Anunț

Adună
Nici un anunț īncă.

3 moduri de a trimite tonuri de apel de la iPhone la iPhone

Adună
X
Adună
 •  

 • 3 moduri de a trimite tonuri de apel de la iPhone la iPhone

  Este o concepție greșită comună că trimiterea de date de la un iPhone la altul poate fi o sarcină plictisitoare. De exemplu, există o mulțime de moduri de a īnvăța cum să trimită tonuri de apel de la iPhone la iPhone fără probleme. Puteți efectua fie un telefon direct la transferul de telefon sau chiar să ia ajutorul sistemului dvs. de a face acest lucru. Īn acest post, vă vom īnvăța īn diferite moduri cum puteti transfera tonuri de apel de la iPhone la iPhone īntr-un mod īn trepte. Hai să-l īnceput cu!


  Partea 1: Cum de a trimite tonuri de apel la iPhone folosind iTunes?


  De fiecare dată cānd utilizatorii iOS gāndesc la mutarea datelor lor de la calculator la iPhone sau invers, primul instrument ei cred că de obicei este iTunes. Chiar dacă iTunes oferă o soluție gratuită, acesta poate fi un pic mai complicat. Nu există nici o modalitate de a muta fișiere direct de la un iPhone la altul prin iTunes. Prin urmare, dacă luați ajutorul iTunes, atunci ai nevoie pentru a transfera tonuri de apel de la vechiul iPhone la iTunes și apoi mutați din nou de la iTunes pentru noul iPhone.

  Nu vă faceți griji! După ce ați urmat acești pași, puteți afla cum să trimită tonuri de apel pentru iPhone prin iTunes.

  1. Conectați sursa iPhone la computer și de a lansa iTunes.

  2. Selectați dispozitivul pe interfața iTunes și accesați secțiunea „Sunete“.

  3. De aici, verificați pe opțiunea „Sync Tonuri“ și alegeți să sincronizați toate tonuri de apel de pe iPhone la iTunes. Faceți clic pe butonul „Aplicare“ pentru ao pune īn aplicare.


  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_72.jpgĀ  Afișări:	20Ā  Mărime:	40,1 KBĀ  ID:	55835

  4. Odată ce se face, deconectați de telefon vechi.

  5. Dacă aveți un ton de apel salvat pe stocarea locală, apoi du-te la fișiere> Adăugați fișiere la opțiunea de bibliotecă pentru a importa tonuri de apel la alegere din stocarea locală la iTunes.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_73.jpgĀ  Afișări:	7Ā  Mărime:	40,3 KBĀ  ID:	55836

  6. După adăugarea de tonuri de apel la iTunes, conectați țintă iPhone la sistem.

  7. Pentru a afla cum de a trimite tonuri de apel la iPhone de pe iTunes, selectați dispozitivul și mergeți la secțiunea sa „Sunete“.

  8. Verificați pe opțiunea „Sync tonuri“. Puteți alege fie manual, tonuri de apel pe care doriți să le sincronizați sau selectați toate fișierele.

  9. Faceți clic pe butonul „Apply“ pentru a sincroniza tonuri de apel selectate pe aparat țintă.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_74.jpgĀ  Afișări:	7Ā  Mărime:	40,9 KBĀ  ID:	55837

  După implementarea acestor pași, puteți afla cum să trimită tonuri de apel de la iPhone la iPhone prin iTunes.


  Partea 2: Cum de a trimite tonuri de apel la iPhone folosind TunesGo?


  Wondershare TunesGo este un instrument complet de gestionare a telefonului , care poate ajuta să vă mutați datele de la un dispozitiv la altul fără probleme. Compatibil cu fiecare versiune de conducere iOS, are o aplicație desktop dedicată pentru Windows și Mac. Cu TunesGo, puteți muta liber fișiere de date cum ar fi fotografii, muzică, clipuri video, contacte și mai mult īntre iPhone și orice alt dispozitiv sau sistem. Mai mult decāt atāt, acesta are , de asemenea , un instrument pentru a efectua un transfer cu un singur clic de date direct de la iPhone la iPhone.

  TunesGo oferă o soluție fără griji pentru a muta fișiere de muzică direct de la un dispozitiv la altul. Acesta are un ușor de utilizat și de interfață sigur care este sigur pentru a satisface nevoile de zi cu zi. Pentru a afla cum de a transfera tonuri de apel de la iPhone la iPhone, urmați acești pași:

  1. Instalați TunesGo pe Mac sau Windows de pe site - ul său oficial dreapta aici. Conectați ambele dispozitive iOS pentru sistemul dvs. și să lanseze Wondershare TunesGo pentru a afla cum de a trimite tonuri de apel pentru iPhone.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_75.jpgĀ  Afișări:	6Ā  Mărime:	67,5 KBĀ  ID:	55838

  2. Pentru a īncepe cu, asigurați-vă că veți obține instantaneu al dispozitivului sursă de pe ecranul de bun venit. Dacă nu, atunci puteți schimba din opțiunea drop-down stānga-sus. După selectarea, faceți clic pe „telefon la telefon Transfer“ buton.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_76.jpgĀ  Afișări:	7Ā  Mărime:	72,0 KBĀ  ID:	55839

  3. Aceasta va deschide următoarea interfață de tip pop-up. De aici, trebuie să selectați țintă iPhone pe care vor fi transferate tonuri de apel.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_77.jpgĀ  Afișări:	6Ā  Mărime:	52,9 KBĀ  ID:	55840

  4. Selectați tipul de fișiere de date pe care doriți să mutați de la sursa la dispozitivul țintă. Pentru a transfera tonuri de apel, asigurați-vă că opțiunea „Music“ este activat. Faceți clic pe butonul „Transfer“ pentru a īncepe procesul.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_78.jpgĀ  Afișări:	6Ā  Mărime:	63,9 KBĀ  ID:	55841

  5. Așteptați un timp ca TunesGo se va muta fișierele selectate din sursa dvs. pentru a iPhone-țintă. Asigurați-vă că nici unul dintre dispozitivele ar deconecta pānă cānd procesul este finalizat cu succes.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_79.jpgĀ  Afișări:	6Ā  Mărime:	61,8 KBĀ  ID:	55842

  Mutare tonuri de apel selective de la iPhone la iPhone

  După ce urmați pașii de mai sus-menționate, puteți afla cum să trimită tonuri de apel de la iPhone la iPhone direct. Deși, aceasta ar transfera toate fișierele de muzică dintr-o dată. Dacă doriți să mutați tonuri selective de la un dispozitiv la altul, atunci TunesGo poate face acest lucru, de asemenea. Pur și simplu urmați acești pași pentru a afla cum de a trimite tonuri de apel la iPhone selectiv cu TunesGo.

  1. Conectați ambele dispozitive și lansarea TunesGo. Īn primul rānd, selectați sursa iPhone din meniul vertical stānga-sus.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_80.jpgĀ  Afișări:	6Ā  Mărime:	65,0 KBĀ  ID:	55843

  2. Acum, du-te la tab-ul „Muzica“ de pe bara de meniu.

  3. De aici, puteți avea o vedere separată a muzicii stocate telefonului. Faceți clic pe secțiunea „tonuri de apel“ de pe panoul din stānga.

  4. Selectați manual tonuri de apel pe care doriți să le transferați și faceți clic pe butonul „Export“ pe bara de instrumente.

  5. Selectați țintă iPhone din lista de dispozitive pentru a transfera fișierele audio selectate.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_81.jpgĀ  Afișări:	6Ā  Mărime:	94,1 KBĀ  ID:	55844

  Partea 3: Cum de a trimite tonuri de apel la iPhone folosind OneDrive?


  Cu TunesGo, puteți transfera tonuri de apel de la un dispozitiv la altul īn mod direct și că, de asemenea, īn cāteva secunde. Cu toate acestea, dacă doriți să efectuați un transfer fără fir, puteți lua pur și simplu ajutorul unui serviciu de cloud ca OneDrive. Īn afară de mutarea fișierelor de la un dispozitiv la altul, puteți, de asemenea, păstrați-le īn condiții de siguranță pe nor.

  1. Pentru a īncepe cu, descărcați OneDrive pe ambele dispozitive iOS de la App Store. Puteți vizita , de asemenea , pagina de iTunes Store dreapta aici .

  2. Deschideți OneDrive pe dispozitiv sursă și apăsați pe pictograma „+“ pentru a adăuga ceva la unitatea. Apăsați pe butonul „Īncărcați“ și localizați tonul de apel de pe dispozitivul de stocare să-l īncărcați pe unitate.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.Ā  Nume:	image_82.jpgĀ  Afișări:	7Ā  Mărime:	21,5 KBĀ  ID:	55845

  3. Acum, lansarea OneDrive pe dispozitivul țintă și conectați-vă folosind aceleași acreditări. Localizați fișierul pe care tocmai l-ați adăugat la unitatea. Deschideți folderul și descărcați-l pe stocarea locală.

  Prin acest mod, puteți afla cum de a transfera tonuri de apel de la iPhone la iPhone fără a conecta fizic ambele dispozitive.

  Acum, cānd știi cum să trimită tonuri de apel de la iPhone la iPhone īn moduri diferite, cu siguranță, puteți muta datele fără probleme. Simțiți-vă liber pentru a da TunesGo de Wondershare un try și de a gestiona dispozitivul īn cel mai scurt timp. Este un instrument complet de management telefon care va veni cu siguranță la īndemānă pentru tine īn numeroase ocazii. Dacă se confruntă cu orice obstacole īn timp ce se deplasează tonuri de apel de la iPhone la iPhone, să ne spui despre asta īn comentariile de mai jos.
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Cum schimbi tonurile de apel pe un iPhone
   postat de PWR
   Una dintre metodele de a īți personaliza iPhone-ul este să īi schimbi soneria implicită. Asta īnseamnă că de fiecare dată cānd primești un apel telefonic pe iPhone-ul tău, acesta nu sună ca orice alte iPhone-uri din buzunarele celor din jurul tău. Este un lucru plăcut să ai propriul tău ton de apel, unic. De aceea, ne-am gāndit că ar fi o idee bună să īți arătăm cum să schimbi tonul de apel pe iPhone.

   NOTĂ: Pentru a crea acest tutorial, am folosit un iPhone SE cu iOS 13.2.3. Dacă...
   03.May.2020, 16:43
  • 2 metode de a folosi tonuri de apel personalizate pe iPhone
   postat de PWR
   Tonurile de apel personalizate sunt una dintre cele mai bune metode de a īți personaliza iPhone-ul īn așa fel īncāt să īți dea sentimentul că e al tău cu adevărat, nu doar un alt iPhone īntr-un alt buzunar. De aceea, ne-am gāndit că ar fi o idee bună să īți arătăm cum să folosești tonuri de apel personalizate pe iPhone-ul tău. Iată două metode de a face acest lucru, una bazată pe achiziția de tonuri de apel din iTunes Store și o a doua prin care poți să īți creezi personal tonuri de apel, cu ajutorul...
   03.May.2020, 15:50
  • Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie
   postat de PWR
   Deoarece tonuri polifonice a ajuns la telefoanele mobile, mulți utilizatori personalizează fiecare sunet al telefonului lor la milimetru. Acest lucru a făcut ca producătorii să se străduiască să includă melodii asta ar ajunge să fie semnul distinctiv al fiecărei mărci, astfel īncāt, cānd sună, toată lumea știa ce tip de telefon sună.

   Cele mai cunoscute tonuri de apel din toate timpurile

   De-a lungul acestor ani am văzut nenumărate creații, dar doar unii au...
   03.May.2020, 13:01
  • Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android
   postat de PWR
   Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

   Toată lumea īi place să știe cine sună īnainte de a ridica telefonul, iar cel mai simplu mod de a atinge acest lucru este tonurile de apel personalizate pentru apelanții anumiți. Īn acest fel, cānd telefonul dvs. īncepe să explodeze "Cherry Pie", știi că e soția ta. Sau cānd e vorba de "Roll Out (My Business)", știi că e șeful...
   03.May.2020, 12:53
  • Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android
   postat de PWR
   Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

   Schimbarea tonului de apel este poate unul dintre primele lucruri pe care le faci pe un nou smartphone cu Android. Nimănui nu-i place să aibă un ton de apel implicit, care poate fi confundat ușor cu al altcuiva. Poți duce lucrurile mai departe și seta tonuri de apel diferite pentru anumite persoane de contact. Acest tutorial ilustrează cum schimbi tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android și cum alegi...
   03.May.2020, 12:42
  • Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android
   postat de PWR
   Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android   Android – Īn timp ce realizați propriul dvs ton de apel personalizat nu este atāt de popular acum cum a fost, totuși, dacă sunteți ca mine,
   care de multe ori setați cāntecul tematic al emisiunilor populare ca ton de apel, atunci aplicațiile pentru tonuri de apel vin la īndemānă.
   O căutare simplă a aplicațiilor pentru tonuri de apel de pe Magazinul Play din Android atrage după sine mii de rezultate,...
   03.May.2020, 12:32
  Procesare...
  X