Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sticker supercars pe masini

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Sticker supercars pe masini

V-ati gandit cumva la vreo modalitate de promovare a forumului, comunitatii ceva gen stickere ...
    In progress 1st 206+

Sincer sa fiu m-am gandit la asta dar m-am gandit la niste simple texte lipicioase in genul www.Supercars.Ro. lipite pe portbagaj in diferite culori ca sa fie lizibile pe orice culoare de masina, dar nu cred ca isi va pune careva pe masini.

Comentariu

Hmm... nu prea imi place ce aud, sunt membru si in alte comunitati si, sincer sa fiu si eu, moderatorii nu ar trebui sa gandeasca asa, sa fie asa pesimisti ci dimpotriva inaintezi o idee, vezi ce parere au ceilalti si daca trece de "cvorum" o pui in practica ... daca nu incerci sa schimbi ceva !
      In progress 1st 206+

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
        Sincer sa fiu m-am gandit la asta dar m-am gandit la niste simple texte lipicioase in genul www.Supercars.Ro. lipite pe portbagaj in diferite culori ca sa fie lizibile pe orice culoare de masina, dar nu cred ca isi va pune careva pe masini.
        De ce nu si-ar pune? eu pe langa siglele cluburilor AR din care fac parte,mai am lipite pe masina si ceva slogane alfiste
        PS:La o eventuala sigla Supercars,ar trebui lucrat putin si gasita varianta cea mai OK
        Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Postat în original de Andraey Vezi post
          Hmm... nu prea imi place ce aud, sunt membru si in alte comunitati si, sincer sa fiu si eu, moderatorii nu ar trebui sa gandeasca asa, sa fie asa pesimisti ci dimpotriva inaintezi o idee, vezi ce parere au ceilalti si daca trece de "cvorum" o pui in practica ... daca nu incerci sa schimbi ceva !
          Sa inteleg ca tu ti-ai pune pe masina un text de genul asta cu latimea de maxim 5-7cm si inaltimea de 1cm?
          Eu am zis asa ca stiu cam ce vor zice daca as propune asta...multi or sa zica ca strica aspectul masinii...alti nu isi pun din cauza denumirii site-ului "supercars" si sa nu se confunde cu masina lor care nu e un supercar,etc.

Comentariu

Pana in acest moment, navigand pe forum si cunoscand putin membrii de pe aici totul pare ok. Denumirea de "supercars" nu ar trebui sa fie luata numai ca sens de mega-masina si ca o unitate formata din mai multe marci de masini, lucru ce am observat ca doriti sa-l faceti aici!
            In ceea ce priveste chestia ca ti-ai pune acel sticker pe masina as zice de ce nu? Eu deja am pe luneta un sticker fain de la o comunitate si sta foarte bine ceva asemantor cu ce ziceai tu "latimea de maxim 5-7cm si inaltimea de 1cm"! Nu o sa postez poza ca sa nu se considere reclama
            In progress 1st 206+

Comentariu

Tu ai dreptate, o sa fac cateva exemplare in cateva culori, sa vedem cum vine pe masina si cine doreste sa promoveze site-ul gratis lipind un sticker in genul ala micut pe portbagaj sau luneta e ok, eu nu am nimic impotriva, chiar ma bucur cand vad initiative de genul asta.

Comentariu

Daca ai nevoie de ceva ajutor ma anunti
                In progress 1st 206+

Comentariu

Pana Sambata sper sa reusesc sa fac niste modele de stickere supercars mai speciale
                  Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Ok, dar sa fie doar in genul ala cum am zis mai sus, doar un text simplu, micut.

Comentariu

Pot sa incerc si eu ceva d am la activ o sigla (sticker) de forum. Dupa definitivare, ceva brelocuri s-ar dori ?
                      sigpic .

Comentariu

Nici o idee despre sticker?

In progress 1st 206+

Comentariu

Asa cum a spus andrei nici o idee pentru stiker???
                          sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Facut pe fuga. Semnatura
                            sigpic .

Comentariu

Degeaba ne strofocam noi aici ... daca moderatorii nu au interesul necesar nu se face nimic
                              In progress 1st 206+

Comentariu

Procesare...
                              X