Care mai stie cat mai costa ITP-ul in ziua de azi si mai ales cu ce suma as scapa sa-l fac pe blat ,( pentru un parbriz crapat!)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ITP-ul
Adună
X
-
In general un ITP costa intre 80 - 95 ron , depinde de unitatea unde se face . Chestia cu blatul, nu ma pot pronunta pt. ca nu stiu. Daca poti cadea la pace cu individul respectiv e ok, daca nu.. mai cauti si in alta parte . Desi toate defectiunile care apar la teste , de obicei ti se spun , si e spre binele tau sa le rezolvi , ai in joc siguranta ta si a celorlalti din jurul tau.Ultima editare de SAILOR MAN; 14.Jan.2011, 09:22.sigpic
Comentariu
-
Bine v-am gasit in primul rand ! Hai sa fie acesta primul meu post,pe ochestiune la care ma pricep.Se poate da admis si la o masina cu parbrizul crapat,aceasta sa nu fie intr-o zona care impiedica foarte mult vizibilitatea.Pe ''blat'' nu se mai poate face un ITP valabil,tinand cont ca acum la orice colt de strada sta MCV-ul care te citeste,daca ai sau nu ITP si asigurare.Postat în original de Mano Vezi postCare mai stie cat mai costa ITP-ul in ziua de azi si mai ales cu ce suma as scapa sa-l fac pe blat ,( pentru un parbriz crapat!)
Comentariu
-
Am facut si eu ITP-ul azi , deja expirase de 10 zile si eu tot mergeam mandru pe strada . M-a costat 100 ron , gazele au iesit 0, 34 , eficacitate frana fata 70% iar pe spate 69% . Dezechilibru intre roti , pe fata 5% , iar pe spate 1 % . Nu are jocuri , nu bat farurile aiurea , asa ca .... apa, paie si bataie.sigpic
Comentariu
-
Eu l-am facut cu 120 lei,folie si pe fata,ploape pe faruri,parasolar,jante 16.doar la noxe a bagat-o si au iesit super.sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY
Comentariu
-
Ai dreptate,si la craiova gaborii mai nou se uita pe youtube la cursele de pe aeroport
Mai sunt destepti de fac poze etc si par mai importanti daca le pun pe net.
Scz pentru offtopicsigpicLogan 1.6 16v 85 SRY
Comentariu

d !
Comentariu