Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
@speed era mai bine daca puneai unul si pe portbagaj chiar acolo sub motorizare...ma refer la un sticker mic rosu ca banuiesc ca se vede bine pe culoarea masinii tale.
Acolo pe chenarul de la numar nu prea se vede.
PWR se vede destul de bine.eu am scos emblemele,mai e decat cea cu desfacatorul de bere si nu venea bine deloc acolo,m-am tot gandit.Cel mai mult imi place cum vine cel de pe spoiler.Multi se uita la nr de inmatriculare.
PWR ma gandeam sa facem unul ceva 4tunning pe alb,nu pe romb MISHU ne poate ajuta in photoshop.
@speed a iesit bine...eu in locul tau pe suportul de numar alegeam culoarea alba...pentru ca este mult mai lizibil pe negru...si pe spoilerul fata alegeam rosu pentru ca se vede mai bine decat alb pe culoarea masinii....adica invers.
Iar cel de pe luneta pe partea pasagerului jos....acolo se pun deobicei....in coltul ala sus cum l-ai pus tu e mai greu de vazut....puteai macar sa-l pui in partea de jos.
Azi am reusit sa profit de ziua insorita care a fost si sa spal masina si implicit sa pun stickerele trimise de PWR caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru promtitudine
Rezultatul :
Imi place, a iesit bine, merci ca l-ai pus, de fapt multumesc tuturor care si-au pus pe masini stickere si promoveaza site-ului.
Mi-ar fi placut sa fie mai multi dar e bine si asa.
Le-am lipit si eu, o sa revin cu poze...modelul acela personalizat il am doar in faza de desen...totusi eu as merge pe un flyer,impartirea lor e foarte simpla...avem avantajul suprem ca suntem un forum plurimarca.
Alfista fino alla morte!Il cuore ha sempre ragione!
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu