Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Chiptuning si Remapari DIMSPORT

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Salut ! Aveti sediu si in Timisoara ?

Comentariu

Pentru localizare dealer, uite aici alegi Romania si apoi Timisoara. DimSport: Retea de dealeri

Comentariu

@DOC- Salut.
        M-am uitat pe sait-ul vostru si nu am vazut modelul de Bmw E39 cu motorizare de 1998 cmc.
        Daca nu te deranjez, te rog sa imi spui daca se poate face resoftare pentru acest model si cit este pretul .
        Toate cele bune si numai de bine de aici de la Craiova.

Comentariu

Resoftare direct prin mufa de diagnoza la acest model nu se poate face din cauza anului de fabricatie. Ca sa citesc datele din ECU va trebui sa ii fac chiptuning, iar operatiunea aceasta are un pret mai mare. Te costa 250 euro un chiptuning la acest model de BMW.
          Chiptuning si anulare filtru particule: www.obdtuning.ro/ | www.anularedpf.ro/

Comentariu

Salut .
            Am intrat pe site-ul vostru si nu gasesc remap pt Astra H 1.6 de 105 cai , dar in schimb vad ca aveti pt 1.4 90 cai.
            Deci pt mine se poate?
            Si la ce pret?
            Astra H 1.6 16v cu sofer OPC

Comentariu

Se poate face numai la Bucuresti. Costul unei modificari este de 150 euro si castigul este situat intre 8-10% din valorile initiale.

Comentariu

Pentru Seat Ibiza 6L 1.2 12v 51kw 2007 facelift ...
                Un pret si ce castig as putea avea ?
                My special girl... Is my car.
                sigpic

Comentariu

Salut Doc,
                  Pentru un BMW E60 530d 160KW 218CP? Un stage 1 sau 2. Cat ar costa?

Comentariu

Salut,

Iti trimit datele de contact si oferta in PM cu ambele variante de tuning.

Comentariu

Salut! am si eu o intrebare.......se poate face resoftare la un Peugeot 405 SRI ,1998 cmc ,89 kw????astept raspuns..multumesc

Comentariu

Ce an de fabricatie este masina? Nu fac chiptuning la modele mai vechi de anul 1998.

Comentariu

1993 an de fabricatie.sa inteleg k nu se poate face chiptuning???......se poate face ceva,ai idee???

Comentariu

EU nu am ce sa ii fac la acest model. Va trebui sa sapi mai mult pe internet dupa modelul acesta si poate ai noroc sa intalnesti cativa pasionati. Cred ca ei te pot indruma mai bine decat mine la modificari.

Comentariu

Salut! pasionatilor de masini sport! La un golf 5 gt 1.4 tsi 170cp ce performante se obtine si la ce costuri ? multumesc stima!

Comentariu

Salut.Sunt aproape de a achizitiona un Seat Leon 2.0 tdi,140 CP.As vrea sa ii fac un upgrade si sunt curios ce imi puteti oferi.Daca are 170000 km crezi ca e prea mult pentru o remapare de bun simt?Daca se poate,ma intereseaza si un pret si daca se poate face pe undeva in zona Mures,Cluj.Ms anticipat

Comentariu

Procesare...
                                X