Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Chiptuning si Remapari DIMSPORT

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

salutare colegi
    sunt nou pe acest forum,multumesc invitatiei
    as dori sa stiu daca aveti vreun reprezentant dimsport pe oltenia(tg-jiu,craiova)
    sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Inidan SRL Targu Jiu, RomaniaTelefon: 0723.156.812Email: honda@honda-inidan.ro

sau

Nord Service SRL Craiova, RomaniaTelefon: 0722431656 / 0771668658Email: dimsport.craiova@gmail.com

Spor la telefonat!
      Chiptuning si Remapari DIMSPORT
      sigpic

Comentariu

multumesc frumos
        sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
          Bine ai venit Doc,chiar vroiam sa-ti fac o invitatie aici pe supercars.
          In numele tuturor userilor iti multumesc pentru reducerea care o faci pentru noi si sper ca toata lumea sa fie multumita.
          Multumesc pentru primire. Sper sa multumesc pe toata lumea cu modificari si oferte bune.

Apropo PWR, ne vedem la Brasov unde are loc intalnirea loganclub?
          Ultima editare de PWR; 27.Feb.2011, 20:44.
          Chiptuning si anulare filtru particule: www.obdtuning.ro/ | www.anularedpf.ro/

Comentariu

Din pacate nu am cum sa vin, chiar nu am posibilitati deocamdata.

Comentariu

pentru bmw'ul meu...un 316i 102cp din 96?care ar fi castigul de putere si cuplu? ...dar despre consum?
              Yahoo: danxtazy
              Cars: Opel Astra F 1.6SZ & BMW 316i Compact.

Comentariu

salut.Pentru masina mea cam care ar fi cresterea de putere si cuplu,si pretul bineinteles.Fiat Coupe 2000 turbo,20VT,220 CP stock.Ms

Comentariu

Postat în original de xtazy Vezi post
                  pentru bmw'ul meu...un 316i 102cp din 96?care ar fi castigul de putere si cuplu? ...dar despre consum?
                  Posibil sa obtinem o crestere de 8-9CP si vreo 10% la cuplu. Consumul poate creste 1-2l daca mergi cu ea in blana sau ture mari.

Postat în original de sadsmile Vezi post
                  salut.Pentru masina mea cam care ar fi cresterea de putere si cuplu,si pretul bineinteles.Fiat Coupe 2000 turbo,20VT,220 CP stock.Ms
                  Daca este in mintile ei, adica starea tehnica se prezinta bine poti obtine un 245-260CP si cuplu 360-370Nm.

Comentariu

Si un pret?k la voi pe site nu am gasit modelul meu

Comentariu

Uite aici: Chiptuning Fiat Coupe 2.0 20V T 220CP Stage 1

Comentariu

Multumesc de informatii

Comentariu

Cu placere.

Comentariu

salut,

ce soft îmi recomanzi pt un bmw 525 tds din 1998 , 270.000 km și la ce bănuți

Comentariu

Un stage 1 ar fi recomandat pentru modelul tau la numarul acesta de km. Pretul este de 250 euro si se face numai cu chiptuning clasic, din cauza anului de fabricatie sub 2000.

Comentariu

am înțeles .. și ce câștig de putere aș avea?
                                PS.250Euro cu reducere de membru forum? sau fara?

Comentariu

Procesare...
                                X