Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Chiptuning si Remapari DIMSPORT

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

In Mures si Cluj nu au dealer deocamdata.
    Uite aici reteaua de dealeri http://www.dimsport.ro/ro/contact-di.../retea-dealeri

Comentariu

Vazusem reteaua aia dar speram sa fi aparut ceva si pe aici.Ms oricum.Am vazut ca se ofera discount pentru membrii forumului.Cam cat m-ar costa pe mine o Remapare la un BMW 118 d 122 Cp?Cu reducere bineinteles.Ms

Comentariu

Postat în original de sadsmile Vezi post
        Vazusem reteaua aia dar speram sa fi aparut ceva si pe aici.Ms oricum.Am vazut ca se ofera discount pentru membrii forumului.Cam cat m-ar costa pe mine o Remapare la un BMW 118 d 122 Cp?Cu reducere bineinteles.Ms
        Salut, avem nevoie de mai multe informatii legate de masina. model exact(e46?), an de fabricatie. Multumesc!
        sigpic

Comentariu

Nu stiu exact modelul pentru ca e prima mea masina bmw.Acuma va zic din talon:BMW 118 d,1995 cc,90 kw,an fabricatie 2005,EURO 4.Pun si seria de sasiu poate va ajuta cu ceva: wbaug31000pu24392.Si pentru alte informatii de care aveti nevoie,va rog sa spuneti exact ce trebuie si eu va scriu.Astept un raspuns.Multumesc.

Comentariu

Gata, am identificat motorizarea si modelul. Modifcarea se poate efectua fara nici un fel de problema, motorizarea este evidentiata la noi pe site pe modelul seria 3 insa este acelasi lucru.
            Chiptuning BMW Seria 3 E90/E91/E92/E93 2.0 d 122CP Stage 2

Pretul special pentru ca sunteti membru al forumului, pe fiecare treapta de modifcare, considerati un discount de 50 EUR respectiv stage 1 - 200 EUR, stage 2 - 300 EUR.
            Recomandarea mea ar fi stage 2 pentru masina dvs.

Va rog sa ma contactati telefonic pentru a stabili detalii legate de o posibila intrevedere. 0744337166. Multumesc!
            sigpic

Comentariu

Multumesc pentru raspuns.O sa va contactez telefonic sa stabilim ce facem si mai ales cum o facem tinand cont ca eu sunt din Mures. Poate aveti drum prin zona si facem cumva.O zi buna

Comentariu

Buna ziua urmaresc de mai mult timp forumul, recent am achizitionat un golf 5 gt 1.4 tsi 125kw 170 cp .. ce am observat la el este evacuarea care in prima faza am zis ca e stock insa dupa ce am mai vazut si alte masini am vazut ca intr adevar e custom am gasit si certificat de omologare de la nemti masina fiind adusa din germania de la firma bastuck rog a nu se considera reclama aceasta este evacuare BASTUCK & Co GmbH - Edel. Stahl. Stark. :: SHOP respectivul a optat pt a nu avea toba intermediara , diametru noii evacuari este de 70mm
                M-ar interesa ce varianta / stage pt care sa optez 1 sau 2 si cam la ce putere ar ajunge tinand cont de evacuare , multumesc stima! cum se poate verifica daca masina nu are deja vreun soft schimbat deja din moment ce i a facut evacuarea asta. MULTUMESC!!!

Comentariu

Merge sa-i faci doar un Stage 1, mai mult nu duce asa cum e acuma, uite AICI.
                  Practic dupa resoftare o sa ai 190cp si cuplu 288Nm, ca sa vezi daca ai e deja facuta vreo resoftare poti sa vezi doar venind la un dealer Dimsport din tara si iti v-a spune pe loc dupa ce iti vede mapa ECU.

Comentariu

Vad ca pe site pt mk5 gt 170 cp sunt stage 1 la 198 si 2 la 210 , ai postat e la mk6 cel de 160 ..

Comentariu

pentru stage 1 se poate face la bacau si la ce pret ? o reducere ceva ? D

Comentariu

Postat în original de pit90 Vezi post
                        pentru stage 1 se poate face la bacau si la ce pret ? o reducere ceva ? D
                        Am vorbit la telefon, pretul este 400EUR pentru stage 2, presupune sa te deplasezi tu la unul din sediile - Galati sau Bucuresti. Astept un semn din partea ta cand vei fi hotarat.
                        sigpic

Comentariu

Postat în original de pit90 Vezi post
                          Vad ca pe site pt mk5 gt 170 cp sunt stage 1 la 198 si 2 la 210 , ai postat e la mk6 cel de 160 ..
                          Ai dreptate, cu stage 2 treci de 200cp si cuplu in jur de 300Nm asa cum se vede AICI.

Comentariu

Postat în original de sadsmile Vezi post
                            Multumesc pentru raspuns.O sa va contactez telefonic sa stabilim ce facem si mai ales cum o facem tinand cont ca eu sunt din Mures. Poate aveti drum prin zona si facem cumva.O zi buna
                            Am sa va rog sa ma contactati. Dintr-o regretabila eroare de soft de telefon am pierdut toata agenda.

Multumesc!
                            sigpic

Comentariu

Buna ziua. Pentru un fiat stilo 2001 1.9 jtd 115 cai se poate face remapare? Multumesc

Comentariu

Se poate in doua variante de putere:

Stage 1 cu 132 CP si cuplu 290nm, pret 250 euro, detalii suplimentare aici Chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 115CP Stage 1

Stage 2 cu 142 CP si cuplu de 310nm, mai multe detalii aici,pret 300 euro Chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 115CP Stage 2

Comentariu

Procesare...
                                X