Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Aici ai si tu dreptate .
    Dar acum tara noastra pregateste un set de normative legislative care surpriza.........
    Doar 3 luni se poate circula cu masina la noi in tara fiind inmatriculata bineinteles pe alte meleaguri respectivul autovehicul.
    Asadar , daca mai stateam anul trecut plateam in ianuarie 2500 euro taxa , bun si ce faceam ?
    Bineinteles BG , apoi.......dupa cateva luni sa fiu obligat sa platesc nu 1000 euro taxa de anul trecut , nici 2500 euro cum era in ianuarie , plateam cum este acum in jur de 1500 euro .
    Si tot plateam ca doar pentru masina aceasta am plecat.
    In fine , sunt multe de dicutat pe acest topic dar mai las si alte pareri de bine de rau sa le citim in liniste.

Comentariu

Nu stiu, mi se pare ca statul roman isi bate joc de noi

Daca nu ne dau alternative, de ce mortii lor tin taxa de inmatriculare care este NEFONDATA? Oricum, atata timp cat o sa fie toate taxele platite la masina, nu conteaza unde e inscrisa masina, de ce mortii lor nu le convine? Nu le convine ca se platesc doar roviniete si taxe de parcare?
      Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
      BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
      BMW E36 Coupe - 1.8

OPEL Calibra 2.0 16V SFI
      Opel Astra GSI
      Alfa Romeo 156
      BMW E34 Touring
      NOW: BMW E39

Comentariu

pai nu le convine,nu vezi,jeguri ce sunt,idiotii puteau foarte bine sa faca bani exact ca vecinii nostri,poate chiar mai bine dar fraierii se lacomesc si cand nu le iese pasenta incearca sa-ti puna bete in roate(sa circuli doar 3 luni cu masina in ro???)om trai si om vedea!ceea ce nu cred....Daca erau taxele de prima inmatriculare cel putin egale cu cele de la Bg,in secunda 2 o reinmatriculam la noi.....
        Zambetul este ca stergatorul de parbriz:nu opreste ploaia dar iti permite sa iti vezi de drum....

Comentariu

Corect Comishel , cit de mult castiga statul........
          Eu nu imi doresc asemenea lege , dar asa se zvoneste , toata presa a scris acum cateva saptamani de aceasta lege.
          Lege care de altfel se contrazice dar la noi orice este posibil.

Comentariu

Din anumite motive (sunt expuse de colegi pe topic mai sus) sunt pro pentru inmatricularea in Bulgaria...Eu unul am masina inscrisa in IT si asa va ramane ever...daca imbecili astia inventeaza un set de normative legislative ciudate si originale,made in Romania...legea cu circulatul doar trei luni cu nr. de alt stat din UE,eu renunt la cetatenia romana si asa ma va doare in cot de normativele lor legislative
            Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Pentru ca daca ala din bulgaria o radiaza acolo tu risti dosar penal in Romania pentru punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat.
              Pentru ca daca faci Doamne fereste accident niciodata nu o sa scapi cu amiabila.
              Pentru ca politia opreste tot timpul pe baietii cu masini texane. Pentru toti se uita urat la tine in trafic si folosesc apelative gen "tara", "sarac", "scav" ... etc

Sunt motive suficient de bune pentru a inmarticula masina in RO?

Parere personala: daca o sa am vreodata accident cu o masina "texana" in mod cert o sa mergem la politie si daca e cu pierdere de permis sigur o sa il piarda. Pentru ca si eu o sa am mari probleme cu reparatia masinii.

Comentariu

pentru ca daca ala din bulgaria o radiaza acolo tu risti dosar penal in Romania pentru punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat.
                Corect, dar daca o inmatriculezi in alta tara, cauti si tu pe cineva serios.. eventual sa il cunosti .. sa nu risti aiurea.
                Pentru ca daca faci Doamne fereste accident niciodata nu o sa scapi cu amiabila.
                Asta asa e .. singurul minus pe care il vad eu.
                Pentru ca politia opreste tot timpul pe baietii cu masini texane.
                Nu neaparat, fosta mea masina a fost pe BG si am tinut-o vreo 10 luni .. am mers zi de zi si nu am fost oprit niciodata.
                Pentru toti se uita urat la tine in trafic si folosesc apelative gen "tara", "sarac", "scav" ... etc
                De ce ti-ar pasa de parerea unor cocalari de genul asta, care folosesc asemenea apelative?
                PIETON CU PERMIS.

BMW E34 -2.5tds M51D25OL- w/ 17' M5 wheels (SOLD)

Comentariu

Yrman le-ai punctat foarte bine, mai bine de atat nu se putea.

Comentariu

pe mine nu m-ar deranja sa dea minunata lege cu masinile de bulgaria, dar concomitent sa imi dea dreptul sa deschid focul in cartierele de "indieni" pentru ca in fond si la urma urmei tot aia e...

Comentariu

Nu sunt nici pro nici contra treaba cu inmatriculatul masinilor pe bg este strict vina statului pentru magaria ce a facuto cu taxele astea uriase acum toata lumea vrea masina nu? dar nu toti isi permit sa le ia noi sau masini scumpe
                      acum fiecare isi inmatriculeaza masina unde ii permite buzunarul nu trebuie sa ii vedem cu alti ochi pe cei cu masini pe bg am auzit vb ca soferii cu masini pe bg ar fi soferi prosti nu cred treaba asa nu tine soferia de numarul de inmatriculare aici fqacand exceptie ciorile ..... eu am masina pe germania ca aici locuiesc si ma costat undeva la 75 euro inmatricularea iar asigurarea 130 euro pe luna pt ca este prima masina rulata in germania de catre mine dar dupa un an scade putand ajunge si la 30 euro pe semestru adica pe 3 luni .
                      BMW E46 318i

Comentariu

Procesare...
                      X