Fals cartea masinii e tot la tine,asta daca ai inscris masina pe bune,daca nu poate sa fie motostivuitor,drujba etc.Iar pe actele de bulgaria bune scriesi in engleza de cand au intrat in comunitate.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA
Adună
X
-
Salutare,
Părerile sunt împărțite când vine vorba de Bulgaria.
Mă ocup de ceva timp cu înmatriculatu' la vecinii noștrii. Ce vă sfătuiesc..nu vă luați mașini de acolo, bulgarii sunt mult mai cârpaci decât noi, dacă tot vrei o mașină ok,dă-i o fuga în Germania, îți iei ceva calumea și o înscrii la bulgari.Bulgarii nu prea radiază mașinile, în cel mai rău caz, le scad de la financiar ca să nu mai plătească impozit.
Cine are nevoie de consultanță, sau vrea să înscrie o mașină,poate să îmi dea PM.De asemenea fac și asigurări + ITP.
PS: nu-i reclamă
Comentariu
-
Am votat DA,de vreo 3 ani am numai masini inscrise la vecinii nostri,nu am intampinat nici o problema,actele reactualizate la timp,rovigneta pe Romania,m-a oprit si militia,au verificat si am plecat linistit mai departe.Deci in principiu mult mai putine cheltuieli pe an la Bg.Zambetul este ca stergatorul de parbriz:nu opreste ploaia dar iti permite sa iti vezi de drum....
Comentariu
-
Asa este, sunt taxele mult mai mici la vecini nostri, dar eu am auzit zilele astea pe la TV ca vor sa numai dea voie sa se inmatriculeze pe BG atata timp cat se circula in Romania cu acea masina mai mult de 3 luni parca, chiar Politia vrea sa interzica asta pentru ca cica nu se poate verifica cu exactitate proprietarul masinii.
In cazul in care nu se mai da voie o sa fie cam greu pentru cei cu motoare peste 2000cc(la noi in tara sunt foarte mari taxele)...numai zic de inmatricularea masinii apoi.
Comentariu
-
Sincer cred ca nu o sa faca nimic,au mai incercat ei si inainte,ar insemna discriminare,nu stiu cum le va pica asta UE,totusi suntem in aceasi oala,nu stiu de ce dar eu stau linistit,am o presimtire ca o sa fie bine
Zambetul este ca stergatorul de parbriz:nu opreste ploaia dar iti permite sa iti vezi de drum....
Comentariu
-
Eu unul sunt pro, din simplul fapt ca NU vreau sa dau bani statului roman care-si bate joc de noi cu taxele si toate cele
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
BMW E36 Coupe - 1.8
OPEL Calibra 2.0 16V SFI
Opel Astra GSI
Alfa Romeo 156
BMW E34 Touring
NOW: BMW E39
Comentariu
-
Adevaru e ca tu si muncesti de te rupi sa platesti taxe
ON : Impotriva BG. Cine are bani de masina in RO sa isi ia. Cine isi ia o masina decenta , 6-7000e are bani si de taxa ( Euro 3 sau Euro 4 ) , de obicei cele inm in BG sunt bmw E36, E34 , Vectra B... masina cu 34892364827 de KM la bord, care in 2-3 ani cad si raman pe strazi.
Ca sa nu mai vorbim de ASIGURARILE lor... deci, IMPOTRIVA !
Un exemplu bun de urmat este Adrian(si cateva cifre
) cu E39-le. Si-a luat omu` 520, motor mic, taxa mica si a inmatriculato in RO. Cred k si-ar fi dorit si el un 530D FULL sau poate un 540 V8... dar decat sa ai V8 si nr de BG mai bine 2.0 si nr de RO
sigpic
SLAMMED DACIA LOGAN
STACE|WORKS ROMANIA
Comentariu
-
Aici ai dreptate Stefi , sincer nu imi da mana sa semnez actele masinii pe alt nume decat al meu.
Sunt bani munciti si sincer nu imi convine.
Am luat masina cu 2000 euro+500 euro drumul , mancare si cazare+ 1000 euro taxa = 3500 euro.
Cred ca la vecinii nostri o scoteam in 3000 euro dar m-am gandit bine si am zis nu , masina sa imi apartina in totalitate chiar si pe talon si carte.
Multumesc Stefi de aprecieri , cine nu si-ar dori un 530d , 525d , 540i ( care acolo l-am gasit si cu 1500 euro , motorul fiind in portbagaj nou totul , mai ramanea doar asamblarea ).
Comentariu
-
Ai pus punctul pe "i",adevarul e asa este, nu ai sa vezi niciodata masini gen Porsche Cayman,X5,X6,M3(modele 2008-2009-2010) inmatriculate pe BG, in general sunt masini foarte vechi sub ani 2000...masini de maxim 5000euro.Postat în original de stefiPJJ Vezi postAdevaru e ca tu si muncesti de te rupi sa platesti taxe
ON : Impotriva BG. Cine are bani de masina in RO sa isi ia. Cine isi ia o masina decenta , 6-7000e are bani si de taxa ( Euro 3 sau Euro 4 ) , de obicei cele inm in BG sunt bmw E36, E34 , Vectra B... masina cu 34892364827 de KM la bord, care in 2-3 ani cad si raman pe strazi.
Comentariu
-
Ce relevanta are afirmatia ta? Conteaza ca muncesc sau nu muncesc sa platesc taxele romanilor?Postat în original de stefiPJJ Vezi postAdevaru e ca tu si muncesti de te rupi sa platesti taxe
Ca sa nu mai vorbim de ASIGURARILE lor... deci, IMPOTRIVA !
Un exemplu bun de urmat este Adrian(si cateva cifre
) cu E39-le. Si-a luat omu` 520, motor mic, taxa mica si a inmatriculato in RO. Cred k si-ar fi dorit si el un 530D FULL sau poate un 540 V8... dar decat sa ai V8 si nr de BG mai bine 2.0 si nr de RO
Si decat un 2.0 pe ro, mai bine v8 pe bg, sa ma arate lumea cu degetu pe strada si sa rada de mine ca am V8 dar nu am bani sa-l tin pe ro:-?
Am vazut Audi A8 din 2010 inmatriculat pe BG, am vazut X5,Mercedes S500(ultimul model), Porsche Cayman, Jeep Grand Cherokee SRT(modelul de 2009)t etc :-? as mai putea sa-ti dau exemple daca vreiPostat în original de PWR Vezi postAi pus punctul pe "i",adevarul e asa este, nu ai sa vezi niciodata masini gen Porsche Cayman,X5,X6,M3(modele 2008-2009-2010) inmatriculate pe BG, in general sunt masini foarte vechi sub ani 2000...masini de maxim 5000euro.Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
BMW E36 Coupe - 1.8
OPEL Calibra 2.0 16V SFI
Opel Astra GSI
Alfa Romeo 156
BMW E34 Touring
Comentariu
-
Nu erau bulgari, spun sigur..Postat în original de PWR Vezi postDa poate erau turisti,cine stie,acum numai stii daca e roman sau bulgar cand vezi nr de BG.
Oricum masinile vechi predomina, 80% cred ca au minim 10 ani vechime, zic din ce vad pe strazi asa, si unele cu o stare tehnica proasta.
i-am vazut pe la facultate si sunt 100% romani
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
BMW E36 Coupe - 1.8
OPEL Calibra 2.0 16V SFI
Opel Astra GSI
Alfa Romeo 156
BMW E34 Touring
Comentariu
-
Oare de ce mastodoanele v8 , v12 inmatriculate pe BG?
Simplu , decat sa dai la impozit mai mult de 1000 euro pe an mai bine risti la BG.
Razvan nu ma intelege gresit , nu am nimic cu aceste inmatriculari la vecini , dar totusi gandeste-te ai 2000 euro pe care ii platesti in rate la o banca , apoi sa dai aceasta masina unui strain..........
Comentariu
-
Nu inteleg nimic gresit, eu doar mi-am expus punctul de vedere. Atata timp cat toate actele sunt la mine, talon, carte, etc etc si am procura definitiva in care scrie CLAR ca pot face ORICE cu masina aia, de ce sa nu o inscriu la bulgari? Bine, daca e diferenta intre BG si RO de 500, 600 de euro, normal ca o sa o inscriu pe ro, dar daca imi cumpar un V8, inscris pe ro, de ce sa il tin inscris pe ro si sa platesc asigurarea si impozitu cat nu fac, cand pot sa o inscriu la bg si cu 200 de euro pe an sa ma doara la basca?Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
BMW E36 Coupe - 1.8
OPEL Calibra 2.0 16V SFI
Opel Astra GSI
Alfa Romeo 156
BMW E34 Touring
Comentariu

Comentariu