Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Chiptuning si Remapari DIMSPORT

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Chiptuning si Remapari DIMSPORT

Vrei mai multi cai, mai mult cuplu si consum redus? Dimsport te ajuta inca din 1991 sa obtii asta de la masina ta!

Despre Noi
    Dimsport Romania este o firma specializata in cresterea performantelor prin tuning electronic la majoritatea autoturismelor moderne ce folosesc pentru managementul motorului o unitate centrala denumita ECU (electronic central unit). In prezent suntem un nume puternic pe piata din Romania avand in portofoliu un numar impresionant de masini preparate si clienti multumiti de serviciile oferite de firma noastra. Prin intermediul Dimensione Sport Italia, am reusit timp de 7 ani la rand si impunem un standard de calitate ridicat pentru clientii nostri din Romania.
    Ce facem noi?
    >> cresteri de performanta pentru masina dvs prin optimizari electronice
    >> consultanta in alegerea pachetelor de tuning
    >> pregatiri electronice pentru masini de competitie
    Cine suntem?
    Echipa noastra din Romania este formata din personal tanar, pregatit si instruit sa gaseasca cele mai bune solutii profesionale de tuning pentru masina dvs. Nu ezitati sa apelati la noi atunci cand aveti nevoie de o echipa de profesionisti, indiferent daca sunteti sau nu client, noi vom incerca sa va ajutam.
    Tehnologie
    Pentru ca pasiunea noastra pentru automobile nu are limite suntem obligati sa fim la curent si sa detinem cele mai noi tehnologii hardware si software in domeniul optimizarilor electronice. Detinem aparatura cu care putem face reprograma peste 90% din autoturisme direct prin portul OBD II in deplina siguranta si intr-un timp mult mai scurt decat un chiptuning clasic.

Preturile
    Preturi incepand cu 175 de euro pentru benzina aspirat, 175 de euro pentru turbo diesel varianta ECO tuning si 200 de euro pentru turbo diesel stage 1.

Reprezentanta Dimsport
    0744337166 sau dimsport.constanta@gmail.com
    De asemenea puteti consulta site-ul nostru www.dimsport.ro pentru mai multe detalii.
    sigpic

Nu comentez preturile , da e clar, ca sa si merite investitia la un benzinar aspirat de exemplu, tre sa ai minim 130 de cai...ca cu banii astia la ceva marci mai low cost iei motor mai mare decat ce vroiai initial
    sigpic

Comentariu

Buna treaba ! Succes in continuare baieti !
      sigpic

Comentariu

Postat în original de Geo Vezi post
        Nu comentez preturile , da e clar, ca sa si merite investitia la un benzinar aspirat de exemplu, tre sa ai minim 130 de cai...ca cu banii astia la ceva marci mai low cost iei motor mai mare decat ce vroiai initial
        A pus niste preturi asa informative,el fiind reprezentantul Dimsport Constanta, mai multe detalii cu preturi mai gasiti aici www.dimsport.ro

Comentariu

Preturile pentru membrii acestui forum vor fi reduse fata de ceea ce se cere in mod normal. Pentru a beneficia de reducere o sa trebuiasca sa furnizati in cazul in care ne contactati telefonic numele de utilizator pentru verificare. Oricum resoftarea se face pe baza de programare asa ca mai mult ca sigur ne vom auzi telefonic.
          sigpic

Comentariu

E acelasi soft ca cel pe care il foloseste Doc la Bucuresti? din ce am inteles de la el, e un aparat special pe care se afla softu si daca nu se foloseste ala, inseamna ca nu e soft dimsport..ceva de genu.
            sigpic

Comentariu

Poate suna cam aiurea...nici nu m-a interesat pana acum....care e diferenta dintre chip si remapare?eu am remapare(cre'ca)...de ex..la un logan 1.4mpi 75cai .cu cat creste puterea?

Comentariu

@Geo - Da, suntem colegi la Dimsport. Softul nu se afla pe un aparat special. Aparatura pe care o folosim este speciala. Fiecare automobil se softeaza individual. Nu exista softuri stocate intr-o baza de date si de acolo punem un fisier. Este un asa numit custom remap.

@emr3 - Daca e sa o luam adliteram, chiptuning inseamna schimbarea epromului din interiorul calculatorului. Este o sintagma care se confunda adesea in discutiile de rand cu remaparea. Remaparea inseamna schimbarea informatiei din interiorul epromului fara schimbarea fizica a acestuia. De preferat remaparea se face pe mufa de diagnoza. In cazul remaparii unui motor aspirat, castigul de putere este de maxim 10%, castig de cuplu tot 10%
                Ultima editare de CT84LEU; 15.Jan.2011, 14:07.
                sigpic

Comentariu

Deci e acelasi soft pe care il pune doc pe masini sau nu? daca poti, lasa mi si mie un mesaj privat cu cat ma costa pentru un logan 1.4 mpi 75 cp...nu vreau sa par nesimtit, da pretu pe care il practica Doc pe LC e mai mult decat rezonabil si mai mult n-as da ms.
                  sigpic

Comentariu

Ms pentru raspuns CT84LEU...

Comentariu

1 si cu 1 fac 2. Weekendul care vine o sa fiu in Constanta. Daca exista doritori, cu cea mai mare placere o sa incerc sa servesc pe toata lumea. Programul este destul de incarcat dar mai gasim cateva locuri.

@emr3 - daca vrei, putem sa ne intalnim sa-ti diagnostichez modificarea facuta de cine ti-o fi facut-o. Vei primi parerea noastra despre ce este acolo si posibilitatea de upgrade la softul nostru (daca poate exista o imbunatatire a starii actuale). Nu intentionez sa iti iau banii, diagnosticarea este din partea casei.

Am fost in Constanta si am lasat 2 posesori de Logan 1.4 foarte incantati si un posesor de Mercedes B-class(W245) 180cdi 109 cai de fabrica ,fericit posesor de 140 de cai. Modificarea la B-class a durat aproximativ 1 ora, ora in care am avut ocazia sa cunosc un om extraordinar, cu o meserie pe masura si pe aceasta cale doresc sa-i transmit succes maxim si sanatate multa.
                      sigpic

Comentariu

Mah Leone, nu am citit aici ca esti prezent pe plaiuri dobrogene in W.E. Na te-am ratat si de data asta , iti mai vedem si eu culoarea ochilor.
                        sigpic

Comentariu

Tocmai am decis ca weekendul acesta sunt in Constanta din nou. Am ceva programari dar mai incap 2-3 masini.

Spor la kilometrii!
                          sigpic

Comentariu

Buna ziua,

Ma numesc Alexandru (alias Doc) si sunt reprezentantul firmei de tuning Dimsport.

Dimsport Romania, infiintata in 2003, este prima firma de tuning din Romania care produce soft-uri personalizate pentru toata gama de autovehicule. Prin intermediul Dimensione Sport- Italia, firma cu peste 15 ani de experienta in domeniu si lider de piata in producerea si vinzarea de aparatura de tuning, am reusit sa producem si sa dezvoltam software optimizat pentru cresterea puterii si cuplului cu valori cuprinse intre 10-35%, reducerea consumului de carburant, reducerea emisiilor poluante la intreaga gama de motorizari benzina sau diesel, aspirate si turbo.

De asemenea, din prisma faptului ca acest topic este unul de publicitate pe un forum, va anuntam pe aceasta cale ca firma DimSport ofera membrilor Supercars.ro discount-uri evidente la toate optimizarile software realizate. Nu trebuie decat sa ne contactati in PM sau la numarul de telefon afisat pe site pentru a ne furniza numele de utilizator al forumului supercars.ro.

Ii multumesc pentru introducerea facuta pe forum, colegului nostru Rares (alias CT84LEU) care reprezinta firma Dimsport in Constanta.

Pentru programari in Bucuresti sau Ilfov ma puteti contacta la 0751-194.100 sau prin formularul de contact afisat pe site-ul www.dimsport.ro

Daca aveti intrebari legate de cresterile de performanta ce se pot aduce unui anumit model de masina, nu ezitati sa le postati in cadrul acestui forum.

Va multumesc,
                            Doc
                            Chiptuning si anulare filtru particule: www.obdtuning.ro/ | www.anularedpf.ro/

Comentariu

Bine ai venit Doc,chiar vroiam sa-ti fac o invitatie aici pe supercars.
                              In numele tuturor userilor iti multumesc pentru reducerea care o faci pentru noi si sper ca toata lumea sa fie multumita.

Comentariu

Procesare...
                              X