Anunț

Adună
Nici un anunț ncă.

Cum sa obtineti gratuit tonuri de apel pentru Android

Adună
X
Adună
 •  

 • Cum sa obtineti gratuit tonuri de apel pentru Android

  Cum sa obtineti gratuit tonuri de apel pentru Android

  Puteţi obtine tonuri de apel gratuite pentru Android dispozitiv mobil folosind gratuit apps, free apps de filtru de ton de apel, sau a face tonuri de apel pe iTunes şi transfer pentru Android telefon. Aceste aplicaţii gratuite şi apps de filtru de ton de apel gratuit permite utilizatorilor pentru a descărca şi edita mii de tonuri de apel şi să le utilizeze ca intrare sunet de apel, sunet de alarmă sau SMS-uri de sunet. Android dispozitive mobile acceptă o gamă largă de formate audio, inclusiv .wav, .3gp, .ogg, .mp4, .mp3, WMA, nregistrrilor şi AMR nb. Mai jos am explicat pe diferitele metode că puteţi utiliza pentru a obţine tonuri de apel gratuite pentru android dispozitiv.

  Metoda 1: Descarca gratuit tonuri de apel pe computere şi transferul de Android
  Metoda 2: Rree ringtone Apps
  Metoda 3: Filtru de ton de apel gratuit Apps pentru Android
  Metoda 4: Face tonuri de apel pe iTunes şi transfer la telefonul Android

  Metoda 1: Descarca gratuit tonuri de apel pe computere şi transferul de Android

  Site-ul pentru a utiliza aici este Myxer

  Pasul 1: Du-te la Myxer site-ul şi a naviga prin categorii pentru a selecta cel mai bun ton de apel gratuit pentru a descărca pentru Android dispozitiv

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_40.jpg  Afișări:	0  Mărime:	3,7 KB  ID:	55817

  Pasul 2: Vă poate lua n considerare nscrierea la acest site, dacă doriţi să salvaţi sau să partajaţi dumneavoastră preferat de tonuri de apel sau posturi de radio

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_41.jpg  Afișări:	0  Mărime:	11,1 KB  ID:	55818

  Pasul 3: Veţi obţine mai multe opţiuni de ton de apel, precum Flo pe favorite, Urban contemporan, Hip Hop clasic, Modern Hard Rock şi Reggaeton pentru download. Faceţi clic pe ton de apel dorit pentru a ncepe procesul de download.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_42.jpg  Afișări:	0  Mărime:	14,1 KB  ID:	55819

  Pasul 4: n această etapă, aveţi două opţiuni de a obţine acest ton de apel. Primul este printr-un downloader ca internet internet conducător şi aici nu aveţi nevoie să vă nscrieţi. După ce faceţi clic pe ton de apel dorit, vă downloader IDM va alege tonul de apel la mixer de site-ul şi vă solicită să descărcaţi-o automat. Apoi de pe computerul dumneavoastră vă va transfere la telefon prin Bluetooth sau SD carte sau USB cablu.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_43.jpg  Afișări:	0  Mărime:	9,2 KB  ID:	55820

  Pasul 5: A doua opţiune, aveţi nevoie să vă nscrieţi. După semnarea n sus, faceţi clic pe secţiunea de ton de apel şi vi se solicită să selectaţi ton de apel dorit. Apoi faceţi clic pe pentru a obţine tonul de apel.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_44.jpg  Afișări:	0  Mărime:	11,5 KB  ID:	55821Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_45.jpg  Afișări:	0  Mărime:	19,9 KB  ID:	55822

  Pas 6: După ce faceţi clic pe butonul "-l", mixer vă va cere să introduceţi numărul de telefon şi faceţi clic pe 'Next'.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_46.jpg  Afișări:	7  Mărime:	14,1 KB  ID:	55823

  Pas 7: Apoi alege transportator dumneavoastră de la drop jos meniu şi faceţi clic pe "Următorul".

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_47.jpg  Afișări:	7  Mărime:	14,2 KB  ID:	55824

  Pas 8: Faceţi clic pe 'Trimite' buton pentru a trimite sunetul de apel la telefon. Un mesaj text va fi trimisă dispozitivului android cu un link pentru a ton de apel. Textul da pentru a accepta tonul de apel

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_48.jpg  Afișări:	7  Mărime:	14,6 KB  ID:	55825

  Metoda 2: Rree ringtone Apps


  Puteţi obţine tonuri de apel gratuite pentru Android dispozitiv mobil utiliznd aplicaţii gratuite. Aceste apps gratuit permite utilizatorilor pentru a descărca mii de tonuri de apel lor android dispozitive mobile. Unele dintre aceste aplicaţii au interfeţe uşor de utilizat, astfel nct nu aveţi nevoie să vă faceţi griji despre cum să le folosească. De fapt avem sute de ton de apel gratuit apps pentru androizi disponibile pe internet pentru download gratuit. Am de gnd să lista numai sus trei tonuri de apel gratuit apps pentru androizi şi da URL-urile lor.

  Tonuri de apel gratuite pentru Android

  Tonuri de apel gratuite pentru Android app vă permit să personalizaţi dispozitivul mobil android cu dumneavoastră preferat de ton de apel, tapet şi notificare sunet. Acest lucru este cel mai bun app care poate da tot ce ai nevoie pentru Android dispozitiv mobil. Puteţi seta descărcat ton de apel ca SMS-uri sosite, sunet apel sunet sau de sunet de alarmă. Caracteristici ale acestui App include:
  • Programaţi timpul pentru a juca dumneavoastră preferat de sunet
  • Folosi ton de apel ca ton de apel de contact, sunet de alarmă sau SMS-uri de sunet
  • Setaţi butonul widget de ton de apel preferat sau sunete pe ecranul de acasă telefon android
  Cel mai bun populare tonuri de apel

  Android App Ringtone populare a mii categorie din cele mai populare tonuri de apel. Acest Android app vă permite să particularizaţi android dispozitiv mobil cu dumneavoastră preferat de ton de apel, tapet şi notificare sunet. Are top 30 evaluat melodiile populare şi melodii misto, care te va iubi cu siguranta. Pe lngă aceste categorii de top 30, sunt multe alte categorii de ton de apel pentru a alege inclusiv hip-hop, techno bate, techno, remix, R & B, DJ, club, discoteca, chitara, pian şi mai mult. Alte caracteristici ale acestui app include:
  • Apăsaţi şi ţineţi apăsat butoanele de setare
  • Setaţi notificare sunete, sunete de alarma si tonuri de apel de la acest app
  • nregistrator voce la ndemnă

  Metoda 3: Filtru de ton de apel gratuit Apps pentru Android

  Puteţi obţine tonuri de apel gratuite pentru dispozitivele mobile android prin utilizarea de ton de apel gratuit filtru apps. Aceste liber apps ajuta să converti melodiile de bibliotecă mobilă n un 30 a doua tonuri de apel şi de a le transfera la android dispozitiv. Android dispozitive mobile acceptă tonuri de apel cu extensii de fişiere mp3. Veţi găsi că cele mai multe dintre aceste aplicaţii de filtru de ton de apel gratuit converti mp3 tonuri de apel. Deci, nu aveţi nevoie să vă faceţi griji pe convertindu-le. Există sute de ton de apel gratuit filtru apps pentru android dispozitiv n internet.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_49.jpg  Afișări:	7  Mărime:	10,7 KB  ID:	55826 Utilizaţi Ringtone Maker Mp3 Editor pentru a face gratuit tonuri de apel pentru telefonul tau android. Puteţi taie o parte din melodia preferată din biblioteca de android muzica şi ao transforma ntr-un ton de apel, un sunet de alarma sau sunet SMS. Ringtone Maker Mp3 Editor este un drum liber app care se pot utiliza pentru a face propriile tonuri de apel mp3 mai uşor şi mai repede. Alte caracteristici ale acestui app include:
  • Selectaţi fişier audio din telefon sau de nregistrări.
  • Selectaţi zona de tăiat din audio dumneavoastră
  • Setaţi sau salvare ca fişierul ca ton de apel, sunet de alarmă sau SMS-uri de sunet
  • Sprijină WAV, AAC, MP3, AMR şi cele mai multe alte formate de muzică
  Ringtone Maker

  Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	image_50.jpg  Afișări:	7  Mărime:	12,2 KB  ID:	55827 Ringtone Maker este un drum liber app care vă poate ajuta să creaţi tonuri de apel, alarme și notificări la fişiere audio. Acest app acceptă o gamă largă de formate audio, inclusiv AAC, MP4, MP3, WAV, 3GPP şi AMR. Spre deosebire de multe apps Android, care utiliza tastele de meniu pentru a stoca software-ul funcţii, cele mai multe din controalele de acest app sunt tactil sensibil şi afară, pe interfaţă. Unele dintre caracteristicile comune ale acest app include
  • Copia, tăiat şi lipiţi.
  • Regla volumul pentru mp3.
  • Estompeze / out pentru mp3.
  Puteţi crea mii de tonuri de apel din biblioteca dvs. de telefon android, sau nregistra cele noi cu acest app. Acest lucru este de fapt originale ringtone editor pentru sistemul de operare Android, dezvoltat pentru prima oară n 2008 şi descărcat de milioane de utilizatori din ntreaga lume. Acest app vă poate ajuta crea propriul ton de apel de la fişierele audio existente şi setaţi-le ca ton de apel de intrare, SMS-uri de sunet sau de sunet de alarmă.


  Metoda 4: Face tonuri de apel pe iTunes şi transfer la telefonul Android


  Pasul 1 A face tonuri de apel pe iTunes

  Cu uşurinţă puteţi face tonuri de apel de pe iTunes şi transferă-le la dispozitivul mobil android. De exemplu, aveţi un fişier audio, că n computer şi aţi dori să-l utilizaţi ca un SMS sunet, sunet de alarmă sau primite de sunet de apel. Puteţi utiliza cu uşurinţă iTunes pentru a converti aceste fişiere audio muzica şi apoi a le transfera la telefonul tau android.

  Acest proces este foarte simplu. Lansarea iTunes cererea n calculatorul dumneavoastră. Selectaţi melodia preferata la calculator şi import, aplicarea de iTunes, care a lansat. n timp ce n aplicare iTunes, faceţi clic dreapta pe fişier audio pe care aţi importat şi faceţi clic pe opţiunea "Get Info." Configuraţi timp oprire şi ora de ncepere pentru ton de apel. Această aplicaţie va permite doar să selectaţi tonuri de apel care sunt 30 de secunde de mult sau mai puţin.

  Separă o parte de fişier audio selectate din fişierul original. Faceţi clic dreapta pe fişierul din nou şi alegnd opţiunea de a crea ACC versiunea. Acest lucru va modifica fişierul de muzică originală n două exemplare. Copie mai scurt este ton de apel. Ştergeţi versiunea de ACC creat de pe iTunes. Ştergeţi fişierul mai scurte de cntec la iTunes.

  Pasul 2 Transferul de la android telefon

  Transferul de ton de apel pe care l-aţi creat anterior un telefon android este foarte simplu. Pur şi simplu faceţi dublu clic pe tonul de apel şi selectaţi opţiunea "Adăugaţi-l la iTunes bibliotecă" găsite pe secţiunea de tonuri de apel. Aţi terminat.
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Cum schimbi tonurile de apel pe un iPhone
   postat de PWR
   Una dintre metodele de a ți personaliza iPhone-ul este să i schimbi soneria implicită. Asta nseamnă că de fiecare dată cnd primești un apel telefonic pe iPhone-ul tău, acesta nu sună ca orice alte iPhone-uri din buzunarele celor din jurul tău. Este un lucru plăcut să ai propriul tău ton de apel, unic. De aceea, ne-am gndit că ar fi o idee bună să ți arătăm cum să schimbi tonul de apel pe iPhone.

   NOTĂ: Pentru a crea acest tutorial, am folosit un iPhone SE cu iOS 13.2.3. Dacă...
   03.May.2020, 16:43
  • 2 metode de a folosi tonuri de apel personalizate pe iPhone
   postat de PWR
   Tonurile de apel personalizate sunt una dintre cele mai bune metode de a ți personaliza iPhone-ul n așa fel nct să ți dea sentimentul că e al tău cu adevărat, nu doar un alt iPhone ntr-un alt buzunar. De aceea, ne-am gndit că ar fi o idee bună să ți arătăm cum să folosești tonuri de apel personalizate pe iPhone-ul tău. Iată două metode de a face acest lucru, una bazată pe achiziția de tonuri de apel din iTunes Store și o a doua prin care poți să ți creezi personal tonuri de apel, cu ajutorul...
   03.May.2020, 15:50
  • Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie
   postat de PWR
   Deoarece tonuri polifonice a ajuns la telefoanele mobile, mulți utilizatori personalizează fiecare sunet al telefonului lor la milimetru. Acest lucru a făcut ca producătorii să se străduiască să includă melodii asta ar ajunge să fie semnul distinctiv al fiecărei mărci, astfel nct, cnd sună, toată lumea știa ce tip de telefon sună.

   Cele mai cunoscute tonuri de apel din toate timpurile

   De-a lungul acestor ani am văzut nenumărate creații, dar doar unii au...
   03.May.2020, 13:01
  • Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android
   postat de PWR
   Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

   Toată lumea i place să știe cine sună nainte de a ridica telefonul, iar cel mai simplu mod de a atinge acest lucru este tonurile de apel personalizate pentru apelanții anumiți. n acest fel, cnd telefonul dvs. ncepe să explodeze "Cherry Pie", știi că e soția ta. Sau cnd e vorba de "Roll Out (My Business)", știi că e șeful...
   03.May.2020, 12:53
  • Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android
   postat de PWR
   Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

   Schimbarea tonului de apel este poate unul dintre primele lucruri pe care le faci pe un nou smartphone cu Android. Nimănui nu-i place să aibă un ton de apel implicit, care poate fi confundat ușor cu al altcuiva. Poți duce lucrurile mai departe și seta tonuri de apel diferite pentru anumite persoane de contact. Acest tutorial ilustrează cum schimbi tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android și cum alegi...
   03.May.2020, 12:42
  • Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android
   postat de PWR
   Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android   Android – n timp ce realizați propriul dvs ton de apel personalizat nu este att de popular acum cum a fost, totuși, dacă sunteți ca mine,
   care de multe ori setați cntecul tematic al emisiunilor populare ca ton de apel, atunci aplicațiile pentru tonuri de apel vin la ndemnă.
   O căutare simplă a aplicațiilor pentru tonuri de apel de pe Magazinul Play din Android atrage după sine mii de rezultate,...
   03.May.2020, 12:32
  Procesare...
  X