Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

iPhone ringtone, gratuit: cum faci un ton de apel pe iOS din orice melodie, fără PC sau Mac

Adună
X
Adună
 •  

 • iPhone ringtone, gratuit: cum faci un ton de apel pe iOS din orice melodie, fără PC sau Mac

  iPhone ringtone, gratuit: cum faci un ton de apel pe iOS din orice melodie, fără PC sau Mac

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_8.jpg 
Afișări:	20 
Mărime:	16,0 KB 
ID:	55829

  Încă de la primele versiuni de iPhone, procesul de a-ți crea un ton de apel era unul incredibil de elaborat. Odată cu iOS 13 însă, lucrurile s-au simplificat semnificativ.

  Până în urmă cu câteva luni, era imposibil să creezi un ton de apel pe iPhone din orice melodie, cu excepția cazului în care ai fi achiziționat-o din iTunes Store. Nici atunci însă, posibilitățile nu erau nelimitate. Apple îți vinde un ringtone cu aproximativ un euro, dar librăria de opțiuni nu este cea mai mare.

  Cel mai bine ar fi să-ți poți crea un ton de apel dintr-o melodie pe care ai descoperit-o pe YouTube sau o melodie care, din întâmplare, este disponibilă și pe platforma Google. Nici măcar nu trebuie să fie melodie, poate să fie o bucată dintr-un podcast care te încântat teribil și care simți că te-ar ajuta să fii mai eficient în a te trezi dimineața.

  În acest tutorial, voi detalia modul în care obții gratuit un ringtone de iPhone, pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a-ți crea un ton de apel din absolut orice melodie, indiferent cât este de obscură.

  Ringtone iOS: cum faci un ton de apel pe iPhone dintr-un clip de pe YouTube

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_9.jpg 
Afișări:	6 
Mărime:	12,2 KB 
ID:	55830

  Înainte să-ți creezi melodia pe care o vei auzi când te sună cineva, trebuie să o descarci pe internet. În acest scop, intră pe YouTube și caut-o atent. Indiferent dacă folosești versiunea web a serviciului de streaming sau aplicația dedicată, trebuie să copiezi adresa clipului pe care ți-l dorești transformat în ton de apel. Din aplicație, ai un buton pentru partajare sub fereastra de redare. În funcția de limba telefonului, poate fi marcat cu Trimite sau Share. Apasă pe el și optează pentru copiază linkul.

  Pentru a descărca respectiva piesă în format MP3, folosește Safari. La acest pas, este important de reținut faptul ca ai nevoie de un dispozitiv Apple cu iOS 13 sau mai nou. Ca să verifici versiunea de iOS instalată pe iPhone sau iPad intră în Settings sau Configurări la secțiunea General și fă un tap pe Informații sau About. Cea mai nouă versiune de iOS este relevantă pentru că include un download manager în Safari. Cu alte cuvinte, nu poți descărca piesa dorită de pe YouTube fără iOS 13.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_10.jpg 
Afișări:	6 
Mărime:	16,8 KB 
ID:	55831

  Trecând peste particularitățile de mai sus, după ce ai copiat linkul aferent melodiei dorite de pe YouTube, intră pe Safari și accesează ytmp3.cc. Ține apăsat degetul pe ecran în câmpul ”Please insert a valid video URL” și optează pentru Paste sau Lipește. Asigură-te că este bifat MP3 dedesubt și apasă pe Convert. După câteva momente, apasă pe Download și optează pentru salvarea melodiei în format MP3 în aplicația Fișiere. Așteaptă câteva secunde până la finalizarea procesului.

  Cum faci un ton de apel pe iPhone cu GarageBand


  Pentru a crea un ringtone dintr-un MP3 pe iPhone ai nevoie de GarageBand, aplicația gratuită a celor de la Apple pe care o găsești la această adresă. Instaleaz-o și deschide-o. Optează pentru crearea unui fișier nou printr-un click pe + în stânga sus, dacă nu cumva ți se deschide în ecranul principal cu instrumente. De acolo, alege Recorder Audio. Apasă pe Ok în mjlocul ecranului pe notificare pe care o primești la început.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_11.jpg 
Afișări:	6 
Mărime:	8,4 KB 
ID:	55832

  Accesează interfața cu piste din colțul din stânga sus al GarageBand. Este vorba de icoana cu trei linii una sub alta, dintre care două sunt întrerupte. Apasă pe + în dreapta sus și definește-ți lungimea secțiunii ca fiind 30. Revino în interfața programului. Atinge în dreapta sus icoana cu o sfoară încovoiată. În noua fereastră, optează pentru Fișiere, fă un tap pe Explorați articolele din aplicația Fișiere și alege melodia descărcată în prealabil de pe YouTube, cea în format MP3.

  Cu degetul apăsat pe numele piesei în noua listă, trage-o în fereastra din fundal. Așteaptă câteva momente până se încarcă. Atinge-o o dată pentru a decupa bucata care te interesează, în cazul în care nu este vorba doar de primele 30 de secunde ale piesei. Imediat ar trebui să vezi niște bare de culoare albă pe laterale. Trage de el până ești mulțumit de cele 30 de secunde pe care le-ai păstrat.

  Ca o notă importantă de subsol, din partea de sus a ecranului, debifează metronomul, butonul albastru din stânga butonului roșu pentru înregistrare. Eventual, apasă pe Play pentru a asculta dacă ești mulțumit de noul tău ton de apel.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_12.jpg 
Afișări:	6 
Mărime:	5,6 KB 
ID:	55833

  Dacă ai parcurs toți pașii de mai sus, apasă pe vârful de săgeată în jos din stânga sus. Alege Melodiile mele pentru a inițializa exportul proiectului tău. Aceasta este ultima sută de metri a întregului efort. Ține apăsat câteva momente pe piesa ta și optează pentru Partajați, în meniul contextual. Alege Sonerie și acceptă ”reglarea” propusă de GarageBand cu un click pe Continuați.

  Tastează un nume pentru tonul tău de apel, având în vedere că acea denumire se va vedea în lista de ringtone-uri din Configurări. Finalizează procesul cu un click pe Exportați în dreapta sus. Din nou, așteaptă câteva secunde. Dacă vrei să-ți faci viața mi ușoară, apasă pe Utilizați sunetul drept… și alege Sonerie standard în noua fereastră. Dacă nu, vei găsi respectivul ton de apel în Settings sau Configurări, din ecranul principal al telefonului, la secțiunea Sunete și raspuns haptic (Sounds and Haptic Feedback). De acolo, ești la un tap distanță de la a-ți utiliza noua melodie pentru tonuri de apel, mesaje, alarme matinale și multe alte tipuri de notificări. De aici, modificările se aplică în timp real. Nu este nevoie de nicio confirmare suplimentară.

  În final, îmi dau seama că procesul detaliat mai sus nu este cel mai simplu din lume și necesită un pic de atenție. Pe de altă parte însă, după ce ai urmat pașii o dată sau de două ori, îți vor ieși natural și îți vei putea impresiona prieteni cu alte tonuri de apel pe iPhone decât cele din fabrică.

   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Cum schimbi tonurile de apel pe un iPhone
   postat de PWR
   Una dintre metodele de a îți personaliza iPhone-ul este să îi schimbi soneria implicită. Asta înseamnă că de fiecare dată când primești un apel telefonic pe iPhone-ul tău, acesta nu sună ca orice alte iPhone-uri din buzunarele celor din jurul tău. Este un lucru plăcut să ai propriul tău ton de apel, unic. De aceea, ne-am gândit că ar fi o idee bună să îți arătăm cum să schimbi tonul de apel pe iPhone.

   NOTĂ: Pentru a crea acest tutorial, am folosit un iPhone SE cu iOS 13.2.3. Dacă...
   03.May.2020, 16:43
  • 2 metode de a folosi tonuri de apel personalizate pe iPhone
   postat de PWR
   Tonurile de apel personalizate sunt una dintre cele mai bune metode de a îți personaliza iPhone-ul în așa fel încât să îți dea sentimentul că e al tău cu adevărat, nu doar un alt iPhone într-un alt buzunar. De aceea, ne-am gândit că ar fi o idee bună să îți arătăm cum să folosești tonuri de apel personalizate pe iPhone-ul tău. Iată două metode de a face acest lucru, una bazată pe achiziția de tonuri de apel din iTunes Store și o a doua prin care poți să îți creezi personal tonuri de apel, cu ajutorul...
   03.May.2020, 15:50
  • Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie
   postat de PWR
   Deoarece tonuri polifonice a ajuns la telefoanele mobile, mulți utilizatori personalizează fiecare sunet al telefonului lor la milimetru. Acest lucru a făcut ca producătorii să se străduiască să includă melodii asta ar ajunge să fie semnul distinctiv al fiecărei mărci, astfel încât, când sună, toată lumea știa ce tip de telefon sună.

   Cele mai cunoscute tonuri de apel din toate timpurile

   De-a lungul acestor ani am văzut nenumărate creații, dar doar unii au...
   03.May.2020, 13:01
  • Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android
   postat de PWR
   Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

   Toată lumea îi place să știe cine sună înainte de a ridica telefonul, iar cel mai simplu mod de a atinge acest lucru este tonurile de apel personalizate pentru apelanții anumiți. În acest fel, când telefonul dvs. începe să explodeze "Cherry Pie", știi că e soția ta. Sau când e vorba de "Roll Out (My Business)", știi că e șeful...
   03.May.2020, 12:53
  • Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android
   postat de PWR
   Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

   Schimbarea tonului de apel este poate unul dintre primele lucruri pe care le faci pe un nou smartphone cu Android. Nimănui nu-i place să aibă un ton de apel implicit, care poate fi confundat ușor cu al altcuiva. Poți duce lucrurile mai departe și seta tonuri de apel diferite pentru anumite persoane de contact. Acest tutorial ilustrează cum schimbi tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android și cum alegi...
   03.May.2020, 12:42
  • Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android
   postat de PWR
   Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android   Android – În timp ce realizați propriul dvs ton de apel personalizat nu este atât de popular acum cum a fost, totuși, dacă sunteți ca mine,
   care de multe ori setați cântecul tematic al emisiunilor populare ca ton de apel, atunci aplicațiile pentru tonuri de apel vin la îndemână.
   O căutare simplă a aplicațiilor pentru tonuri de apel de pe Magazinul Play din Android atrage după sine mii de rezultate,...
   03.May.2020, 12:32
  Procesare...
  X