă de pe ecranul de bun venit. Dacă nu, atunci puteți schimba din opțiunea drop-down stânga-sus. După selectarea, faceți clic pe „telefon la telefon Transfer“ buton.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_76.jpg 
Afișări:	7 
Mărime:	72,0 KB 
ID:	55839

  3. Aceasta va deschide următoarea interfață de tip pop-up. De aici, trebuie să selectați țintă iPhone pe care vor fi transferate tonuri de apel.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_77.jpg 
Afișări:	6 
Mărime:	52,9 KB 
ID:	55840

  4. Selectați tipul de fișiere de date pe care doriți să mutați de la sursa la dispozitivul țintă. Pentru a transfera tonuri de apel, asigurați-vă că opțiunea „Music“ este activat. Faceți clic pe butonul „Transfer“ pentru a începe procesul.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_78.jpg 
Afișări:	6 
Mărime:	63,9 KB 
ID:	55841

  5. Așteptați un timp ca TunesGo se va muta fișierele selectate din sursa dvs. pentru a iPhone-țintă. Asigurați-vă că nici unul dintre dispozitivele ar deconecta până când procesul este finalizat cu succes.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_79.jpg 
Afișări:	6 
Mărime:	61,8 KB 
ID:	55842

  Mutare tonuri de apel selective de la iPhone la iPhone

  După ce urmați pașii de mai sus-menționate, puteți afla cum să trimită tonuri de apel de la iPhone la iPhone direct. Deși, aceasta ar transfera toate fișierele de muzică dintr-o dată. Dacă doriți să mutați tonuri selective de la un dispozitiv la altul, atunci TunesGo poate face acest lucru, de asemenea. Pur și simplu urmați acești pași pentru a afla cum de a trimite tonuri de apel la iPhone selectiv cu TunesGo.

  1. Conectați ambele dispozitive și lansarea TunesGo. În primul rând, selectați sursa iPhone din meniul vertical stânga-sus.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_80.jpg 
Afișări:	6 
Mărime:	65,0 KB 
ID:	55843

  2. Acum, du-te la tab-ul „Muzica“ de pe bara de meniu.

  3. De aici, puteți avea o vedere separată a muzicii stocate telefonului. Faceți clic pe secțiunea „tonuri de apel“ de pe panoul din stânga.

  4. Selectați manual tonuri de apel pe care doriți să le transferați și faceți clic pe butonul „Export“ pe bara de instrumente.

  5. Selectați țintă iPhone din lista de dispozitive pentru a transfera fișierele audio selectate.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_81.jpg 
Afișări:	6 
Mărime:	94,1 KB 
ID:	55844

  Partea 3: Cum de a trimite tonuri de apel la iPhone folosind OneDrive?


  Cu TunesGo, puteți transfera tonuri de apel de la un dispozitiv la altul în mod direct și că, de asemenea, în câteva secunde. Cu toate acestea, dacă doriți să efectuați un transfer fără fir, puteți lua pur și simplu ajutorul unui serviciu de cloud ca OneDrive. În afară de mutarea fișierelor de la un dispozitiv la altul, puteți, de asemenea, păstrați-le în condiții de siguranță pe nor.

  1. Pentru a începe cu, descărcați OneDrive pe ambele dispozitive iOS de la App Store. Puteți vizita , de asemenea , pagina de iTunes Store dreapta aici .

  2. Deschideți OneDrive pe dispozitiv sursă și apăsați pe pictograma „+“ pentru a adăuga ceva la unitatea. Apăsați pe butonul „Încărcați“ și localizați tonul de apel de pe dispozitivul de stocare să-l încărcați pe unitate.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_82.jpg 
Afișări:	7 
Mărime:	21,5 KB 
ID:	55845

  3. Acum, lansarea OneDrive pe dispozitivul țintă și conectați-vă folosind aceleași acreditări. Localizați fișierul pe care tocmai l-ați adăugat la unitatea. Deschideți folderul și descărcați-l pe stocarea locală.

  Prin acest mod, puteți afla cum de a transfera tonuri de apel de la iPhone la iPhone fără a conecta fizic ambele dispozitive.

  Acum, când știi cum să trimită tonuri de apel de la iPhone la iPhone în moduri diferite, cu siguranță, puteți muta datele fără probleme. Simțiți-vă liber pentru a da TunesGo de Wondershare un try și de a gestiona dispozitivul în cel mai scurt timp. Este un instrument complet de management telefon care va veni cu siguranță la îndemână pentru tine în numeroase ocazii. Dacă se confruntă cu orice obstacole în timp ce se deplasează tonuri de apel de la iPhone la iPhone, să ne spui despre asta în comentariile de mai jos.
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Cum schimbi tonurile de apel pe un iPhone
   postat de PWR
   Una dintre metodele de a îți personaliza iPhone-ul este să îi schimbi soneria implicită. Asta înseamnă că de fiecare dată când primești un apel telefonic pe iPhone-ul tău, acesta nu sună ca orice alte iPhone-uri din buzunarele celor din jurul tău. Este un lucru plăcut să ai propriul tău ton de apel, unic. De aceea, ne-am gândit că ar fi o idee bună să îți arătăm cum să schimbi tonul de apel pe iPhone.

   NOTĂ: Pentru a crea acest tutorial, am folosit un iPhone SE cu iOS 13.2.3. Dacă...
   03.May.2020, 16:43
  • 2 metode de a folosi tonuri de apel personalizate pe iPhone
   postat de PWR
   Tonurile de apel personalizate sunt una dintre cele mai bune metode de a îți personaliza iPhone-ul în așa fel încât să îți dea sentimentul că e al tău cu adevărat, nu doar un alt iPhone într-un alt buzunar. De aceea, ne-am gândit că ar fi o idee bună să îți arătăm cum să folosești tonuri de apel personalizate pe iPhone-ul tău. Iată două metode de a face acest lucru, una bazată pe achiziția de tonuri de apel din iTunes Store și o a doua prin care poți să îți creezi personal tonuri de apel, cu ajutorul...
   03.May.2020, 15:50
  • Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie
   postat de PWR
   Deoarece tonuri polifonice a ajuns la telefoanele mobile, mulți utilizatori personalizează fiecare sunet al telefonului lor la milimetru. Acest lucru a făcut ca producătorii să se străduiască să includă melodii asta ar ajunge să fie semnul distinctiv al fiecărei mărci, astfel încât, când sună, toată lumea știa ce tip de telefon sună.

   Cele mai cunoscute tonuri de apel din toate timpurile

   De-a lungul acestor ani am văzut nenumărate creații, dar doar unii au...
   03.May.2020, 13:01
  • Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android
   postat de PWR
   Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

   Toată lumea îi place să știe cine sună înainte de a ridica telefonul, iar cel mai simplu mod de a atinge acest lucru este tonurile de apel personalizate pentru apelanții anumiți. În acest fel, când telefonul dvs. începe să explodeze "Cherry Pie", știi că e soția ta. Sau când e vorba de "Roll Out (My Business)", știi că e șeful...
   03.May.2020, 12:53
  • Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android
   postat de PWR
   Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

   Schimbarea tonului de apel este poate unul dintre primele lucruri pe care le faci pe un nou smartphone cu Android. Nimănui nu-i place să aibă un ton de apel implicit, care poate fi confundat ușor cu al altcuiva. Poți duce lucrurile mai departe și seta tonuri de apel diferite pentru anumite persoane de contact. Acest tutorial ilustrează cum schimbi tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android și cum alegi...
   03.May.2020, 12:42
  • Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android
   postat de PWR
   Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android   Android – În timp ce realizați propriul dvs ton de apel personalizat nu este atât de popular acum cum a fost, totuși, dacă sunteți ca mine,
   care de multe ori setați cântecul tematic al emisiunilor populare ca ton de apel, atunci aplicațiile pentru tonuri de apel vin la îndemână.
   O căutare simplă a aplicațiilor pentru tonuri de apel de pe Magazinul Play din Android atrage după sine mii de rezultate,...
   03.May.2020, 12:32
  Procesare...
  X