Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sticker supercars pe masini

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de Andraey Vezi post
    Nici o idee despre sticker?

Acesta merge daca se pune un text pe el ca flyer (o alta chestie care ar trebui sa o facem),nu ca sticker.Mie mi-a facut un amic un model de sticker,dar nu prea merge,deoarece scrisul este divers de modelul care apare pe site...chestia e ca trebuie sa folosim exact modelul de scris asa cum apare pe site,doar adougat in fata www.
    PS: Pentru a face ceva special,prima data ar trebui gasita o sigla (stema) supercars...iar acea stema ulterior inclusa in text sau in fata acestuia.
    Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

NU trebuie sa luam de baza scrisul forumului, se poate face totul de la "0", alt scris, alta gandire, asezare, culoare, etc.

Este buna si ideea cu sigla, ceva simplu dar semnificativ, vizibil, sa poate fi recunoscuta de la 4-5 metri si care sa poate fi introdusa in scris cu usurinta.
      sigpic .

Comentariu

Basti77 cred ca poti scoate mai mult de atat in semnatura !
        Reparatii Turbine Auto http://www.reparatii-turbosuflante.ro/

Comentariu

In final nu i-a nimeni initiativa?
          sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

As lua eu dar nu cred ca îmi permite "functia" aici ... Sunt multi moderatori concentrati pe orase de la care ar putea pleca initiativa si pana la urma ei cunosc mai bine ceea ce se doreste de la acest forum!
            In progress 1st 206+

Comentariu

Am dat eu comanda azi dimineata la niste stickere, maine o sa le ridic si o sa le vedeti si voi.
              Sunt niste texte simple(care se pot lipi pe luneta spate,portbagaj,spoiler sau chiar usile laterale fata) in genul .www.supercars.ro sau Supercars.ro sau Supercars.RO le-am scos doar in 2 culori(alb si rosu) pentru ca sunt cam scumpe.

Comentariu

Sa postezi poze si daca e am eu pe cineva la tg-jiu si le facem mai ieftin.

Comentariu

Am ridicat azi stickerele(in diverse marimi), au fost 2 foi A3,una de culoare alba si alta rosie, au costat 70 ron.
                  Cine doreste sa promoveze acest site si vrea sa-si lipeasca pe parbriz,luneta,portbagaj sau usile laterale,etc sa-mi lase un PM cu adresa si le voi trimite eu intr-un plic.
                  Nu va costa nimic, totul e gratuit.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Sticker-Supercars.ro-4.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	90,1 KB 
ID:	38330 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Sticker-Supercars.ro-1.jpg 
Mărime:	100,2 KB 
ID:	38332 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Sticker-Supercars.ro-2.jpg 
Mărime:	79,6 KB 
ID:	38333 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Sticker-Supercars.ro-3.jpg 
Mărime:	86,7 KB 
ID:	38331

Comentariu

Pff ... o gramada bani pentru 2 foi nu trebuiau sa coste mai mult de 30-40 lei maxim la cat de micute sunt ... cred ca cel mai bine o sa stea pe luneta tipul acesta de sticker !
                    In progress 1st 206+

Comentariu

Pentru cei care au folie neagra pe luneta merge de minune sticker de culoare alba, e foarte lizibil, oricum eu va trimit si din ambele culori.

Comentariu

Mie sa imi trimiti albe.

Comentariu

Tie am sa-ti dau mai multe, ca poate isi pune si adi cu BMW-ul unul mic acolo pe luneta.
                          Luni am sa le trimit.
                          PS. Inainte sa le lipiti pe masina:
                          -curatati bine zona sa fie curat si uscat;
                          -desfaceti doar folia de sub litere..aia de jos...literele trebuie sa va ramana lipite pe folia de sus;
                          -apoi lipiti de la stanga la dreapta usor;
                          -dupa luati o carpa...ceva si presati bine pe sticker-ul lipit ca sa adere cat mai bine pe suprafata;
                          -iar la final dezlipiti si folia de sus...de peste litere;

Cateva poze cu primele stickere pe o masina.
                          Trebuie sa aveti grija si rabdare cand dezlipiti folia de jos astfel incat sa va ramana literele lipite pe folia de sus(aia mai transparenta).

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie0096.jpg 
Mărime:	82,9 KB 
ID:	38364 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie0094.jpg 
Mărime:	115,3 KB 
ID:	38365 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie0100.jpg 
Mărime:	80,3 KB 
ID:	38366

Comentariu

Inseamna ca mie imi trebuie pe rosu , nu am luneta cu folie sau in culoare inchisa.
                            Oricare ar fii eu il voi pune in coltul de sus dreapta.
                            Revin cu poze dupa ce il lipesc.

Comentariu

@adrian17071979 Nu stiu cat de bine se vede rosu, mai bine ai pune alb...poate in viitor iti pui si folie.
                              Deci fiind masina inchisa la culoarea...eu zic sa optezi doar pentru stickere albe...ca sa fie cat mai lizibile.

Comentariu

Am sa optez pentru culoare alba si am sa il lipesc pe partea dreapta in colt pe portbagaj.
                                Azi ma intalnesc cu speed si am sa iau de la el stikerele si pentru DDK , rZvBoom si pentru Fiatul Punto de care am discutat .
                                Vad ca au prins bine la public in cazul in care mai sunt cereri poti sa ne mai trimiti?

Comentariu

Procesare...
                                X