Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

ITP-ul

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ITP-ul

Care mai stie cat mai costa ITP-ul in ziua de azi si mai ales cu ce suma as scapa sa-l fac pe blat ,( pentru un parbriz crapat!)

Oare asta ar fi un subiect de discutat pe un forum public? Zic si eu...
    .....aham......restul e logan!!!!!

Comentariu

In general un ITP costa intre 80 - 95 ron , depinde de unitatea unde se face . Chestia cu blatul, nu ma pot pronunta pt. ca nu stiu. Daca poti cadea la pace cu individul respectiv e ok, daca nu.. mai cauti si in alta parte . Desi toate defectiunile care apar la teste , de obicei ti se spun , si e spre binele tau sa le rezolvi , ai in joc siguranta ta si a celorlalti din jurul tau.
      Ultima editare de SAILOR MAN; 14.Jan.2011, 09:22.
      sigpic

Comentariu

Salut baieti. Am un prieten bun care se ocupa cu ITP-ul. Din cate stiu la el costa 100 lei ( SERVICE SIDOR ). Daca aveti nevoie ma puteti contacta si va pun in legatura cu el. Este un baiat super de treaba si va va ajuta. Numai bine la toata lumea.
        https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Postat în original de Mano Vezi post
          Care mai stie cat mai costa ITP-ul in ziua de azi si mai ales cu ce suma as scapa sa-l fac pe blat ,( pentru un parbriz crapat!)
          Bine v-am gasit in primul rand ! Hai sa fie acesta primul meu post,pe ochestiune la care ma pricep.Se poate da admis si la o masina cu parbrizul crapat,aceasta sa nu fie intr-o zona care impiedica foarte mult vizibilitatea.Pe ''blat'' nu se mai poate face un ITP valabil,tinand cont ca acum la orice colt de strada sta MCV-ul care te citeste,daca ai sau nu ITP si asigurare.

Comentariu

scz am gresit revin imediat

Comentariu

Orice legat de ITP,intrebati aici si va raspund.

Comentariu

Ce MCV-uri stau la panda?
                Miturile in care credem au tendinta de a deveni realitate

Comentariu

Pai pe masinile de politie, mai nou, este implementat un sistem,radio,prin care pot obtine, orice informatie despre masina,doar dupa numarul de inmatriculare.Pot afla daca ai ITP,asigurare si taxa de drum valabile.

Comentariu

Am facut si eu ITP-ul azi , deja expirase de 10 zile si eu tot mergeam mandru pe strada . M-a costat 100 ron , gazele au iesit 0, 34 , eficacitate frana fata 70% iar pe spate 69% . Dezechilibru intre roti , pe fata 5% , iar pe spate 1 % . Nu are jocuri , nu bat farurile aiurea , asa ca .... apa, paie si bataie.
                    sigpic

Comentariu

Unde ai facut tu ITP-ul cu 100ron? ca eu l-am facut cu 140ron in Ovidiu pe varianta acolo la tiruri.

Comentariu

Eu l-am facut cu 120 lei,folie si pe fata,ploape pe faruri,parasolar,jante 16.doar la noxe a bagat-o si au iesit super.
                        sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Alo,nu va mai laudati,ca dusmanul ''asculta''d !

Comentariu

Ai dreptate,si la craiova gaborii mai nou se uita pe youtube la cursele de pe aeroport
                            Mai sunt destepti de fac poze etc si par mai importanti daca le pun pe net.

Scz pentru offtopic
                            sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
                              Unde ai facut tu ITP-ul cu 100ron? ca eu l-am facut cu 140ron in Ovidiu pe varianta acolo la tiruri.
                              In C-ta la service Sidor , zona C.E.T. .
                              sigpic

Comentariu

Procesare...
                              X