Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Acesta merge daca se pune un text pe el ca flyer (o alta chestie care ar trebui sa o facem),nu ca sticker.Mie mi-a facut un amic un model de sticker,dar nu prea merge,deoarece scrisul este divers de modelul care apare pe site...chestia e ca trebuie sa folosim exact modelul de scris asa cum apare pe site,doar adougat in fata www.
PS: Pentru a face ceva special,prima data ar trebui gasita o sigla (stema) supercars...iar acea stema ulterior inclusa in text sau in fata acestuia.
Alfista fino alla morte!Il cuore ha sempre ragione!
NU trebuie sa luam de baza scrisul forumului, se poate face totul de la "0", alt scris, alta gandire, asezare, culoare, etc.
Este buna si ideea cu sigla, ceva simplu dar semnificativ, vizibil, sa poate fi recunoscuta de la 4-5 metri si care sa poate fi introdusa in scris cu usurinta.
As lua eu dar nu cred ca îmi permite "functia" aici ... Sunt multi moderatori concentrati pe orase de la care ar putea pleca initiativa si pana la urma ei cunosc mai bine ceea ce se doreste de la acest forum!
Am dat eu comanda azi dimineata la niste stickere, maine o sa le ridic si o sa le vedeti si voi.
Sunt niste texte simple(care se pot lipi pe luneta spate,portbagaj,spoiler sau chiar usile laterale fata) in genul .www.supercars.ro sau Supercars.ro sau Supercars.RO le-am scos doar in 2 culori(alb si rosu) pentru ca sunt cam scumpe.
Am ridicat azi stickerele(in diverse marimi), au fost 2 foi A3,una de culoare alba si alta rosie, au costat 70 ron.
Cine doreste sa promoveze acest site si vrea sa-si lipeasca pe parbriz,luneta,portbagaj sau usile laterale,etc sa-mi lase un PM cu adresa si le voi trimite eu intr-un plic.
Nu va costa nimic, totul e gratuit.
Pff ... o gramada bani pentru 2 foi nu trebuiau sa coste mai mult de 30-40 lei maxim la cat de micute sunt ... cred ca cel mai bine o sa stea pe luneta tipul acesta de sticker !
Tie am sa-ti dau mai multe, ca poate isi pune si adi cu BMW-ul unul mic acolo pe luneta.
Luni am sa le trimit.
PS. Inainte sa le lipiti pe masina:
-curatati bine zona sa fie curat si uscat;
-desfaceti doar folia de sub litere..aia de jos...literele trebuie sa va ramana lipite pe folia de sus;
-apoi lipiti de la stanga la dreapta usor;
-dupa luati o carpa...ceva si presati bine pe sticker-ul lipit ca sa adere cat mai bine pe suprafata;
-iar la final dezlipiti si folia de sus...de peste litere;
Cateva poze cu primele stickere pe o masina.
Trebuie sa aveti grija si rabdare cand dezlipiti folia de jos astfel incat sa va ramana literele lipite pe folia de sus(aia mai transparenta).
Inseamna ca mie imi trebuie pe rosu , nu am luneta cu folie sau in culoare inchisa.
Oricare ar fii eu il voi pune in coltul de sus dreapta.
Revin cu poze dupa ce il lipesc.
@adrian17071979Nu stiu cat de bine se vede rosu, mai bine ai pune alb...poate in viitor iti pui si folie.
Deci fiind masina inchisa la culoarea...eu zic sa optezi doar pentru stickere albe...ca sa fie cat mai lizibile.
Am sa optez pentru culoare alba si am sa il lipesc pe partea dreapta in colt pe portbagaj.
Azi ma intalnesc cu speed si am sa iau de la el stikerele si pentru DDK , rZvBoom si pentru Fiatul Punto de care am discutat .
Vad ca au prins bine la public in cazul in care mai sunt cereri poti sa ne mai trimiti?
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu