Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum să îți schimbi tonul de apel pe iPhone

Adună
X
Adună
 •  

 • Cum să îți schimbi tonul de apel pe iPhone

  Cum să îți schimbi tonul de apel pe iPhone

  În timp ce majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu modul de schimbare a setărilor, precum tonul de apel de pe iPhone, există o mulțime care nu se descurcă. Așadar, acest scurt tutorial este destinat utilizatorilor care tocmai au început să folosească iPhone și au nevoie de puțin ajutor.

  Schimbă tonul de apel pe iPhone

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_12.jpg 
Afișări:	26 
Mărime:	5,7 KB 
ID:	55812

  IPhone-ul tău este dotat cu numeroase tonuri de apel încorporate din care să alegi, așa că deschide Settings și apoi urmează acești pași.
  • Pe ecranul Settings, selectează Sounds & Haptics
  • Apasă pe Ringtone de sub Sounds and Vibration Patterns
  • Când atingi fiecare opțiune, poți auzi cum sună. Vei observa, de asemenea, în partea de jos a listei Ringtones opțiunea Classic. Dacă o atingi, vei vedea și mai multe opțiuni de tonuri de apel
  • Când găsești unul care îți place, selectează-l Poți utiliza apoi săgeata din stânga sus pentru a te întoarce

  Dacă nu îți place într-adevăr niciunul dintre tonurile de apel disponibile pe iPhone, poți să accesezi Tone Store pentru a achiziționa unul.

  În partea de sus a paginii Ringtone vei vedea Tone Store. Atinge acest lucru și vei fi dus la magazinul unde poți răsfoi, cumpăra și descărca tonuri de apel suplimentare.


  Descarcă tonurile achiziționate

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_14.jpg 
Afișări:	19 
Mărime:	8,3 KB 
ID:	55813

  Ai cumpărat vreodată un ton de apel de la Apple uitând apoi să-i faci o copie de siguranță în iTunes pe computer? Dacă da, este posibil să nu mai poți sincroniza tonuri de apel după ce ai configurat iPhone-ul sau iPad-ul de la zero, deoarece nu mai ai fișierul audio original.

  Vestea bună este că tonurile achiziționate sunt încă disponibile.

  iOS 11 vine cu noua capacitate de a reîncărca toate tonurile de apel pe care le-ai cumpărat anterior folosind ID-ul tău Apple. Rețineți că această caracteristică nu este disponibilă pentru edițiile iOS mai vechi.
  • Deschide aplicația Settings
  • Apasă pe Sounds or Sounds & Haptics
  • Apasă pe oricare ton din listă
  • Dacă ai achiziționat tonuri de apel de pe iTunes în trecut și sunt încă disponibile în magazin, ar trebui să vezi opțiunea Download All Purchased Tones în partea de sus a paginii

  Atingei-l și iOS va redescărca toate tonurile de apel și sunetele de alertă achiziționate de pe iTunes folosind contul tău Apple ID și le vor face disponibile imediat prin Settings → Sounds & Haptics.

  Și exact așa, ai primit înapoi acel ton de apel Jessie J pe care l-ai cumpărat cu ani în urmă!

  Poți utiliza aceste tonuri pentru a-ți personaliza tonul de apel, tonul textului, noul sunet de alertă pentru mail, alertele de calendar și multe altele, precum și pentru a seta un ton de apel sau un ton de text pentru un anumit contact.

  Schimbă tonul mesajelor pentru iPhone

  Veți observa că atunci când accesezi ecranul Sounds & Haptics din setările tale, poți modifica și Text Tone. Această setare este chiar sub Ringtone.

  Atinge-l și vei avea un alt grup de tonuri din care să alegi, precum și linkul către Tone Store, dacă preferi să cumperi unul.
   Postarea de comentarii este dezactivată.

  article_tags

  Adună

  Latest Articles

  Adună

  • Cum schimbi tonurile de apel pe un iPhone
   postat de PWR
   Una dintre metodele de a îți personaliza iPhone-ul este să îi schimbi soneria implicită. Asta înseamnă că de fiecare dată când primești un apel telefonic pe iPhone-ul tău, acesta nu sună ca orice alte iPhone-uri din buzunarele celor din jurul tău. Este un lucru plăcut să ai propriul tău ton de apel, unic. De aceea, ne-am gândit că ar fi o idee bună să îți arătăm cum să schimbi tonul de apel pe iPhone.

   NOTĂ: Pentru a crea acest tutorial, am folosit un iPhone SE cu iOS 13.2.3. Dacă...
   03.May.2020, 16:43
  • 2 metode de a folosi tonuri de apel personalizate pe iPhone
   postat de PWR
   Tonurile de apel personalizate sunt una dintre cele mai bune metode de a îți personaliza iPhone-ul în așa fel încât să îți dea sentimentul că e al tău cu adevărat, nu doar un alt iPhone într-un alt buzunar. De aceea, ne-am gândit că ar fi o idee bună să îți arătăm cum să folosești tonuri de apel personalizate pe iPhone-ul tău. Iată două metode de a face acest lucru, una bazată pe achiziția de tonuri de apel din iTunes Store și o a doua prin care poți să îți creezi personal tonuri de apel, cu ajutorul...
   03.May.2020, 15:50
  • Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie
   postat de PWR
   Deoarece tonuri polifonice a ajuns la telefoanele mobile, mulți utilizatori personalizează fiecare sunet al telefonului lor la milimetru. Acest lucru a făcut ca producătorii să se străduiască să includă melodii asta ar ajunge să fie semnul distinctiv al fiecărei mărci, astfel încât, când sună, toată lumea știa ce tip de telefon sună.

   Cele mai cunoscute tonuri de apel din toate timpurile

   De-a lungul acestor ani am văzut nenumărate creații, dar doar unii au...
   03.May.2020, 13:01
  • Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android
   postat de PWR
   Cum sa setati Tonuri de apel personalizate pentru anumite contacte in Android

   Toată lumea îi place să știe cine sună înainte de a ridica telefonul, iar cel mai simplu mod de a atinge acest lucru este tonurile de apel personalizate pentru apelanții anumiți. În acest fel, când telefonul dvs. începe să explodeze "Cherry Pie", știi că e soția ta. Sau când e vorba de "Roll Out (My Business)", știi că e șeful...
   03.May.2020, 12:53
  • Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android
   postat de PWR
   Cum schimbi tonul de apel pe smartphone-ul tau Android

   Schimbarea tonului de apel este poate unul dintre primele lucruri pe care le faci pe un nou smartphone cu Android. Nimănui nu-i place să aibă un ton de apel implicit, care poate fi confundat ușor cu al altcuiva. Poți duce lucrurile mai departe și seta tonuri de apel diferite pentru anumite persoane de contact. Acest tutorial ilustrează cum schimbi tonul de sonerie implicit pe smartphone-ul tău cu Android și cum alegi...
   03.May.2020, 12:42
  • Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android
   postat de PWR
   Cele mai bune 3 aplicatii pentru tonuri de apel Android   Android – În timp ce realizați propriul dvs ton de apel personalizat nu este atât de popular acum cum a fost, totuși, dacă sunteți ca mine,
   care de multe ori setați cântecul tematic al emisiunilor populare ca ton de apel, atunci aplicațiile pentru tonuri de apel vin la îndemână.
   O căutare simplă a aplicațiilor pentru tonuri de apel de pe Magazinul Play din Android atrage după sine mii de rezultate,...
   03.May.2020, 12:32
  Procesare...
  X