Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Chiptuning si Remapari DIMSPORT

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Uite aici variante de tuning pentru modelul tau:

Chiptuning BMW Seria 5 E39 2.5 tds 143CP Stage 1
    Chiptuning BMW Seria 5 E39 2.5 tds 143CP Stage 2

Este cu ceva reducere, insa nu prea mare din cauza vechimii modelului si modului prin care se poate modifica. Hai sa zicem ca daca vii de la Craiova la Bucuresti iti mai dau un discount de 25 euro si in final pretul ajunge la 225 euro.
    Chiptuning si anulare filtru particule: www.obdtuning.ro/ | www.anularedpf.ro/

Comentariu

Weekendul viitor sunt la Constanta. Daca vreti puteti sa ma contactati. Datele de contact le gasiti pe prima pagina in acest topic.

Spor la KM!
      Chiptuning si Remapari DIMSPORT
      sigpic

Comentariu

Si eu posibil sa ma aflu la Brasov, deci cine are nevoie de un tuning in zona Ploiesti-Brasov ma poate contacta telefonic.

Comentariu

salut ma intereseaza daca aveti ceva pentru un motor de citroen xantia 1995 , 2.0 turbo benzina , cod xu10j2te , motorul are ax cu came , evacuare , intercooler si admisie schimbate . multumesc

Comentariu

E prea veche motorizarea. Nici nu stiu exact ce ecu are. Fa o poza daca poti la calculator si posteaz-o aici.

Comentariu

subaru legacy 2005 2.5i aspirat 165 cp?

Comentariu

Nu avem momentan solutie tehnica de resoftare pentru acest model.

Comentariu

Salut!
                  Numai 1800ron costul resoftarii la RX8? Ca la alte firma n-am gasit pret sub 600euro
                  Mazda RX-8, +250CP,K&N intake, Brembo brakes, Catless midpipe, Fujitsubo exhaust, 9500rpmm...

Comentariu

Cam asa. Vrei sa fie mai mult? Oricum nu fac multe firme de tuning modelele japoneze.

Comentariu

Postat în original de Doc Vezi post
                      Buna ziua,

Ma numesc Alexandru (alias Doc) si sunt reprezentantul firmei de tuning Dimsport.

Dimsport Romania, infiintata in 2003, este prima firma de tuning din Romania care produce soft-uri personalizate pentru toata gama de autovehicule. Prin intermediul Dimensione Sport- Italia, firma cu peste 15 ani de experienta in domeniu si lider de piata in producerea si vinzarea de aparatura de tuning, am reusit sa producem si sa dezvoltam software optimizat pentru cresterea puterii si cuplului cu valori cuprinse intre 10-35%, reducerea consumului de carburant, reducerea emisiilor poluante la intreaga gama de motorizari benzina sau diesel, aspirate si turbo.

De asemenea, din prisma faptului ca acest topic este unul de publicitate pe un forum, va anuntam pe aceasta cale ca firma DimSport ofera membrilor Supercars.ro discount-uri evidente la toate optimizarile software realizate. Nu trebuie decat sa ne contactati in PM sau la numarul de telefon afisat pe site pentru a ne furniza numele de utilizator al forumului supercars.ro.

Ii multumesc pentru introducerea facuta pe forum, colegului nostru Rares (alias CT84LEU) care reprezinta firma Dimsport in Constanta.

Pentru programari in Bucuresti sau Ilfov ma puteti contacta la 0751-194.100 sau prin formularul de contact afisat pe site-ul www.dimsport.ro

Daca aveti intrebari legate de cresterile de performanta ce se pot aduce unui anumit model de masina, nu ezitati sa le postati in cadrul acestui forum.

Va multumesc,
                      Doc
                      Recomand cu incredere serviciile oferite de Doc si DimSport.
                      Ca sa dovedesc cele afirmate puteti viziona link-ul unde este prezentata masina mea:
                      http://www.supercars.ro/forum/dacia/...-b-64-pfl.html

Multumesc Doc si DimSport.
                      sigpicFast&Furious

Comentariu

Iti multumim si noi pentru increderea acordata.

Comentariu

Doc drum ceva inspre craiova sau apropriere ai?.Am inteles ca la inidan honda tg-jiu fac resoftari cu soft de la voi.ii recomanzi? stii cumva ce preturi practica?
                          sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Momentan nu am drumuri de facut prin tara si nici nu stiu cand sa-ti ca voi ajunge macar la Pitesti.

Comentariu

Doc, daca schimb filtrul de aer si montez un kit admisie AEM CAI am inteles ca e nevoie si de o interventie la ECU(acelasi lucru fiind valabil si pentru evacuare si fulii usurate), pentru a nu intampina probleme, iar aportul de putere sa se cunoasca.Se poate face asta la voi?
                              Multumesc
                              Mazda RX-8, +250CP,K&N intake, Brembo brakes, Catless midpipe, Fujitsubo exhaust, 9500rpmm...

Comentariu

Da, putem face modificari la Mazda RX-8, iar modificarile aduse admisiei sau evacuarii necesita optimizarea softului.

Comentariu

Procesare...
                                X